fbpx

Ο σύζυγος με χτυπούσε και τον έδιωξα από το σπίτι αλλά είμαι μπερδεμένη…

| 27 Ιουνίου 2023
ADVERTISEMENT

Καλησπέρα Κυριακή,το όνομα μου είναι εμφανές ωστόσο δεν θα ήθελα να το δημοσιεύσω.Σου γράφω μάλλον γιατί κάπου θέλω να τα πω που ίσως με νιώσει ή απλώς είμαι άλλη μια που έχει χάσει τα αυγά και τα πασχαλιά που λένε και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω που βρίσκω τόση ψυχραιμία.

Με τα πολλά αποφάσισα να διώξω κυριολεκτικά τον σύζυγό μου κακήν κακώς από το σπίτι μετά από καυγά που για πολλοστή φορά με έβριζε, πρόσβαλε και όλα αυτά τα απείρου κάλλους που συμβαίνουν καθημερινά.


ADVERTISEMENT

Εχω δύο μικρά παιδιά,δύο υπέροχα αγόρια ηλικίας 6 και 8 ετών που έχουν ζήσει ακόμα και την ανεπανάληπτη εμπειρία να πάμε στο αστυνομικό τμήμα γτ δεν είχα που να τα αφήσω..Ναι ήταν η τέταρτη φορά που με χτυπούσε..Τον συγχώρεσα γτ είμαι και ζώον εκ των άλλων…

Φτάσαμε Ιουνίο πλέον και έχουμε περίπου δύο με τρεις εβδομάδες που έχει φύγει ωστόσο τα παιδιά σοκαρισμένα και αμήχανα με όλα αυτα..από την μια δεν θέλουν να είναι εδώ γτ θα έχουμε πάλι φωνές από την άλλη τους λείπει και είναι λογικό..είμαι και γω που σαν alternative mummy θεωρώ σωστό ότι τα παιδιά πρέπει να τα βλέπει όσο συχνά γίνεται,δεν έκανα κίνηση επίσημη μέσω δικηγόρου,για την ακρίβεια προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του ο δικηγόρος αλλά δεν απάντησε και είπα να αφήσουμε λίγο χώρο να δούμε που το πάει…

Έχω μπερδευτεί περισσότερο από ποτέ,έχω και την μάνα μου να τον στολίζει ατέρμονα κάθε μέρα ούτε γιορτές να είχαμε τέτοιο στόλισμα, φοβερή πίεση νιώθω.


ADVERTISEMENT

Δεν ξέρω γτ σου τα γράφω,δεν μπορώ να καταλήξω κάπου και να κλείσω το κείμενο, ευχαριστώ εκ των προτέρων που θα διαβάσεις την επιστολή μου ,σε θερμοπαρακαλω μην δημοσιεύσεις το όνομα μου.

Καλο βράδυ!

Άννα


Απαντά η Κυριακή Χαριτάκη

Με βρίσκετε σε fb https://www.facebook.com/kiriakicharitaki.forever/
Instagram https://www.instagram.com/kiriakicharitaki/
TikTok https://www.tiktok.com/@kiriaki_charitaki

Αγαπημένη μου Άννα,

Λες σε έχει χτυπήσει 4 φορές και έχετε καταλήξει στο τμήμα. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν που ακριβώς μπερδεύεσαι. Το πράγμα ειναι ξεκάθαρο.

Αν συνεχίσεις μαζί του, αντί για το τμήμα, θα καταλήξεις στο χώμα και θα μείνουν τα παιδιά σου ορφανά.

Μη νομίζεις πως αυτός που χτυπάει μένει μόνο εκεί. Με τον καιρό το πράγμα μα πάντα χειροτερεύει.

Επισης μου κάνει εντύπωση που θέλεις να βλέπει τα παιδιά σας όσο πιο συχνά γίνεται ένας άνθρωπος που κακοποιούσε τη μητέρα τους και ακόμα περισσότερο που νιώθεις πίεση επειδη η μητέρα σου, εύλογα, τον στολίζει. Εσένα αν χτυπούσαν τα παιδιά σου οι σύντροφοί τους, δεν θα οργιζόσουν;

Νιώθω πως μέσα σου ακόμα τον δικαιολογείς γι αυτό και δεν έχεις προχωρήσει και το νομικό κομμάτι.

Θα πρέπει κατά τη γνώμη μου να δεις ειδικό ώστε να καταλάβεις για ποιο λόγο δέχεσαι και δικαιολογείς την κακοποίηση.

Δεν ξέρω ποια η σχέση με τον πατέρα σου, δεν τον αναφέρεις κάπου.

Προσπαθησε να οχυρώσεις τον εαυτό σου, να αποστασιοποιηθείς από τη μητέρα σου και να δεις ειδικό για σένα αλλά και για τα παιδιά.

Ο ειδικός θα σε κατατοπίσει και όσον αφορά το κατά πόσο και πώς ένας τέτοιος άνθρωπος μπορεί και πρέπει να βλέπει τα παιδιά του.

Μην ξεχάσεις οτι μπορεις ανα πάσα ώρα να καλέσεις τη γραμμή sos κατά της γυναικείας βίας στο 15900 ή να απευθυνθείς στο ΑΤ της περιοχής σου, να ενεργοποιήσει το κουμπί πανικού στο κινητό σου. Μη νομίζεις οτι το πράγμα έχει τελειώσει εδώ.

Στην πρώτη διαφωνία για τα παιδια, τα νομικά και τα γραφειοκρατικά, θα σε χτυπήσει ξανά. Τώρα αρχίζουν τα νταούλια.

Σώσε τον εαυτό σου.

Κυριακή

 

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Να μας ζήσει η μικρή Ζωή, καλοφώτιστη και τυχερή στη ζωή της! 🌹 (Links για φούστα και πέδιλα θα σας βάλω στα σχόλια μετά, τρώω τώρα 😋)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kiriaki Charitaki (@kiriakicharitaki) στις

ADVERTISEMENT

Είχα παράλληλη σχέση με παντρεμένο αλλά εκείνος επέλεξε την οικογένειά του. Φοβάμαι την τρελλή γυναίκα του, τί να κάνω;

Singleparent.gr 29 Μαΐου 2020

Είχα παράλληλη σχέση με κάποιον περίπου ένα χρόνο.Παντρεμενοι και οι δύο και είχαμε πει πως στο έμμεσο μέλλον να μείνουμε μαζί.Απο δική του απροσεξία η σχέση έγινε γνωστή και από...