Σεμινάριο «Πώς να μεγαλώνεις τα παιδιά με επιτυχία» από τις Μορφές Έκφρασης

0

Οι ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ του Θωμά Κινδύνη διοργανώνουν μία σειρά σεμιναρίων που αφορούν θέματα της καθημερινότητας και ανθρωπίνων σχέσεων και που υλοποιούνται με τη χρήση πρακτικών εφαρμογών και διαλόγου.

Λόγω της μεγάλης επιτυχίας και ζήτησης, την Κυριακή 9 Μαρτίου στις 17.30 θα επαναληφθεί το σεμινάριο με θέμα: «Πώς να μεγαλώνεις τα παιδιά με επιτυχία».

Σ’ αυτό το σεμινάριο θα αναλυθούν δεδομένα όπως:

  • Τι χρειάζονται τα παιδιά από τους γονείς τους και τί πρέπει να κάνεις ως γονιός για να τα βοηθήσεις να είναι ευτυχισμένα.
  • Τι κάνεις με ένα θυμωμένο παιδί και πώς να φέρεσαι για να μην επιδεινώσεις την κατάσταση.
  • Πώς να ζεις με τα παιδιά σου, να τα βοηθάς για να γίνουν υπέροχα πετυχημένα όντα.
  • Τι κάνεις για να βοηθήσεις τα παιδιά από σωματικούς τραυματισμούς.
  • Πώς να σέβεσαι την αξιοπρέπεια τους και τους στόχους τους.
  • Πώς να μην κακομαθαίνεις τα παιδιά.

Το σεμινάριο κατευθύνεται από τον Θωμά Κινδύνη και μπορούν να το παρακολουθήσουν γονείς, εκπαιδευτικοί και όσοι θέλουν να λάβουν σημαντικά δεδομένα για τη σχέση τους με τα παιδιά.

Λίγα λόγια για τις Μορφές Έκφρασης
Ο καλλιτεχνικός Οργανισμός ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ιδρύθηκε το 1993 από τον ηθοποιό, μουσικοπαιδαγωγό και σκηνοθέτη Θωμά Κινδύνη. Έχοντας ως κέντρο την τέχνη του Θεάτρου, της Μουσικής και της Κίνησης , οι ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ αναζητούν και προτείνουν μια πιο αισθητική και πλούσια προσέγγιση της ζωής.  Από την στιγμή της δημιουργίας τους μέχρι σήμερα, διατηρούν μία αδιάκοπη και ακούραστη παρουσία στον χώρο της Τέχνης και του Πολιτισμού, ανεβάζοντας θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, οργανώνοντας δρώμενα αλλά και εκπαιδευτικά προγράμματα για ενήλικες και παιδιά με βάση τη μέθοδο ΚΙΝΗΣΗ, ΛΟΓΟΣ& ΡΥΘΜΟΣ, καθώς και ποικίλα σεμινάρια.

Πότε: Κυριακή 9 Μαρτίου στις 17.30.
Πού: ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΑΣΗΣ, Αλκμήνης 13, Κ. Πετράλωνα
Είσοδος: 5 Ευρώ (ως εισφορά στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Μορφές Έκφρασης).
Διάρκεια: 17.30-20.00
Τηλέφωνα για δηλώσεις συμμετοχής: 2103464903, 2103464002