fbpx

Εδώ και 50 χρόνια λέει ότι εγώ είμαι ο πατέρας της κόρης της και με συκοφαντεί παντού!

| 13 Σεπτεμβρίου 2016
ADVERTISEMENT

Μια γυναίκα με κατηγόρησε πρίν 50 χρόνια περίπου ότι ήμουν ο πατέρας του παιδιού της. Κινήθηκε δικαστικά και μετά από δύο ακροάσεις, αποφασίστηκε ότι δεν ήμουν ο πατέρας του παιδιού, και παράλληλα η ίδια ομολόγησε ότι δεν ήταν μαζί μου την περίοδο που έμεινε έγκυος.

Παρόλα αυτά, από τότε συνέχισε να λέει παντού ότι είμαι ο πατέρας.


ADVERTISEMENT

Τέλος, αφού την απείλησα με τεστ dna , ομολόγησε ότι δεν ήμουν εγώ. Πραγματικά σκέφτομαι να προσπαθήσω να κινηθώ νομικά για συκοφαντική δυσφήμιση όλα αυτά τα χρόνια. Τί λέτε να κάνω;

Αγαπητέ φίλε,

Λοιπόν, πάντα μπορείς να πάρεις μια νομική συμβουλή, φαντάζομαι, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο να αποδείξεις τα όσα λέει,  τόσο καιρό σε άλλους ανθρώπους.


ADVERTISEMENT

Το καταλαβαίνω ότι είναι εξοργιστικό και ότι είσαι νευριασμένος, αλλά θέλεις πραγματικά να την σύρεις στα δικαστήρια; Αν η κόρη της έχει ήδη πληγωθεί απο το ψέμα της μητέρας της, δεν νομίζεις ότι ήδη έχει περάσει αρκετά;

Δεν νομίζω ότι θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Αν δεν έχεις να κάνεις τίποτα με την κόρη της, όσο σκληρό αν ακούγεται,  και όσο άσχημο να είναι για εκείνη, πρέπει η ίδια η μαμά της να διορθώσει τη ζημιά που έχει κάνει.

Αυτή η γυναίκα μάλλον έχει διαλύσει τις ζωές αρκετών ανθρώπων με τα ψέμματα της, αλλά τουλάχιστον τώρα μπορείς να αναπνεύσεις ξανά. Έχει έρθει η στιγμή να τα αφήσεις όλα πίσω σου και να προσπαθήσεις για σένα.

Πηγή: http://www.mirror.co.uk/

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ