fbpx

Είχα παράλληλη σχέση με παντρεμένο αλλά εκείνος επέλεξε την οικογένειά του. Φοβάμαι την τρελλή γυναίκα του, τί να κάνω;

| 29 Μαΐου 2020
ADVERTISEMENT

Είχα παράλληλη σχέση με κάποιον περίπου ένα χρόνο.Παντρεμενοι και οι δύο και είχαμε πει πως στο έμμεσο μέλλον να μείνουμε μαζί.Απο δική του απροσεξία η σχέση έγινε γνωστή και από τότε άρχισε ο Γολγοθάς….Τα παιδιά του (18….20 και 25 χρονων)άρχισαν να με ενοχλούν με υβριστικα μυνηνατα αλλα ποτέ δεν πήρα θέση γιατί από την στιγμή που ήταν σίγουρος όπως έλεγε για τα θέλω του περιμενα να κάνει τα αυτονόητα παίρνοντας εκείνος θέση….κατι που από ότι φαίνεται δεν έγινε ποτέ….η γυναίκα του έχει προφανώς σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα.

Τον έχει χτυπήσει…..τον ελέγχει σε όλα και χάνει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού νομίζοντας πως έτσι θα κρατήσει τον άντρα της. Από έγκυρες πηγές έχω μάθει πως έχουν συμβεί απίστευτα πράγματα στην μικρή κοινωνία που ζουν….εχει βάλει σε όλα τους τα προβλήματα τα παιδιά τους και αυτά ξέρουν τα πάντα….οι δύο μας είμασταν πολύ καλά και κάναμε σχέδια για το κοινό μας μέλλον….αυτος ήρεμος άνθρωπος πολύ γλυκός και πολύ αποφασισμένος για μας…..ωσπου από αρχές χειμώνα άλλαξαν όλα…..προφανως για να υπάρχει ηρεμία στο σπίτι της είπε ότι δεν υπάρχει πια η σχέση μας και όταν το παιδί του πάλι από δική του απροσεξία βρήκε μυνήματα μου στο κινητό του έγινε χαμός…..


ADVERTISEMENT

Αυτη από τότε έχει ενοχλήσει την οικογένεια μου και τους έχει πει τα πάντα…..τον απειλεί…..εχει σηκώσει χέρι επάνω του και άλλα πολλά…..παρα τα προβλήματα με διαβεβαίωνε πως όλα με μας θα πάνε όπως τα είχαμε πει…..μιλάγαμε μια χαρά έλεγε πως με θέλει και με αγαπάει….και ξαφνικά χάθηκε…..το μόνο που κάνει είναι να παρακολουθεί τι κάνω από το Facebook….περασα πολύ δύσκολο διάστημα μέχρι να ξεπεράσω όλα αυτά…..ψυχολογους…..ψυχιατρους και φαρμακευτική αγωγή….το μόνο που του ζητούσα είναι η αλήθεια οποια και αν ήταν…..εκεινος ούτε παραδέχτηκε ποτέ ότι επέλεξε την οικογένεια του Αλλά ούτε έδωσε και το τέλος σε μας…..φοβαμαι για μένα και την οικογένεια μου καθώς ο κύριος αυτός δεν με προστατεψε και με άφησε μόνη μου να παλεύω και να θεωρούμαι υπεύθυνη λες και κείνος ήταν άβουλο ανήλικο χωρίς καμία ευθύνη σε όλο αυτό….

Η γυναίκα αυτή έχει σοβαρά προβλήματα…..τι μπορώ να κάνω για να προστατευτω?και τελικά θα μάθω ποτέ αν αυτό που έζησα ήταν ένα ψέμα η μια αλήθεια????Ήταν ότι πιο όμορφο έζησα και κατάφερε με το σπαθί του να τον θυμάμαι με πίκρα πόνο θυμό και παράπονο…..σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.ελπιζω στη βοήθεια σας…..

Αθηνά


ADVERTISEMENT

Αγαπητή Αθηνά,

Μόλις διάβασα το κλασσικό “παραμυθάκι” της κακιάς ψυχοπαθούς συζύγου που σχεδόν όλοι οι παντρεμένοι, πλασάρουν στις ερωμένες τους. Δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί και να ισχύει, σε κάθε περίπτωση ωστόσο, ψυχοπαθής είναι και εκείνος που κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του και επιλέγει να μένει σε έναν τέτοιο γάμο. Θα δεχόμουν ότι είναι άβουλος αλλά ένας άβουλος άνθρωπος που τον χειρίζονται και τον κακοποιούν, συνήθως δεν είναι και σε θέση να συνάψει παράλληλη σχέση. Δηλαδή είναι άβουλος για να φύγει από αυτόν τον γάμο αλλά όχι τόσο για να έχει ερωμένη; Δεν νομίζω…

Από την άλλη, δεν καταλαβαίνω από που κι ως που έχουν τα παιδιά του πρόσβαση στο κινητό του και πώς τους επιτρέπει να έχουν άποψη για την προσωπική του ζωή. Επίτρεψέ μου να κρατώ μικρό καλάθι στο κατά πόσο έχει συμβεί αυτό με τα παιδιά του ή αν δεν είναι ακόμα μια δικαιολογία για να μην είστε μαζι. Κάτι που επίσης μου έχει χτυπήσει “κάπως” είναι που δεν αναφέρεις καθόλου τον άντρα σου. Πώς είναι ο γάμος σας; Γνωρίζει για την παράλληλη σχέση;

Σε κάθε περίπτωση, αν σε ήθελε πραγματικά, θα ήσασταν μαζί, ειδικά αν ισχύουν όλα όσα λες ότι συμβαίνουν στον γάμο του. Το ίδιο ωστόσο ισχύει και για σένα. Αν τον ήθελες πραγματικά, θα είχες χωρίσει. Ούτε αυτός σε προστάτεψε, ούτε κι εσύ όμως του έδειξες ότι είσαι διατεθειμένη να αλλάξεις τη ζωή σου. Συνεπώς αυτό που έζησες ήταν τόσο αληθινό όσο ήθελες εσύ να είναι. Γιατί το ίδιο μπορεί να αναρωτηθεί και ο άντρας σου, ότι δηλαδή κατά πόσο ο γάμος σας τελικά είναι αληθινός ή ψεύτικος. Γιατί νομίζω ότι πρώτα εκεί πρέπει να εστιάσεις, στον γάμο σου και να δεις τί θα κάνεις με αυτόν και μετά να προσπαθήσεις να βρεις αυτό που θα σε κάνει αληθινά χαρούμενη.

Όσον αφορά τον άνθρωπο με τον οποίο είχες σχέση, για μένα κακώς τον αφήνεις να βλέπει το προφίλ σου στο fb και δεν τον έχεις μπλοκάρει ακόμα. Αν τώρα προσπαθήσει η γυναίκα του να σας κάνει κακό, υπάρχει και η δικαστική οδός που ελπίζω να μην φτάσετε εκεί. Κάθε πράξη όμως έχει και συνέπειες και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις. Είτε αυτό σημαίνει να φύγεις απ’ τον γάμο σου ή να μπεις στη διαδικασία να τον σώσεις ή να εκτεθείς στον άντρα σου.

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Να μας ζήσει η μικρή Ζωή, καλοφώτιστη και τυχερή στη ζωή της! 🌹 (Links για φούστα και πέδιλα θα σας βάλω στα σχόλια μετά, τρώω τώρα 😋)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kiriaki Charitaki (@kiriakicharitaki) στις

ADVERTISEMENT

Είχα παράλληλη σχέση με παντρεμένο αλλά εκείνος επέλεξε την οικογένειά του. Φοβάμαι την τρελλή γυναίκα του, τί να κάνω;

Singleparent.gr 29 Μαΐου 2020

Είχα παράλληλη σχέση με κάποιον περίπου ένα χρόνο.Παντρεμενοι και οι δύο και είχαμε πει πως στο έμμεσο μέλλον να μείνουμε μαζί.Απο δική του απροσεξία η σχέση έγινε γνωστή και από...