fbpx

Πρωτομαγιά: Μία υπενθύμιση για το τί σημαίνει σεβασμός στην προσωπική ζωή του άλλου

| 1 Μαΐου 2019
ADVERTISEMENT

Και επειδή σήμερα δεν είναι αργία αλλά απεργία, ας κάνουμε μια μικρή υπενθύμιση για το τί σημαίνει προσωπική ζωή και σεβασμός στον ελεύθερο χρόνο του άλλου.

Ο επαγγελματίας που απευθυνόμαστε, δεν είναι υπάλληλός μας. Ναι είναι εκεί για να μας εξυπηρετήσει, όμως είναι κι εκείνος άνθρωπος, όχι μηχάνημα. Έχει παιδιά, σκυλιά, σύζυγο, σύντροφο και κυρίως, ανάγκη για ξεκούραση ώστε να μπορεί να είναι παραγωγικός.


ADVERTISEMENT

Από την Κυριακή Χαριτάκη

Βρες με στο facebook

Βρες με στο Instagram


ADVERTISEMENT


Δεν μπορείς να παίρνεις τηλέφωνο Κυριακή απόγευμα τον ασφαλιστή που σου πρότεινε ο τάδε την ώρα που πίνατε μπύρες, να “κάνεις μια ερωτησούλα”. Δεν μπορείς να στέλνεις μηνύματα στο facebook στις 3 το πρωί σε ιδιοκτήτρια εταιρίας ρούχων να τη ρωτήσεις πόσο κοστίζει το φόρεμα που πουλάει στη σελίδα της. Δεν μπορείς να ζητάς τα ρέστα επειδή το site που επισκέπτεσαι δεν έχει νέες δημοσιεύσεις Κυριακές και αργίες, τη στιγμή που δουλεύουν άνθρωποι σε αυτό και πρέπει να ξεκουραστούν, όπως ξεκουράζεσαι κι εσύ την ώρα που το διαβάζεις.

Προφανώς και δεν αναφέρομαι σε περίπτωση ανάγκης ή σε στενούς συνεργάτες με τους οποίους έχεις και μια οικειότητα. Αναφέρομαι ξεκάθαρα στην αντίληψη ότι η ξεκούραση και η προσωπική ζωή είναι αποκλειστικά δικό μας προνόμιο και κανενός άλλου.

Πριν λοιπόν διαμαρτυρηθείς για τα μαγαζιά που θέλουν να τ’ ανοίγουν Κυριακές και νόμος είναι το δίκιο του εργάτη, σκέψου πρώτα αν και κατά πόσο βοήθησες εσύ ο ίδιος με τη στάση σου.

Photo credit: http://www.creteplus.gr

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Να μας ζήσει η μικρή Ζωή, καλοφώτιστη και τυχερή στη ζωή της! 🌹 (Links για φούστα και πέδιλα θα σας βάλω στα σχόλια μετά, τρώω τώρα 😋)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kiriaki Charitaki (@kiriakicharitaki) στις

ADVERTISEMENT

Είχα παράλληλη σχέση με παντρεμένο αλλά εκείνος επέλεξε την οικογένειά του. Φοβάμαι την τρελλή γυναίκα του, τί να κάνω;

Singleparent.gr 29 Μαΐου 2020

Είχα παράλληλη σχέση με κάποιον περίπου ένα χρόνο.Παντρεμενοι και οι δύο και είχαμε πει πως στο έμμεσο μέλλον να μείνουμε μαζί.Απο δική του απροσεξία η σχέση έγινε γνωστή και από...