Καταγγελία: Μόνη μαμά κινδυνεύει και η δικηγόρος της δωρεάν νομικής βοήθειας επιδεικνύει εγκληματική συμπεριφορά

0

Είσαι απαράδεκτη. Η συμπεριφορά σου δεν αρμόζει σε δικηγόρο. Σε έβαλα δικηγόρο μου από τις 22/11/2016 έχουμε 19/3/2017 και πραγματικά με έχεις απογοητεύσει, Ενώ ξέρεις ότι κινδυνεύω με το ανήλικο τέκνο μου από τον πρώην δεν έχεις κάνει απολύτως τίποτα.!!!!!!

Ενώ σου έχω στείλει αρκετά email για να ξέρεις όλο το ιστορικό και τα βιώματα μου στον έγγαμο βίο για να μπορέσεις στα δικαστήρια να αντικρουσεις. Επανειλημμένως σε παίρνω στο κινητό σου για να δω τι θα κάνουμε!!!! Ενώ εσύ κρατάς μια ψυχρή απέναντι μου στάση και δεν απαντάς αλλά ούτε με καλείς πίσω. Από την αρχή σου έχω δώσει όλα τα χαρτιά μου. Ξέρεις πόσο επικίνδυνη είναι η κατάσταση με τον πρώην και ότι δεν υπάρχουν περιθώρια χρόνου. Δεν πήγαινες σε εισαγγελέα να πάρεις χαρτί για να πάρω τους φακέλους του από τα ψυχιατρεία Γιατί μου έλεγες ότι δεν είναι στις αρμοδιότητες σου και τελικά πήγα εγώ και τα έφτιαξα. Είσαι ειρωνική απέναντι μου και απόμακρη έως παντελώς αδιάφορη. Έφτασα σε σημείο Αφού δεν απαντάς στις κλήσεις μου να μιλάμε με μηνύματα στο κινητό.!!!!

Μετα απο αρκετή ενόχληση από την μεριά μου έφτιαξες υποτίθεται ένα δήθεν χαρτί για ασφαλιστικά μέτρα (Το οποίο είναι για γέλια, διότι γράφεις μέσα για κάτι νόμους) τους οποίους τους επαναλαμβάνεις πάνω από 3 φορές. Και αυτό το υποτιθέμενο χαρτί που έφτιαξες δεν με προστατεύει από πουθενά για το τόσο σοβαρό ψυχιατρικό πρόβλημα του πρώην Ούτε εμένα αλλά ούτε και το παιδί…ειναι για τα σκουπίδια.!!!!

Με είχες ειδοποιήσει επίσης για αυτά τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα ότι θα γινόντουσαν στις 2/3/2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00…Μια βδομάδα πριν και όταν ήρθε αυτή η μέρα μου είπες ότι θα πάρουμε αναβολή γιατί δεν είχες κοινοποιήσει το χαρτί στον άλλον και ότι εγώ πρέπει να βάλω δικαστικό επιμελητή…(Όπως και έπραξα την ίδια μέρα) την επόμενη ήρθα το απόγευμα στο γραφείο σου να σου δώσω το χαρτί του επιμελητή για να τον ενημερώσεις και αφού πέρασαν δύο μέρες σε πήρα τηλέφωνο να δω τι έκανες και μου είπες ότι δεν δέχεται Αυτός ο επιμελητής να αναλάβει και να βάλω άλλον. Η αναβολή να σου υπενθυμίσω ορίστηκε για τις 23/3/2017 .

Αφού πάλι δεν σήκωνες τα τηλέφωνα μιλήσαμε μέσω μηνυμάτων, δώσαμε ραντεβού στα δικαστήρια στις 9:00 το πρωί και ημέρα Παρασκευή (17/3/2017) . Περίμενα στα δικαστήρια από τις 9:00 μεχρι τις 12:00 και ενώ δεν απαντούσες στα τηλέφωνα, μου έγραψες μήνυμα ότι είχες δέκατα (πυρετό) Και ότι ερχόσουν στα δικαστήρια. Το οποίο μήνυμα μου το έστειλες στις 10:00. Ενώ όταν με κάλεσες στις 12:00 Και μου είπες να έρθω στο κτήριο 2 να μου δώσεις τα χαρτιά για να αλλάξω δικαστικό επιμελητή. Να σου υπενθυμίσω επίσης ότι για δύο μέρες σου έστελνα μηνύματα για να μου δώσεις τα τηλέφωνα και τα στοιχεία του δικαστικού επιμελητή Μήπως και τον πείσω έστω να κοινοποιήσει αυτό το χαρτί και ας κάνει μετά αποποίηση…και τελικά μου έδωσες λάθος όνομα και επίθετο ενώ ήταν άλλο (Έχω τα μηνύματα σου που αποδεικνύεται αυτό).

Σήμερα ξημερώνει Κυριακή 19/3/2017 . Επειδή δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα απολύτως και εγώ κινδυνεύω μαζί με το παιδί και ξέρεις ότι μας παρακολουθεί και σου είπα ότι υπάρχει κίνδυνος για αρπαγή ανηλίκου. Σε ενημερώνω ότι την Τρίτη το απόγευμα μετά τις 17:00 Και ημερομηνία 21/3/2017 θα έρθει η μητέρα μου στο γραφείο σου να παραλάβει όλα τα έγραφα μου γιατί δεν επιτρέπω σε κανέναν να παίζει με την σωματική ακεραιότητα του παιδιού μου…και θεωρώ ότι αρκετά έπαιξες μαζί μου.

Ούτε οι κλήσεις, Ούτε τα email , Ούτε τα μηνύματα στο κινητό, Ούτε τα μηνύματα στο Facebook σε έκαναν να καταλάβεις τον κίνδυνο που διατρέχω εγώ και το παιδί μου. Παρόλο που είχες τόσο σοβαρές αποδείξεις στα χέρια σου. Οπότε θα σε παρακαλούσα την Δευτέρα να πας να κάνεις αποποίηση Εσύ Γιατί θα ήθελα δίπλα μου έναν δικηγόρο επαγγελματία και άνθρωπο πάνω απ’όλα. Κάτι Δυστυχώς που δεν μπορείς Εσύ. Και αν είσαι έστω στο τέλος σωστή να με ενημερώσεις ότι έκανες αποποίηση. Και να ακυρώσεις τα ασφαλιστικά Γιατί με τέτοιο χαρτί που έφτιαξες μόνο κακό θα μου έκανες και όχι Καλό. Λυπάμαι ειλικρινά κυρία μου για τον τρόπο Σας, την στάση σας και την συμπεριφορά σας απέναντι μου. Και θα σας παρακαλούσα θερμά να κάνετε οπωσδήποτε την Δευτέρα αποποίηση Γιατί δεν μπορώ να ζω συνέχεια με φόβο εγώ και το παιδί μου. Καλό σας βράδυ. Ελένη φουντά.!!!!

Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλα στην δικηγόρο μου. Αρκετά!!!!! Η ξεφτίλα της δεν έχει όρια. Συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο αλλά βγήκα εκτός εαυτού.

*Τα στοιχεία της δικηγόρου και της μητέρας είναι στη διάθεση οποιουδήποτε αρμόδιου φορέα, επιθυμεί να ελέγξει το πρόβλημα. Οι δικηγόροι της δωρεάν νομικής βοήθειας πληρώνονται από το κράτος και πρέπει να σταματήσει η επιτήδεια αδιαφορία και αντι-επαγγελματική συμπεριφορά εις βάρος πολιτών, ως μέσο πίεσης για να αμείβονται μαύρα απ’ τους πελάτες.