Ποιοί είμαστε

kiki-sundayΕίμαι η Κυριακή Χαριτάκη , ιδρύτρια του Singleparent.grκαι έχω ένα αγοράκι, τον Γιώργο που είναι 5,5 ετών. Πρίν κάποια χρόνια βρέθηκα σε παρόμοια θέση μ’ εσένα, αντιμετώπισα πολλές δυσκολίες και μπορεί τα πράγματα να μην εξελίχθηκαν όπως ήθελα, εξελίχθηκε όμως η αγάπη μου και η διάθεσή μου να βοηθήσω τη μονογονεϊκή οικογένεια.

Πέρσι το Singleparent.gr βραβεύθηκε στην απονομή Digital Media Awards ως το καλύτερο family site για το 2015 και φέτος ως το καλύτερο κοινωνικό site για το 2016. Αυτές τις σημαντικές διακρίσεις και κάθε μας διάκριση, τις οφείλουμε σε εσένα!

Το
 Singleparent (https://singleparent.grαφορά όλους τους διαζευγμένους, χήρους και ανύπαντρους γονείς, χωρίς ωστόσο να περιορίζεται στη μονογονεϊκή οικογένεια με τη στενή έννοια του όρου. Απευθύνεται εξίσου και σε όλους τους γονείς που νιώθουν μόνοι στο γάμο τους, σε όσους μεγαλώνουν τα παιδιά τους μόνοι επειδή ο άλλος γονέας έχει μεταναστεύσει ή εργάζεται μακριά από το σπίτι, στους γονείς που έχουν ξαναπαντρευτεί (μικτές οικογένειες) ή έχουν υιοθετήσει (θετές οικογένειες), στις ομόφυλες οικογένειες και γενικότερα σε όλες τις σύγχρονες μορφές οικογένειας που έφερε μαζί της η αλλαγή των εποχών.

Αυτό είναι το Singleparent.gr, η μικρή του ιστορία. Έτσι ξεκίνησε κι έτσι πορεύεται σήμερα. Δεν είναι ΜΚΟ, σύλλογος ή σωματείο, δεν επιδοτείται και δεν έχει καμία σχέση με το κράτος ή τη πολιτική. Είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία που αποτελείται από ένα πλήρες επιτελείο συντακτών, προγραμματιστών και περίπου 40 επιστημονικών συνεργατών που στόχο έχουν να βοηθήσουν έμπρακτα τους μονογονείς και όχι μόνο, και να ευαισθητοποιήσουν τη κοινωνία απέναντί τους.

Μέσα από το  Singleparent.gr κάθε μονογονέας, και γενικότερα κάθε γονιός, έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται καθημερινά για όλα τα θέματα που τον απασχολούν, να παίρνει εξειδικευμένες απαντήσεις χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, να επικοινωνεί τις ανάγκες του και να μοιράζεται τη ζωή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη μεγάλη μας μονογονεϊκή οικογένεια, προστέθηκε πρόσφατα το Social.singleparent.gr το «αδερφάκι» του Singleparent.gr όπου μονογονείς από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, γνωρίζονται, κοινωνικοποιούνται και μοιράζονται κοινές εμπειρίες. 

Φόρουμ συζητήσεων, χρονολόγιο, δημιουργία ομάδων, chatroom και πρόσθεση φίλων είναι μόνο μερικές από τις δυνατότητες του Social.singleparent.gr που έχει διαμορφωθεί για desktop, tablet και mobile και αποτελείται από 2.350 μέλη.

Το εκτιμώ πολύ που μας προσφέρεις τη γνώση, το χρόνο και τη στήριξή σου, για να μπορεί η μονογονεϊκή αλλά και κάθε «διαφορετική» οικογένεια να έχει τη βοήθεια και την αναγνώριση που της αξίζει. Σ’ ευχαριστώ!

Μας βρίσκεις καθημερινά
Στο  Facebook: https://www.facebook.com/singleparent.gr
Στο Twitter: https://twitter.com/SingleparentGr
Στο Google Plus:https://plus.google.com/+SingleparentGr
Με email στο info@singleparent.gr
ενώ πατώντας εδώ μπορείς να ρωτήσεις τους ειδικούς μας για οτιδήποτε σε απασχολεί και να το λύσουμε μαζί. Είσαι μονογονέας, όχι μόνος!