Ζήτησα διαζύγιο αλλά δεν φεύγει από το σπίτι. Τι να κάνω;

«Είπα στο σύζυγο μου να χωρίσουμε. Αυτός αρνείται να φύγει από το σπίτι που είναι όμως δικό μου! Το σπίτι το πήρα ένα χρόνο πριν παντρευτούμε δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ από τις δόσεις της τράπεζας ποτε!Aκόμα και τώρα που είμαι άνεργη.Τι κινήσεις πρέπει να κάνω; Δεν τον αντέχω άλλο μέσα στο σπίτι. Δεν έχουμε καλές σχέσεις. Του είπα πως θα ρωτήσω δικηγόρο και μου είπε να κάνω ότι θέλω και πως δε θα ξεμπλέξω εύκολα μαζί του. Είμαι άνεργη εδω και 1,5 χρόνο, από τότε που γέννησα δηλαδή. Ο ίδιος έχει ένα παιδί ακόμα από τον πρώτο του γάμο και δεν έχει καλές σχέσεις με την πρώην σύζυγο αλλά τότε έφυγε εκείνος από το σπίτι που νοίκιαζαν».

Απαντάει η δικηγόρος Αθηνών κυρία Σοφία Ι. Αντωνοπούλου, από το δικηγορικό γραφείο Attica Lawyers

Αγαπητή φίλη,

Αφού έχεις αποφασίσει να χωρίσεις, για να απομακρύνεις τον σύζυγό σου από το σπίτι θα προτείναμε να υποβάλεις σχετική αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και στη συνέχεια αγωγή διαζυγίου.

Στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφόρηση.

Με εκτίμηση,

Σοφία Ι. Αντωνοπούλου
Δικηγόρος Αθηνών
Γ. Παπανδρέου 106Β, Ζωγράφου,
Τ.Κ. 15773
Τηλέφωνο: 210-7295274 / Fax: 210-7295275
Κιν. 6978 123649
Email: info@atticalawyers.gr
Web: www.atticalawyers.gr

Η κυρία Σοφία Αντωνοπούλου, συμμετέχει στο ειδικό πρόγραμμα “Πρώτη Επίσκεψη δωρεάν” που σου παρέχει τη πρώτη συνάντηση μαζί της, εντελώς δωρεάν. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να δείς εδώ ενώ μπορείς να υποβάλλεις το ερώτημά σου, μέσω της ειδικής φόρμας εδώ.