Ποιοί είμαστε

Είμαι η Κυριακή Χαριτάκη , ιδρύτρια του Singleparent.grκαι μαμά του 7χρονου Γιώργου. Πρίν αρκετά χρόνια βρέθηκα σε παρόμοια θέση μ’ εσένα, αντιμετώπισα πολλά προβλήματα και δυσκολίες. Και μπορεί τα πράγματα να μην εξελίχθηκαν όπως ήθελα, εξελίχθηκε όμως η αγάπη μου και η διάθεσή μου να βοηθήσω τη μονογονεϊκή οικογένεια.

Το Singleparent (https://singleparent.gr) αφορά όλους τους διαζευγμένους, χήρους και ανύπαντρους γονείς, χωρίς ωστόσο να περιορίζεται στη μονογονεϊκή οικογένεια με τη στενή έννοια του όρου.

Απευθύνεται εξίσου και σε όλους τους γονείς που νιώθουν μόνοι στο γάμο τους, σε γονείς που είναι μόνοι διότι έχουν χάσει τα παιδιά τους, σε όσους μεγαλώνουν τα παιδιά τους μόνοι επειδή ο άλλος γονέας έχει μεταναστεύσει ή εργάζεται μακριά από το σπίτι, στους γονείς που έχουν ξαναπαντρευτεί (μικτές οικογένειες) ή έχουν υιοθετήσει (θετές οικογένειες), στις ομογονεϊκές οικογένειες (ομοφυλόφιλοι γονείς) και γενικότερα σε όλες τις σύγχρονες μορφές οικογένειας που έφερε μαζί της η αλλαγή των εποχών.

Μας τιμά δε ιδιαίτερα το γεγονός, ότι το Singleparent.gr βραβεύθηκε στην απονομή Digital Media Awards ως το καλύτερο family site για το 2015 και ως το καλύτερο κοινωνικό site για το 2016. Αυτές τις σημαντικές διακρίσεις και κάθε μας διάκριση, τις οφείλουμε σε εσένα!

Αυτό είναι το Singleparent.gr και η μικρή του ιστορία. Έτσι ξεκίνησε κι έτσι πορεύεται σήμερα. Δεν είναι ΜΚΟ, σύλλογος ή σωματείο, δεν επιδοτείται και δεν έχει καμία σχέση με το κράτος ή τη πολιτική.

Είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία που αποτελείται από ένα πλήρες επιτελείο συντακτών, προγραμματιστών και περίπου 40 επιστημονικών συνεργατών που στόχο έχουν να βοηθήσουν έμπρακτα μονογονείς και γονείς σε ανάγκη και να ευαισθητοποιήσουν τη κοινωνία, φέρνοντάς τη στο πλάι τους και όχι απέναντί τους.

Μέσα από το  Singleparent.gr κάθε μονογονέας, και γενικότερα κάθε γονιός, έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται καθημερινά για όλα τα θέματα που τον απασχολούν, να παίρνει εξειδικευμένες απαντήσεις χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, να επικοινωνεί τις ανάγκες του και να μοιράζεται τη ζωή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη μεγάλη μας μονογονεϊκή οικογένεια, περιλαμβάνεται το φόρουμ Social.singleparent.gr όπου μονογονείς από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, γνωρίζονται, κοινωνικοποιούνται και μοιράζονται κοινές εμπειρίες ενώ πρόσφατα προστέθηκε και το νέο μας γυναικείο site Singlewoman.gr το οποίο αφορά τη σύγχρονη γυναίκα και κάθε γυναίκα που επιλέγει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, έξω από τα κοινωνικά στερεότυπα.

Το εκτιμώ πολύ που μας προσφέρεις τη γνώση, το χρόνο και τη στήριξή σου, για να μπορεί η μονογονεϊκή αλλά και κάθε σύγχρονη μορφή οικογένειας, να έχει τη βοήθεια και την αναγνώριση που της αξίζει.

Σ’ ευχαριστώ!

Μας βρίσκεις καθημερινά
Στο Facebook: https://www.facebook.com/singleparent.gr
Στο προφίλ μου, στο Facebook: https://www.facebook.com/kiriaki.charitaki.7
Στο προφίλ μου, στο Instagram: https://www.instagram.com/kiriakicharitaki/
Στo SinglemomTV: https://www.youtube.com/KiriakiCharitaki

Με email στο info@singleparent.gr

Πατώντας εδώ μπορείς να ρωτήσεις τους ειδικούς μας για οτιδήποτε σε απασχολεί και να το λύσουμε μαζί.

Είσαι μονογονέας, όχι μόνος!