fbpx

Η πρώην σύζυγος έβαλε τον 28χρονο φίλο της, στο σπίτι και ζητά μεγάλη διατροφή για να με αφήνει να βλέπω τα παιδιά

| 29 Μαρτίου 2017
ADVERTISEMENT

Ήμουν παντρεμένος 15 χρόνια και έκανα 2 παιδιά.13 χρονων ο γιος μου και 11 η κορη μου. Ο γάμος μας κυλούσε καλά, με καποια σκαμπανεβασματα που εχει ενας γαμος. Ξαφνικά η γυναικα μου, μου ειπε να κανουμε 2 βδομαδες διαλειμμα για καποια θεματα που ειχαμε.

Τελικά ανακάλυψα οτι ειχε εραστη, έπεσα απο τα συννεφα.Αποφασισαμε να χωρισουμε και δεν εφτανε που με κερατωνε τοσο καιρο εκανε τα παιδια μας να με μισουν. Τους είπε ένα σωρό ψέματα, πλύση εγκεφάλου κανονική και ύστερα έβαλε τον 28χρονο φίλο της, στο σπίτι, μόλις ένα μήνα αφού έφυγα από το σπίτι, και ζουν όλοι μαζί ευτυχισμένοι.

Τα παιδιά μου τώρα δεν με θέλουν γιατί εκείνη με παρουσιάζει σαν τέρας. Τους παρήχα πάντα τα καλύτερα, αυτοκίνητο, πανάκριβα κοσμήματα, τσάντες και τώρα για να με αφήνει να μιλάω με τα παιδιά, ζητάει τεράστια διατροφή. Δεν θέλω όμως να κερδίσω τα παιδιά μου, με τα χρήματα. Τα λατρεύω κι εκείνη τα έχει κάνει να με μισούν. Δεν καταλαβαίνει το κακό που τους κάνει. Τί να κάνω;


ADVERTISEMENT

Γιώργος

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Στείλε μας την ιστορία σου με email στο 
info@singleparent.gr κι εμείς θα τη δημοσιεύσουμε εντελώς ανώνυμα!
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ