fbpx

Κρατερός Κατσούλης: “Είμαστε σαν μονογονεϊκή οικογένεια, δεν είμαστε ποτέ όλοι μαζί”

| 16 Οκτωβρίου 2023
ADVERTISEMENT

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά –δες» βρέθηκε ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδιά του και για το διαζύγιο από την Κατερίνα Καραβάτου.

Ο Κρατερός Κατσούλης για τα παιδιά του

«Οι δικοί μου γονείς είχαν χωρίσει, οπότε είχα μια δική μου εμπειρία για το πώς είναι αυτή η διαδικασία, πώς είναι αυτή η συνθήκη. Οπότε γνώριζα ότι σε κανένα παιδί δεν αρέσει να μην έχει και τους δυο γονείς μαζί. Αυτό είναι συνθήκη.


ADVERTISEMENT

Είπαμε από κοινού με την Κατερίνα ότι το κομμάτι το δικό μας, των ενήλικων δεν αφορά κανέναν. Αποφασίσαμε ότι το κομμάτι της ασφάλειας, της σιγουριάς και της αγάπης των παιδιών να παραμείνει άθικτο. Σε συνεννόηση, μεταξύ μας οι ενήλικες, και σε συνεννόηση με τα παιδιά θα έχουμε ένα πρόγραμμα, το οποίο δεν θα διαταράξει αυτές τις τρεις συνθήκες.

Η μόνη δυσκολία είναι ότι τώρα είναι σαν να είμαστε ο καθένας μόνος του, single parent, σαν να είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια. Δηλαδή όταν τα παιδιά είναι με την Κατερίνα είναι με την Κατερίνα, όταν είναι μαζί μου είναι μαζί μου. Δεν είμαστε ποτέ όλοι μαζί.

Οπότε η δυσκολία είναι στην διευθέτηση την πραγματική της καθημερινότητας. Επειδή για μένα τα παιδιά μου είναι η προτεραιότητά μου και ήταν ανέκαθεν, οι επιλογές πια και στο επίπεδο της δουλειάς έχουν να κάνουν με το πόσο και πότε θα βλέπω τα παιδιά.


ADVERTISEMENT

Θέλω να τα βλέπω κάθε μέρα και αν όχι κάθε μέρα, παραπάνω από δυο ημέρες να μην βρεθούμε αποκλείεται. Ανάλογα με τις δουλειές μας και ανάλογα τα θέλω των παιδιών μας. Αν είναι μαζί μου και μου πουν θέλουμε να πάμε στη μαμά, τηλέφωνο στη μαμά και αντίστοιχα από την πλευρά της Κατερίνας» είπε ο Κρατερός Κατσούλης.

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ