Η λογίστρια μου είπε ότι λόγω των πολιτικών εξελίξεων τα δικαιολογητικά για το Α21 του ΟΓΑ μπορεί να μην έχουν περαστεί. Ισχύει αυτό;

0

“Εκανα φορολογικη και αιτηση για το Α21 πριν τις 15/6 κ κατεθεσα αυτοπροσωπος τα δικαιολογητικα για το Α21 στον ΟΓΑ στις 23/6 κ πηρα αριθμο πρωτοκολλου. Μου ειπαν οτι τα χρηματα θα πιστωθουν μετα τις 15/7 (στις 20/7 οπως ανακοινωθηκε προσφατα).

Τωρα μου ειπε η λογιστρια μου οτι επειδη λιγες ημερες μετα ολα παγωσαν, τα δικαιολογητικα ενδεχεται να μην εχουν περαστει κι ετσι για μια ακομα χρονια να μην λαβω τιποτα κ οχι μονο εγω αλλα πολλοι στην θεση μου.
Τι ισχυει τελικα; Υπαρχει τετοια περιπτωση; Ειναι η δευτερη χρονια που δεν εχω εισπραξει τιποτα απο τον ΟΓΑ ενω το δικαιουμαι”.

Απαντάει ο λογιστής-φοροτεχνικός κύριος Πέτρος Νταΐδης

Το Α21 κατατίθεται μετά τη φορολογική δήλωση μέσω TAXIS.
Δεν μπορώ να γνωρίζω τί δικαιολογητικά σας ζήτησαν αλλά το σύστημα λειτουργεί μόνο του και εφόσον σας βρίσκει, βεβαιώνει και το επίδομα.
Δεν υπάρχει περίπτωση να έχετε προσκομίσει τα όποια δικαιολογητικά σας ζητήθηκαν και να μην έχουν καταχωρηθεί εκτός αν είναι ελλιπή. Καλά θα κάνετε να παρακολουθείτε το θέμα σας από κοντά στον ΟΓΑ.

 

Πέτρος Νταΐδης-Λογιστής & Φοροτεχνικός
Διοίκηση Επιχειρήσεων Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε.
Ανδρούτσου 1 & Ομηρίδου Σκυλίτση 54Α
Πειραιάς ΤΚ 18532
Τηλέφωνα:2104252105-2104920515
Fax: 210-4252105
Web: http://www.daidis.net/
E-mail: info@daidis.gr

Τώρα μπορείς να επισκεφθείς, επιλεγμένους ειδικούς συνεργάτες μας, μέσω του προγράμματος «Πρώτη Επίσκεψη δωρεάν». Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείς να δείς εδώ ενώ αν θες να πάρεις απαντήσεις μέσω του Singleparent.gr, μπορείς να υποβάλλεις το ερώτημά σου, μέσω της ειδικής φόρμας εδώ.