fbpx

Με βίασε, έμεινα έγκυος και με χτυπάει μπροστά στα παιδιά. Βοηθήστε με!

| 6 Σεπτεμβρίου 2016
ADVERTISEMENT

Σας παρακαλώ είναι πολύ σημαντικη για μενα η απάντηση σας! Έχω ένα παιδάκι από τον πρώτο μου γάμο είναι 10 χρονων τώρα. Πριν 4,5 χρόνια έκανα μια σχέση από τότε μου φέρεται βίαια σωματικά και ψυχικά και με τις απειλές του προς εμένα τον γιο μου και προς τους δικούς μου δεν μπόρεσα να φύγω μακριά του προσπάθησα πολλές φορές αλλά μάταια.

Mε βίασε έμεινα έγκυος με ανάγκασε να παντρευτούμε με πολιτικό γάμο δεν μένουμε μαζί όμως. Tο παιδί είναι 6 μηνών δεν μπορώ άλλο μαζί του δεν αντέχω να ζω άλλο έτσι. Κάνει κακό στα παιδιά με χτυπάει μπροστά στα παιδιά μιλάει στον μεγάλο μου γιο που καταλαβαίνει με άσχημες λέξεις προς εμένα και φέρεται πολύ άσχημα στα παιδιά. Mπορω να τον απαγορεψω να παίρνει το παιδί; Είναι πολύ επικίνδυνος ή έστω να το βλέπει παρουσία τρίτου;


ADVERTISEMENT

Με απειλεί ότι θα του κάνει κακό και είναι ικανός να το κάνει πιστέψτε με φοβάμαι πολύ για τα παιδιά μου σας παρακαλώ τι μπορώ να κάνω; Βοηθήστε με!

Αγαπητή φίλη,

Αναρωτιέμαι…από όλο αυτό το σκηνικό βίας και τρομοκρατίας απέναντι σε σένα και τα παιδιά, το θέμα είναι αν μπορείς να του απαγορέψεις να παίρνει το παιδί σας; Γιατί εγώ νομίζω πως το θέμα είναι ότι ο άνθρωπος αυτός είναι επικίνδυνος και ειδικά εφόσον σας απειλεί, πρέπει να τον καταγγείλεις χθες! Αλλιώς, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να σε δούμε στους τίτλους ειδήσεων και σίγουρα όχι για καλό σκοπό.


ADVERTISEMENT

Αν λοιπόν δεν βοηθήσεις πρώτα εσύ τον εαυτό σου, δεν μπορεί κανένας να το κάνει.
Στο μόνο που θα διαφωνήσω είναι στο ότι ,όπως γράφεις, σε “ανάγκασε” να παντρευτείτε. Κανείς δεν αναγκάζει κανέναν. Εμείς αναγκάζουμε τον εαυτό μας. Κι αν αγαπάς τα παιδιά σου πρέπει, όλα αυτά που μας γράφεις εδώ, να τα πείς στην Αστυνομία και να δείτε οπωσδήποτε ψυχολόγο. Χρειάζεστε στήριξη και εσύ ειδικά να ανακτήσεις τη χαμένη σου αυτοεκτίμηση. Δεν φαντάζεσαι τί ψυχολογικά τραύματα δημιουργείς στα παιδιά σου, με την ανοχή σου.

Στους καταλόγους βοήθειας εδώ https://singleparent.gr/katalogoi-voitheias/, μπορείς να δεις φορείς και οργανώσεις που θα σε βοηθήσουν δωρεάν. Όπως σου έγραψα πιο πάνω, θα πρέπει πρώτα εσύ να σε βοηθήσεις και όχι να ψάχνεις αν μπορείς να του απαγορέψεις να βλέπει το παιδί σας. Το θέμα είναι να του απαγορέψεις να υπάρχει στη ζωή σας.

Καλή τύχη!

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Να μας ζήσει η μικρή Ζωή, καλοφώτιστη και τυχερή στη ζωή της! 🌹 (Links για φούστα και πέδιλα θα σας βάλω στα σχόλια μετά, τρώω τώρα 😋)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kiriaki Charitaki (@kiriakicharitaki) στις

ADVERTISEMENT

Είχα παράλληλη σχέση με παντρεμένο αλλά εκείνος επέλεξε την οικογένειά του. Φοβάμαι την τρελλή γυναίκα του, τί να κάνω;

Singleparent.gr 29 Μαΐου 2020

Είχα παράλληλη σχέση με κάποιον περίπου ένα χρόνο.Παντρεμενοι και οι δύο και είχαμε πει πως στο έμμεσο μέλλον να μείνουμε μαζί.Απο δική του απροσεξία η σχέση έγινε γνωστή και από...