Το Σεμινάριο Life Coaching «Πες ΝΑΙ! Μυτιλήνη» έρχεται για πρώτη φορά στη Λέσβο

0

Το Σεμινάριο Life Coaching «Πες ΝΑΙ! Μυτιλήνη» έρχεται για πρώτη φορά στη Λέσβο.

Ένα πρωτότυπο Σεμινάριο Life Coaching με τον τίτλο «Πες ΝΑΙ! Μυτιλήνη» θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στη Λέσβο, την Κυριακή 11 Μαΐου, στο Επιμελητήριο Λέσβου

Πρόκειται για ένα διαδραστικό και βιωματικό Σεμινάριο το οποίο σχεδιάστηκε και θα παρουσιαστεί από 3 κορυφαίους Life Coaches ώστε οι συμμετέχοντες να πληροφορηθούν πως μπορούν να διαχειριστούν αποτελεσματικά τα κρίσιμα θέματα που αντιμετωπίζουν στη ζωή τους σήμερα, ποιες είναι οι 6 Παγκόσμιες Ανθρώπινες Ανάγκες, μια θεωρία που εξηγεί γιατί οι άνθρωποι επιλέγουν να κάνουν όσα κάνουν αλλά και πως μπορούν να χρησιμοποιήσουν εδώ και τώρα τη Δύναμη και το Θάρρος που κάθε άνθρωπος κρύβει μέσα του.

Το Life Coaching αποτελεί μια σύγχρονη επιστημονική προσέγγιση που “γεννήθηκε” στην Αμερική και εξαπλώθηκε σε ολόκληρο τον πλανήτη ως μία από τις άκρως χρήσιμες και εποικοδομητικές προσεγγίσεις ενδυνάμωσης του ατόμου. Στο Life Coaching χρησιμοποιούνται τεχνολογίες αιχμής, γνώση και «εργαλεία» που σχετίζονται με τη λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου και τη θετική ψυχολογία με στόχο την ενίσχυση του ανθρώπου ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει άμεσα και αποτελεσματικά οτιδήποτε τον απασχολεί στη ζωή, τις σχέσεις, τα επαγγελματικά θέματα και την υγεία του.
 photo TauEpsilonLambdaIotaKappaEtaPiRhoOmicronSigmaKappaLambdaEtaSigmaEta_zpsca9ffab0.gif
Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αλλά και γνωστές προσωπικότητες της υφηλίου από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ έως κορυφαίους αθλητές, επιχειρηματίες του Fortune 100, καλλιτέχνες και επιστήμονες συνεργάζονται συχνά με Life Coaches για να πετύχουν με τον καλύτερο τρόπο τους  Στόχους που έχουν θέσει στη ζωή τους.

3 γνωστοί Life Coaches, με έδρα την Αθήνα, η Μάρεα Λαουτάρη-Δεληγιάννη, ο Βασίλης Κυκριλής και η Γιούλα Μέγα θα είναι οι εισηγητές του Σεμιναρίου «Πες ΝΑΙ! Μυτιλήνη».

Όπως χαρακτηριστικά είπαν: «Η απόφασή μας να επισκεφθούμε και να παρουσιάσουμε στο νησί της Λέσβου αυτό το Σεμινάριο μας κάνει χαρούμενους. Διαπιστώνουμε ότι αυτά τα «εργαλεία» και η πληροφόρηση υπάρχουν σε αφθονία στην Αθήνα όμως ελάχιστοι επαγγελματίες του χώρου επισκέπτονται και άλλα μέρη της Ελλάδας. Κι όμως, η Κρίση και τα προβλήματα υπάρχουν σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Θέλαμε να προσφέρουμε αυτές τις πληροφορίες και τη νέα γνώση και σε άλλες πόλεις. Ξεκινήσαμε από τη Μυτιλήνη και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε και άλλες πόλεις της Ελλάδας για να μοιραστούμε τις γνώσεις μας με όσο περισσότερους Έλληνες μπορούμε. Σε αυτές τις δύσκολες ημέρες που περνάει η χώρα μας, κάθε άνθρωπος οφείλει να κάνει το καλύτερο δυνατό για τον ίδιο, την οικογένειά του και την ευρύτερη κοινωνία στην οποία λειτουργεί».

Το Σεμινάριο «Πες ΝΑΙ! Μυτιλήνη» θα διεξαχθεί στο Επιμελητήριο Λέσβου, Αίθουσα Ιωάννης Παυλακέλης την Κυριακή 11 Μαίου 2014 και θα έχει διάρκεια 4 ώρες (5.30 ώρα προσέλευσης έως 9.30 το βράδυ). Το κόστος συμμετοχής είναι 60 ευρώ ανά άτομο (συμπ. ΦΠΑ 23%).

Οι 3 Life Coaches είναι απόλυτα βέβαιοι ότι οι συμμετέχοντες θα ικανοποιηθούν με τις πληροφορίες και τα «εργαλεία»  που θα αποκομίσουν. Για το λόγο αυτό, αποφάσισαν να προσφέρουν τη δυνατότητα «Εγγύησης Επιστροφής Χρημάτων». Στην περίπτωση δηλαδή που κάποιος συμμετέχων αποφασίσει ότι δεν επιθυμεί να παρακολουθήσει ολόκληρο το Σεμινάριο έχει το δικαίωμα να αποχωρήσει στο πρώτο διάλειμμα (μιάμιση ώρα μετά την έναρξη) και να αποζημιωθεί με ολόκληρο το ποσό του εισιτηρίου.

Χορηγοί Επικοινωνίας του Σεμιναρίου «Πες ΝΑΙ! Μυτιλήνη» είναι η εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ και ο ραδιοφωνικός σταθμός ΑΙΟΛΟΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τη δήλωση συμμετοχής σας στο Σεμινάριο, επικοινωνήστε με τον κ. Βασίλη Κυκριλή στο τηλ. 693 7070 100 ή στο email vtk@youarewhy.gr