fbpx

Δεν μπορώ να χωνέψω πως μετά από 25 χρόνια γάμου με παράτησε για έναν μικρότερο. Θέλω τη συμβουλή σας!

| 4 Νοεμβρίου 2016
ADVERTISEMENT

Καλησπέρα σας

Είμαι 55 και η πρώην μου (46) εννέα χρονια διαφορα,έχουμε δυο παιδιά 23 και 21 και η πρώην μου γνώρισε έναν συνομήλικο της 46 μέσω Facebook και τα φτιάξανε,αυτή Γερμανία και αυτός Αθηνα τηλεφωνιούνται καθημερινά.


ADVERTISEMENT

Αποφασίσαμε να υποβάλουμε αίτηση για συναινετικό διαζύγιο αλλα κάπου μου είναι δύσκολο ακόμα να το χωνέψω πως μετά από 25 χρονια γάμου με παράτησε για έναν μικρότερο σε ηλικία και με πειράζει αφάνταστα.

Μου έκανε η πρώην μου την πρόταση να παραμείνουμε απλά φίλοι για τα παιδιά…αλλα δεν το δέχομαι διότι τα παιδιά μας είναι πλέον μεγάλα και συνεννοούμαι θαυμάσια μαζί τους οποτε ποιος ο λόγος να είμαι φίλος με την πρώην ;;;

Από εσάς θα ήθελα να ακούσω της εμπειρίες σας ότι αφορά:

1.Ποτε κλείνουν οι πληγές της απόρριψης για έναν άντρα;


ADVERTISEMENT

2.Να αποδεχτώ την πρόταση της για απλή φιλία και να την βλέπω κάποια στιγμή με τον άλλον αγκαλιά ;

3. Μέχρι πριν μια βδομάδα είχαμε ακόμα επικοινωνία με την πρώην μέσο Τηλεφώνου,Mail,Viber ώσπου κατάλαβα ότι αντί να απαγγιστρωθώ από αυτήν με τραβούσε πιο πολύ και πάλι κοντά της μέχρι που την παρακαλούσα να τα ξαναβρούμε…και φυσικά με απέρριπτε και γινόμουν ρεζίλι στα ματια της.

Σας Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για τα σχόλια σας.

Γιώργος

*Η παραπάνω ιστορία έχει αναρτηθεί από μέλος του φόρουμ μας, στο Social.singleparent.gr 
Μπορείς να γίνεις κι εσύ μέλος, να μιλήσεις με άλλους μονογονείς και όχι μόνο και να μοιραστείτε κοινά βιώματα και εμπειρίες, κάνοντας εγγραφή εδώ 

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ