Πρώτη Επίσκεψη Δωρεάν

Τώρα μπορείς να δείς προσωπικά επιλεγμένους ειδικούς-συνεργάτες του Singleparent.gr και να συζητήσεις μαζί τους για το πρόβλημα που σε απασχολεί, σε μία Πρώτη Επίσκεψη Δωρεάν!

Το «Πρώτη Επίσκεψη Δωρεάν» είναι ένα πρόγραμμα του Singleparent.gr που χαρίζει σε όλους τους φίλους και τα μέλη της κοινότητάς του, μονογονείς και μή, τη πρώτη επίσκεψη (και μόνο τη πρώτη επίσκεψη) σε επιλεγμένους ειδικούς συνεργάτες του, εντελώς δωρεάν!

Σκοπός του προγράμματος είναι να σε βοηθήσει, να πάρεις μια πρώτη εικόνα για το θέμα που σε απασχολεί χωρίς να πρέπει να επιλέξεις οπωσδήποτε έναν συγκεκριμένο επαγγελματία εκείνη τη στιγμή και κυρίως, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα ΔΕΝ συμμετέχουν όλοι οι ειδικοί.  Μπορείς να δείς ΕΔΩ  ποιοί έχουν ενταχθεί πατώντας επάνω στη κατηγορία «1η επίσκεψη δωρεάν» προκειμένου να κλείσεις μια πρώτη συνάντηση μαζί τους, χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση!

Προηγουμένως όμως, καλό είναι να γνωρίζεις τα εξής:

  • Για να κλείσεις τη πρώτη σου επίσκεψη δωρεάν, παίρνεις τηλέφωνο απευθείας τον ειδικό που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα και σε ενδιαφέρει να επισκεφθείς και ενημερώνεις ότι καλείς από το Singleparent.gr στα πλαίσια του προγράμματος.
  • Το «Πρώτη Επίσκεψη Δωρεάν» είναι περιορισμένης διάρκειας-δηλαδή μέχρι 30 λεπτών- και δεν σε δεσμεύει να συνεχίσεις τις συναντήσεις ή να ξεκινήσεις οποιαδήποτε συνεργασία με τον εκάστοτε ειδικό.
  • Οι ειδικοί που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Πρώτη Επίσκεψη Δωρεάν» έχουν τη δυνατότητα να κλείνουν τέτοιου τύπου δωρεάν συναντήσεις σε μέχρι 2 ενδιαφερόμενους την εβδομάδα. Αυτό σημαίνει πως μπορεί η συνάντησή σου να προγραμματιστεί σε λίγο πιο μακρινή ημερομηνία-δηλαδή να βρεθείς σε αναμονή- μπορεί όμως και όχι. Για το λόγο αυτό, το πρόγραμμα «Πρώτη Επίσκεψη Δωρεάν» δεν ενδείκνυται απαραίτητα για επείγουσες περιπτώσεις.
  • Σκοπός του προγράμματος δεν είναι να λύσεις το πρόβλημά σου ή να λάβεις μία ολοκληρωμένη και σε βάθος νομική,  ψυχολογική ή άλλη συμβουλή διότι για κάτι τέτοιο απαιτείται μεγαλύτερη χρονική διάρκεια και περισσότερες από μια συναντήσεις. Σκοπός του προγράμματος είναι να πάρεις μια πρώτη εικόνα για το τί μπορείς να κάνεις και να λύσεις κάποιες πρώτες απορίες.
  • Το Singleparent.gr ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε ενέργεια, λήψη απόφασης ή εξέλιξη προκύψει από τη πρώτη επίσκεψη δωρεάν ή από τις επόμενες, σε περίπτωση που η πρώτη επίσκεψη εξελιχθεί σε μια πιο μόνιμη συνεργασία με τον εκάστοτε ειδικό.
  • Το Singleparent.gr δεν έχει κανένα οικονομικό όφελος από το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Το πρόγραμμα «Πρώτη Επίσκεψη Δωρεάν» είναι ένα δώρο από εμάς για εσένα, προκειμένου να σε βοηθήσουμε να δείς τί μπορείς να κάνεις και να σταθείς ξανά στα πόδια σου, πάντοτε σε συνεργασία με τους ειδικούς μας, τους οποίους και ευχαριστούμε που στηρίζουν ακόμη περισσότερο, αυτή μας τη προσπάθεια!

Προσπαθούμε να βοηθάμε έμπρακτα με περισσότερες δράσεις και ενέργειες.
Σε ευχαριστούμε που είσαι εδώ μαζί μας γιατί η στήριξή σου, μας στηρίζει!