fbpx

Αυτοί που φεύγουν είναι όσοι έδιωξες πολλές φορές γιατί πίστευες πως θα’ ναι πάντα εκεί να περιμένουν

| 21 Νοεμβρίου 2022
ADVERTISEMENT

Ξυπνάς μια μέρα και έχει έρθει τούμπα ο κόσμος σου. Κάποιος αποφάσισε έτσι απλά ένα πρωί, χωρίς λόγο και εξήγηση, να ανοίξει την πόρτα και να βγει απ τη ζωή σου. Κοπανιέσαι στο πλακάκι, γίνεσαι ένα με το πάτωμα, μαθαίνεις απο τρίτους ότι προχώρησε από τη μια μέρα στην άλλη, αρνείσαι να κοιμηθείς στο κρεβάτι, κοιμάσαι στον καναπέ και στη βεράντα σχεδόν κάθε βράδυ κλαίγοντας, δεν μιλάς για τίποτα άλλο, δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο, δεν ξέρεις από πού βγαίνει ο ήλιος, θες όσο τίποτα να γυρίσει.

Κυριακή Χαριτάκη για το Singleparent.gr


ADVERTISEMENT

Με βρίσκετε σε fb https://www.facebook.com/kiriaki.charitaki.7/
Instagram https://www.instagram.com/kiriakicharitaki/
TikTok https://www.tiktok.com/@kiriaki_charitaki


Και γυριζει. Μονος του, ακριβώς όπως έφυγε. Και ξαναφεύγει. Και ξανάρχεται. Και ξανα το ιδιο πέρα δώθε. Και το επιτρέπεις. Γιατί ελπίζεις ότι θα είστε όπως πριν. Αλλά δεν είστε. Ούτε εσύ δεν εισαι η ίδια πια. Και κάνεις κινήσεις πανικού και προχωράς κι εσύ για να ξεχάσεις αλλά κάνεις συνέχεια πίσω μπρος γιατί βρίσκει πάντα τρόπο να εισβάλλει.

Και περνάει ο καιρός και αναρωτιέσαι αν θα το ξεπεράσεις ποτέ κι αν θα ρθει ποτέ η μέρα που θα το έχεις αφήσει πίσω σου, ξεφυσώντας με ανακούφιση. Και η μέρα αυτή έρχεται. Χωρίς να το πάρεις καν χαμπάρι. Γιατί κάθε φορά που μπαινόβγαινε στη ζωή σου, έκανε μέσα σου ακόμα ένα κρακ. Και αυτός που κάποτε σε άδειαζε, φτάνει σε σημείο να…θυμώνει, που τώρα άδειασες εσύ.


ADVERTISEMENT

Και συνειδητοποιείς πως η μέρα που δεν σε νοιάζει πια έχει έρθει εδώ και μήνες αλλά ήσουν πολύ καλά για να το δεις. Σου ζητάει τα ρέστα, του γυρίζεις πίσω ακριβώς όσα σου έδωσε και του ευχεσαι τα καλύτερα.

Δεν νιώθεις πλέον ούτε πίκρα, ούτε θυμό, δεν νιώθεις καν, είναι σαν να χεις κάνει επισκληρίδιο στην καρδιά, σαν να μην ζήσατε ποτέ μαζί, σου είναι πια ένας ξένος.

Συμπτωματικά την επομένη, βρίσκεις στα άπλυτα μια μπλούζα του, μια μπλούζα που έπλενες και φόραγες στον ύπνο σου και αρνιόσουν να πετάξεις. Αυτη τη φορά αντί για το πλυντήριο τη ρίχνεις στα σκουπίδια. Ακριβώς εκεί που έριξε κι αυτός εσένα, σε μια νύχτα.

Την ώρα που ανοίγεις την πόρτα για να τα πας στον κάδο, παίζει στο ράδιο αυτό το τραγούδι. Αυτοί που φεύγουν. Αυτοί που έδιωξες πολλές φορές στο παρελθόν γιατί πίστευες πως θα ναι πάντα εκεί να περιμένουν. Μα ο χρόνος δεν είναι Πηνελόπη. Κανέναν δεν περιμένει. Ένας κύκλος έκλεισε για πάντα. Γιατί υπάρχουν άνθρωποι-καμμένα χαρτιά που μόνοι τους χαλάνε κάθε τί καλό. Στο καλό….

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Να μας ζήσει η μικρή Ζωή, καλοφώτιστη και τυχερή στη ζωή της! 🌹 (Links για φούστα και πέδιλα θα σας βάλω στα σχόλια μετά, τρώω τώρα 😋)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kiriaki Charitaki (@kiriakicharitaki) στις

ADVERTISEMENT

Είχα παράλληλη σχέση με παντρεμένο αλλά εκείνος επέλεξε την οικογένειά του. Φοβάμαι την τρελλή γυναίκα του, τί να κάνω;

Singleparent.gr 29 Μαΐου 2020

Είχα παράλληλη σχέση με κάποιον περίπου ένα χρόνο.Παντρεμενοι και οι δύο και είχαμε πει πως στο έμμεσο μέλλον να μείνουμε μαζί.Απο δική του απροσεξία η σχέση έγινε γνωστή και από...