Ανάμεσα σε μια παράλληλη σχέση και έναν τελειωμένο γάμο

5

Σήμερα, θα γράψω την δική μου ιστορία  ζωής,   έχω να την ανάγκη να  μοιραστώ  όλα όσα  ζω , δεν ζητώ  απαντήσεις  γιατί ξέρω πολύ καλά ότι  την απάντηση στο πρόβλημα μου  θα την  μου την δώσω εγώ η ίδια , θέλω όμως τροφή για σκέψη  για να μπορέσω να προβληματιστώ και να φτάσω στην όσο πιο σωστή γίνεται απόφαση  έχοντας απαντήσει όσους περισσότερους  ‘»προβληματισμούς».

Είμαι  στη μέση των πρώτων -άντα  εργαζόμενη και μητέρα ενός κοριτσιού 8 ετών .Με τον  άντρα μου  είμαστε 18 χρόνια μαζί παντρεμένοι τα 10.

Άργησα πολύ  να ωριμάσω και να έχω αυτοεκτίμηση  , με αποτέλεσμα να προχωρήσω σε έναν γάμο με  έναν άνθρωπο ο οποίος   έτυχε να με προσέξει και ενθουσιάστηκα. Ένιωσα κάποια πράγματα για αυτόν,  ερωτική  έλξη , αγάπη ,αίσθημα  φροντίδας  αλλά  η  ερωτική   έλξη   χάθηκε πάρα πολύ  γρήγορα   αυτό που θυμάμαι είναι να μου ζητάει και να βαριέμαι, να μην θέλω .

Η ζωή μου πέρναγε ήρεμα, παρέα με φίλους, λόγω δουλειάς  δεν έχουμε κάνει ταξίδια μαζί , δεν έχουμε γνωρίσει  νέα μέρη  δεν έχουμε αλλάξει παραστάσεις .

Πάντα είχα  αυξομείωση στα κιλά μου , πάχαινα και αδυνάτιζα, πάντα η κριτική του ήταν άσχημη, με πρόσβαλλε μπροστά στους φίλους μας, «αστείες» απειλές  ότι αν δεν αδυνατίσω θα με χωρίσει κλπ κλπ .Έρχεται  η κόρη μας  και έπεσα πάνω στο παιδί  …ξαφνικά  η καρδιά μου  φούλαρε γέμισε , η ζωή μου απέκτησε νόημα ….

Κάποια στιγμή  περίπου 2-3 χρόνια  μετά την γέννηση της,  κατάφερα και έχασα τα κιλά , άρχισα και πρόσεχα τον εαυτό μου , η δουλειά μου πήγαινε όλο και καλύτερα , κατάφερα και  σηκώθηκα ψυχολογικά  …  το κορίτσι μας μεγάλωνε, βόλτες,  ήρεμη ζωή, άδεια όμως από    αυτό που  ήθελα , που ονειρευόμουν …έναν σύντροφο να τον αγαπάω και να τον λαχταρώ .

Ξαφνικά μια μέρα  άλλαξε η ζωή μου όλη  …μια ματιά ήταν αρκετή για να με καθηλώσει  και να με αφήσει άυπνη όλο το βράδυ …..

Έρχομαι στο σήμερα , μια παράλληλη σχέση  δυο ετών  με έναν άνθρωπο που πλέον ξέρω  πως  τον θέλω, που για χάρη του  μπορώ να κάνω  την ανατροπή  , στο πίσω μέρος  του μυαλού μου  θέλω έναν μελλοντικό δεύτερο γάμο μαζί του.

Απ την πλευρά του  τα λόγια είναι πολλά υποσχόμενα , έχει και αυτός οικογένεια δεν ξέρω αν θα το τολμήσει,  λέει ότι θέλει πολύ αλλά …  εγώ περιμένω να δω πράξεις….

Αυτή την στιγμή είμαι μεταξύ ενός τελειωμένου γάμου και μιας παράλληλης  σχέσης που θέλω να οδηγήσει σε γάμο . Σκέφτομαι το παιδί μου , τα παιδιά του , σκέφτομαι  πολλά …Φορές πιάνω τον εαυτό μου να βολεύεται σε αυτόν τον τελειωμένο γάμο και να εξαρτώμαι από το αν θα χωρίσει  ο άλλος…

Κωνσταντίνα

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Στείλε μας email στο info@singleparent.gr ή βρες  μας, στη σελίδα μας στο facebook εδώ.
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Τα ονόματα της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά.