Ξεκινούν ομάδες στήριξης μονογονέων: Δηλώστε συμμετοχή!

0

Στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας «Συνείδηση», Αλωνίων και Ομήρου 2 στη Κηφισιά (πολύ κοντά στο σταθμό Η.Σ.Α.Π της Κηφισιάς) θα ξεκινήσει σύντομα ομάδα στήριξης μονογονέων με εβδομαδιαίες συναντήσεις (μια φορά την εβδομάδα) χρονικής διάρκειας μιάμισης ώρας ανά συνάντηση.

Στις συναντήσεις της ομάδας-τις οποίες θα συντονίζει η Σύμβουλος Σχέσεων και Εκπαιδεύτρια Διαζυγίου κυρία Βίκυ Κάουλα-θα συζητιούνται θέματα που απασχολούν τους μονογονείς καθώς και πιθανούς τρόπους χειρισμού τους. Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη της ομάδας θα φέρνουν τα θέματα που τους απασχολούν και η ομάδα θα επιλέγει αυτό που θα συζητηθεί στην κάθε συνάντηση. Τα θέματα αυτά, μπορούν να έχουν σχέση είτε με τα παιδιά, τις ερωτικές σχέσεις, τις σχέσεις με φίλους ή συγγενείς και γενικά ό,τι μπορεί να απασχολεί έναν μονογονέα σήμερα.

Η τιμή που προσφέρει το Κέντρο Ψυχικής Υγείας «Συνείδηση» ειδικά για τα μέλη του Singleparent.gr είναι 40€ το μήνα (ή 10€ ανά συνάντηση).

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής , μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε με email Vicky.Kaoula@gmail.com ή τηλεφωνικώς στο 6936-820600.

*Η κεντρική φωτογραφία του άρθρου δεν απεικονίζει τις παραπάνω συνεδρίες.
**Το Singleparent.gr δεν είναι συνδιοργανωτής ή συντονιστής των παραπάνω ομάδων και ο ρόλος του είναι να εξασφαλίσει ειδικές τιμές για τα μέλη του.
***Οι ομάδες θα ξεκινήσουν με τη συμπλήρωση 4-8 ατόμων.