Γιατί οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό και πώς θα το καταλάβετε

0

Δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά πολλές γυναίκες προσποιούνται οργασμό και με επιτυχία! Το ερώτημα που γεννάται είναι: Γιατί; Για ποιο λόγο μια γυναίκα φτάνει σε σημείο να προσποιείται οργασμό; Παρακάτω ίσως πάρετε απαντήσεις και κυρίως ενδείξεις για το γιατί και πότε μια γυναίκα, προσποιείται!

1. Ο γυναικείος οργασμός δεν είναι μόνο σωματικά ισχυρός για μια γυναίκα, αλλά και ψυχολογικά ισχυρός για έναν άντρα. Ένας άντρας νιώθει πιο άντρας όταν ξέρει ότι ικανοποιεί τη σύντροφό του. Φυσικά οι γυναίκες αυτό το γνωρίζουν και κάνουν τα πάντα για να τονώσουν την αντρική αυτοπεποίθηση. Ο οργασμός ισοδυναμεί με ικανοποίηση που ισοδυναμεί με καλή σχέση κι βάσει αυτής της ακολουθίας, πολλές γυναίκες προσποιούνται.

2. Όλοι αγαπούν τις προκλήσεις γι’ αυτό και πολλές γυναίκες ενθουσιάζονται όταν γνωρίζουν ότι είναι σε θέση να ελέγχουν το εγώ ενός άντρα. Είναι η αίσθηση εξουσίας που έχεις επάνω στον σύντροφό σου, η πρόκληση να ενθουσιάσεις έναν άντρα τονώνοντάς του το ηθικό, σε σημείο ο οργασμός να ξεκινήσει για ψεύτικος και να καταλήξει αληθινός.

3. Μπορεί η γυναίκα να μην έχει διάθεση και αντί να αρνηθούν να θέλουν να τελειώνουν μια ώρα αρχύτερα για να μην έχουν και γκρίνιες αλλά και για να τονώσουν την αυτοπεποίθηση του συντρόφου, ο οποίος θα καταρρακωνόταν στην άρνηση κι ακόμη περισσότερο στην αίσθηση ότι δεν ικανοποίησε τη σύντροφό του.

4. Ο πόνος δεν είναι κάτι καλό και αρκετοί άνθρωποι για διάφορους λόγους-ψυχολογικούς ή παθολογικούς-πονάνε κατά τη διάρκεια του σεξ. Κι επειδή η γυναίκα είθισται να είναι ευαίσθητη με τα γυναικολογικά της, το να προσποιηθεί οργασμό επισπεύδει τη σεξουαλική πράξη χωρίς να ξενερώσει τον σύντροφό της και να του χαλάσει τον ενθουσιασμό.

5. Τα ζευγάρια στο πέρασμα του χρόνου, αφήνουν τον εαυτό τους, ειδικά σε ό,τι αφορά την εξωτερική τους εμφάνιση. Πολλοί άνθρωποι σε μακροχρόνιες σχέσεις, σταματούν το γυμναστήριο, δεν περιποιούνται τον εαυτό τους και πέφτουν με τα μούτρα στο φαγητό και στα γλυκά. Αυτή η «χαλάρωση» ή αλλιώς «βόλεμα» με τον καιρό επιδρά αρνητικά στη σχέση και ένας ψεύτικος οργασμός, βοηθάει τη γυναίκα να επιβεβαιώσει αλλά και να μην πληγώσει τον άντρα.

6. Πολλά ζευγάρια πέφτουν το βράδυ για ύπνο θυμωμένοι και προκειμένου να τα βρούν, η γυναίκα καταπίνει την απογοήτευσή της και προσποιείται ότι το απολαμβάνει για να μη δώσει συνέχεια στις εντάσεις.

7. Η επικοινωνία είναι το κλειδί σε κάθε σχέση, ειδικά όταν ο ένας γνωρίζει πολύ καλά τον άλλον. Στα πλαίσια αυτής της οικειότητας, πολλές φορές η γυναίκα δίνει οδηγίες στο σύντροφό της, δείχνοντάς του πώς να «ανεβάσει» ή να «κατεβάσει» ταχύτητα, αλλά ορισμένοι δεν τις εφαρμόζουν ή τις εφαρμόζουν χωρίς επιτυχία. Προκειμένου να απογοητεύσει το σύντροφό της και να χαλάσει τη στιγμή, προσποιείται οργασμό και τελειώνει το θέμα.

8. Η γυναίκα, ειδικά η μητέρα, δεν έχει ελεύθερο χρόνο ούτε για τουαλέτα και όταν έχει προτιμάει να κοιμηθεί ή να κάνει δουλειές. Κουρασμένη καθώς είναι δεν θέλει καν να μπεί στη διαδικασία να «τελειώσει» αλλά θεωρεί πως αν το πεί αυτό στο σύντροφό της, θα τον στενοχωρήσει και εκτός αυτού, πιθανόν να το έχει πεί άλλες 500 φορές μέσα στο μήνα. Οπότε η «λύση» είναι να προσποιηθεί οργασμό ώστε και ο άντρας να νιώσει σπουδαίος και εκείνη να πέσει για ύπνο!

9. Οι άντρες και οι γυναίκες διαφέρουν. Παρ’ όλο που οι σεξουαλικές συνευρέσεις για τους άντρες είναι στη πλειοψηφία τους ικανοποιητικές, η πλειοψηφία των γυναικών, έρχεται σε οργασμό πιο εύκολα με εκείνον που έχει μεγαλύτερη εγκεφαλική επικοινωνία. Εάν δηλαδή η σχέση τους είναι υγιής και διέπεται από εμπιστοσύνη, τότε η γυναίκα αφήνεται στα χέρια του άντρα έχοντας αληθινό οργασμό και κατά συνέπεια, ικανοποιητικό σεξ. Έχετε φυσικά υπόψιν ότι οι γυναίκες απολαμβάνουν το σεξ και χωρίς οργασμό!

10. Τέλος, υπάρχει η περίπτωση η γυναίκα να προσποιείται επειδή έχει πρόβλημα να έρθει σε οργασμό γενικώς ενώ μερικές άλλες είναι περισσότερο κλειτοριδικές. Σε αυτή τη περίπτωση το στοματικό σεξ είναι η καλύτερη επιλογή!

Δεν υπάρχει τρόπος να διακρίνετε πότε μια γυναίκα έχει ή προσποιείται ότι έχει οργασμό. Υπάρχουν όμως σημάδια που δείχνουν ότι «τελειώνει» και αυτά είναι:

  • Αύξηση της ταχύτητας της αναπνοής
  • Αύξηση θερμοκρασίας σώματος και παλμών της καρδιάς
  • Υπερδιέγερση των μυών, πάλλεται όλο το κορμί της
  • Σφίξιμο των κοιλιακών μύων
  • Στεγνό στόμα, ξηροί σιελογόνοι

Φυσικά εκείνη την ώρα δεν θα της βάλετε θερμόμετρο ούτε θα κοιτάξετε το στόμα της να δείτε αν έχει σάλια. Τα παραπάνω είναι ενδείξεις του γυναικείου οργασμού, η ένταση των οποίων ποικίλει ανάλογα με τη γυναίκα που έχετε απέναντί σας (ή από κάτω σας). Σε κάθε περίπτωση ο νούμερο ένα τρόπος να καταλάβετε αν η σύντροφός σας προσποιείται, προέρχεται από τη διάρκεια και τη ποιότητα της σχέσης σας, δηλαδή από το πόσο καλά τη ξέρετε.Όπως μια γυναίκα μπορεί και χωρίς αποδείξεις, να καταλάβει πότε ο σύντροφός της την απατά έτσι κι ένας άντρας μπορεί κατά βάθος να ξέρει πότε και αν η γυναίκα του προσποιείται ή όχι οργασμό. Το ζητούμενο και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις, είναι τι θέλει ο καθένας να πιστέψει!

Πηγή: yourtango.com και askmen.com