fbpx

Μην το βάζετε κάτω! Έφυγα απ’ το σπίτι του πρώην άντρα μου, μέσα στο χιόνι με ένα παιδάκι 5 ετών και 300 ευρω

| 8 Ιανουαρίου 2024
ADVERTISEMENT

Πριν από 8 χρόνια, έφυγα απ’ το σπίτι του πρώην άντρα μου, μέσα στο χιόνι με ένα παιδάκι 5 ετών και 300 ευρώ στην τσέπη που δεν έφταναν ούτε για ζήτω.

Από την Κυριακή Χαριτάκη


ADVERTISEMENT

Με βρίσκετε σε fb https://www.facebook.com/kiriakicharitaki.forever/
Instagram https://www.instagram.com/kiriakicharitaki/
TikTok https://www.tiktok.com/@kiriaki_charitaki


Το πρώτο δίμηνο είχαμε ελάχιστο έως καθόλου φαγητό και το παιδί τα βράδια κουλουριάζονταν πάνω μου γιατί δεν είχα χρήματα να βάλω πετρέλαιο. Πολλές φορές σκέφτηκα να γυρίσω πίσω και να κάνω τον μ@λάκα και άλλες τόσες έκλαψα που έβαζα το παιδί μου στη διαδικασία να ζει σε ένα σχεδόν άδειο σπίτι χωρίς θέρμανση, με ελάχιστα έπιπλα, μετρημένο φαγητό και ξεσπάσματα θυμού του τύπου “Έδιωξες τον μπαμπά μου είσαι κακιά”.

Όποτε ενιωθα την ανάγκη να μιλήσω για όλα αυτά, κάποιοι με κοιτούσαν με βλέμμα “εσύ το διάλεξες” (λες κι είχα άλλη επιλογή) και κάποιοι άλλοι έλεγαν “Είσαι παλικάρι θα τα καταφέρεις δεν σε φοβάμαι εσένα” χτυπώντας μου την πλάτη.


ADVERTISEMENT

Άνθρωποι που δεν μας κάλεσαν ποτέ σε κάποιο τους τραπέζι, ούτε πήραν τηλέφωνο να ρωτήσουν αν έχει ανάγκη το παιδί μου. Το παιδι μου που κάθε αλλαγή του χρόνου, κοιμόταν στο κρεβάτι του κι εγώ άλλαζα χρόνο μόνη μου στον καναπέ με μια ανοιχτή τηλεόραση. Άνθρωποι που μόνο συμβούλευαν “σοφά” και έκριναν απ’ τα ζεστά τους διαμερίσματα με τους παππούδες σε ετοιμότητα για κάθε τους ανάγκη. Πολλές φορές έσκυψα το κεφάλι στις “συμβουλές” τους γιατί δεν είχα τη δύναμη ούτε να αμυνθώ και πολλές άλλες, έπαιρνα αγκαλιά το παιδί μου κι έκλαιγα από τύψεις που του’ χα ορίσει τέτοια μοίρα.

Σήμερα 8 χρόνια μετά, ζούμε σε ένα ΥΠΕΡΟΧΟ σπίτι δίπλα στη θάλασσα, που δόξα Το Θεό έχει θέρμανση, τροφή κι ένα ζεστό κρεβάτι για να κοιμόμαστε τα βράδια. Σήμερα 8 χρόνια μετά το παιδί μου είναι χαρούμενο, κοινωνικό και φροντισμένο και έχει πάψει πια να τον πειράζει το διαζύγιο των γονιών του. Σήμερα 8 χρόνια μετά ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΣΤΙΓΜΗ που πήρα τέτοια απόφαση για τη ζωή ΜΑΣ που είναι πολύ καλύτερη. Γιατί είναι ελεύθερη.

Γιατί εκεί που υπάρχει ο παπάρας που θα πει την αποψάρα του, εκεί υπάρχει και ο φυλακας άγγελος που θα σου δώσει το χέρι του.

Μην το βάζετε κάτω. Ο καλός άνθρωπος, ο δίκαιος, αυτός που πεισμώνει και αγωνίζεται, αυτός που αναγνωρίζει τα λάθη του και δεν τα αφήνει να τον καταπιούν, ό,τι κι αν ακούσει, ό,τι κι αν δει, ό,τι κι αν του συμβεί, βρίσκει τον τρόπο. Και άνθρωπος που βρίσκει τον τρόπο, δεν μπορεί παρά να έχει μια καλύτερη ζωή. Να σηκώνεστε!

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Να μας ζήσει η μικρή Ζωή, καλοφώτιστη και τυχερή στη ζωή της! 🌹 (Links για φούστα και πέδιλα θα σας βάλω στα σχόλια μετά, τρώω τώρα 😋)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kiriaki Charitaki (@kiriakicharitaki) στις

ADVERTISEMENT

Είχα παράλληλη σχέση με παντρεμένο αλλά εκείνος επέλεξε την οικογένειά του. Φοβάμαι την τρελλή γυναίκα του, τί να κάνω;

Singleparent.gr 29 Μαΐου 2020

Είχα παράλληλη σχέση με κάποιον περίπου ένα χρόνο.Παντρεμενοι και οι δύο και είχαμε πει πως στο έμμεσο μέλλον να μείνουμε μαζί.Απο δική του απροσεξία η σχέση έγινε γνωστή και από...