fbpx

“Πήγαινα στην εισαγγελία και μου έλεγαν να κάνω αίτηση” λέει ο πατέρας που άρπαξε τον δίχρονο γιο του

| 11 Οκτωβρίου 2023
ADVERTISEMENT

Τη στιγμή που οι Αρχές αναζητούν τον πατέρα που άρπαξε τον δίχρονο γιο του, εκείνος απαντά στην ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού.

Πριν δύο ημέρες, το “Χαμόγελο του Παιδιού”, με ανακοίνωσή του, είχε γνωστοποιήσει την εξαφάνιση του Γιώργου Λυμπερόπουλου, του μόλις δύο ετών παιδιού από την Αθήνα που έπεσε θύμα γονικής αρπαγής από τον πατέρα του.


ADVERTISEMENT

Όπως πάντα, η επίμαχη ανακοίνωση δημοσιεύτηκε και στα social media του Οργανισμού, με τον πατέρα του μικρού Γιώργου να σχολιάζει κάτω από την ανάρτηση, τη στιγμή που τον ψάχνει η Αστυνομία. Όπως ισχυρίστηκε, ο λόγος για τον οποίο προέβη στη συγκεκριμένη πράξη είναι η κωλυσιεργία των αρμόδιων Αρχών, επιρρίπτοντας ευθύνες και στο Χαμόγελο του Παιδιού. “Όταν δει κάποιος τα στοιχεία που θα του δώσουμε να μου απαντήσει αν θα έκανε το ίδιο αφού το σύστημα κωλυσιεργεί” έγραψε μεταξύ άλλων, την ώρα που χρήστες του διαδικτύου απορούσαν πώς είναι δυνατόν να μην μπορούν οι Αρχές να τον εντοπίσουν από τη διεύθυνση IP του υπολογιστή.

“Σίγουρα ο λόγος που έγινε η αναδημοσίευση δεν είναι για το ότι το παιδί κινδυνεύει. Μη μου απαντήσετε πάλι εντολή εισαγγελέα γιατί όταν επί μήνες πήγαινα στην εισαγγελία και σε όλους τους αρμόδιους φορείς ακόμα και από εσάς είχα ζητήσει να παρέμβετε, που υποτίθεται αυτό κάνετε όταν υπάρχει καταγγελία για ανήλικο, να εξεταστεί η αίτησή μου άμεσα, δεν ανταποκρίθηκε κανένας. Τώρα ξαφνικά όλοι ενεργοποιούνται. Όσο υπάρχουν δικηγόροι που προσπαθούν να αποξενώσουν τον ένα γονέα με ψευδή μηνύσεις και καταγγελίες και δικαστές που δεν τηρούν τον νόμο και κάνουν διακρίσεις δεν θα σταματήσει να βιάζεται η ψυχή των παιδιών μας” σημείωσε ο πατέρας του παιδιού, αφήνοντας αιχμές κατά των διαχειριστών της σελίδας επειδή σβήνουν τα σχόλια.

Κάτω ακριβώς από την ανάρτηση του πατέρα υπήρξε μία απάντηση, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για μέλος του Χαμόγελου του Παιδιού, απλή χρήστρια των social media ή αν η εν λόγω γυναίκα έχει κάποια σχέση με την υπόθεση.


ADVERTISEMENT

“Ο σοφός λαός λέει ‘καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται’. Αφού ισχυρίζεστε πως έχετε στην κατοχή σας στοιχεία που δικαιολογούν και νομιμοποιούν την πράξη σας να τα παρουσιάσετε στις αρχές και όχι να κρύβεστε και να παραβιάζετε δικαστικές αποφάσεις. Εάν δεν επιθυμείτε να βιάζετε η ψυχή του ανήλικου τέκνου σας θα έπρεπε πρώτος από όλους εσείς να μην το πράττετε στερώντας του την επικοινωνία με την μητέρα του. Αλήθεια εσείς στερηθήκατε ποτέ την αγκαλιά της μητέρας σας σε τόσο τρυφερή ηλικία; Δεν το νομίζω! Στερηθήκατε το άκουσμα της φωνής της; Όχι βέβαια! Ακόμα και τώρα έχετε καθημερινή επικοινωνία μαζί της. Εάν σας δυσαρεστούν οι συνεχείς κοινοποιήσεις και οι αναδημοσιεύσεις γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε! Παρουσιαστείτε στις αρχές και προσκομίστε τα αδιάσειστα στοιχεία σας, όλο και κάποιος δικαστής που τηρεί τον νόμο (υπερ σας) θα βρεθεί!” έγραψε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι γνωρίζει κάποια πράγματα για τον πατέρα, αφού όπως λέει, εκείνος επικοινωνεί με τη μητέρα του.

Δείτε τις επίμαχες αναρτήσεις

Χαμόγελο του Παιδιού

 

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ