Όταν ο πατέρας του παιδιού μου έπεσε σε κώμα, ανακάλυψα ότι είχε διπλή ζωή

0

Μια μόνη μαμά, σοκαρίστηκε όταν ανακάλυψε ότι ο σύντροφος της έστελνε ερωτικά μηνύματα μέσω Facebook σε άλλες γυναίκες για μήνες – και ακόμα πιο συγκεκριμένα μιλούσε με μια γυναίκα το βράδυ που έκανε πρόταση γάμου.

» Ξέσπασα σε κλάματα όταν τον είδα στο νοσοκομείο να υποστηρίζεται από όλα εκείνα τα μηχανήματα για να παραμείνει ζωντανός», αναφέρει η 27χρονη Bonnie. » Ήταν κάτασπρος και νόμιζα ότι κοιτούσα ένα πτώμα. Θεώρησα ότι έκανα το σωστό τη στιγμή που πήρα το κινητό του για να καλέσω τους φίλους και το αφεντικό του, ώστε να τους πω τι είχε συμβεί. Ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι αυτά που θα έβρισκα εκεί μέσα, θα διέλυαν την σχέση μας».

«Αρρωσταίνω και μόνο στην ιδέα ότι έβλεπε κάποια άλλη, ειδικά όταν διάβασα τα μηνύματα που είχε στείλει, λίγες ώρες πριν μου ζητήσει να τον παντρευτώ. Ήταν ξεκάθαρο ότι έπαιζε μαζί μου από την πρώτη στιγμή».

Η Bonnie είχε γνωρίσει τον Russel μέσω κοινών φίλων το 2007. » Είχα μόλις περάσει έναν άσχημο χωρισμό και δεν έψαχνα κάτι, αλλά ο Russel ήταν γλυκός και ευγενικός» αναφέρει η Bonnie. » Όταν ξεκινήσαμε να μιλάμε ήταν σαν να γνωριζόμασταν χρόνια». Έναν χρόνο μετά μετακόμισαν μαζί.

» Τα πράγματα ήταν δύσκολα κάποιες στιγμές. Όπως σε κάθε άλλο ζευγάρι είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας, αλλά πάντοτε τα ξεπερνούσαμε. Η δουλειά του απαιτούσε να δουλεύει εκτός πόλης, οπότε έλειπε πάρα πολύ συχνά από το σπίτι. Δούλευα και εγώ πάρα πολύ, οπότε μερικές φορές καταλήγαμε να μην έχουμε βρεθεί για μέρες».

» Πάντα μου έφερνε κοσμήματα και λουλούδια, και μου έλεγε ότι του λείπω. Είχα πειστεί ότι είχαμε κάτι ξεχωριστό».

Στα τέλη όμως του 2011, η Bonnie κατάλαβε ότι ο Russel συμπεριφερόταν πολύ περίεργα. «Δεν ήταν ποτέ στο σπίτι και μου έλεγε συνέχεια, ότι είχε να κάνει πάρα πολλές δουλειές. Είχα δεχτεί όλα όσα μου είχε εξηγήσει, αλλά είχα ενοχληθεί γιατί δεν είχαμε χρόνο για εμάς».

Τότε το ζευγάρι αποφάσισε να πάει ένα ταξίδι για την αλλαγή της νέας χρονιάς. » Ήμασταν στο δρόμο όταν το ρολόι έδειξε μεσάνυχτα και άρχισαν τα πυροτεχνήματα. Η ατμόσφαιρα ήταν μαγευτική. Μέσα στην ένταση της στιγμής ο Russel γονάτισε και μου ζήτησε να τον παντρευτώ. Ήταν ξαφνικό και για εκείνον, δεν είχε πάρει καν δαχτυλίδι. Δεν ήξερα αρχικά αν το εννοούσε, αλλά πάντα πίστευα ότι θα είχαμε κοινό μέλλον».

Τρείς μήνες μετά η Bonnie ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος. » Στην αρχή ξαφνιάστηκα καθώς δεν είχαμε κάνει προσπάθειες για παιδί. Του έστειλα μήνυμα για να του το πώ, και μου απάντησε αμέσως ότι τα νέα ήταν υπέροχα. Είχα βεβαιωθεί ότι το ήθελε και εκείνος και ξεκίνησα να ανυπομονώ να γίνω μαμά».

Τότε τον Ιούνιο του 2012, ο Russel μπήκε στο χειρουργείο για μια τυπική επέμβαση στο στομάχι του. «Χρειαζόμασταν και οι δύο ξεκούραση, οπότε του είπα ότι θα πήγαινα σπίτι και πως θα επέστρεφα το πρωί. Λίγο αργότερα είδα ότι με καλούσε η μητέρα του στο τηλέφωνο, οπότε υπέθεσα ότι με έπαιρνε για να μου πεί ότι όλα πήγαν καλά. Αντίθετα μου είπε ότι ζούσε με μηχανική υποστήριξη».

Η Bonnie έτρεξε γρήγορα στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί της εξήγησαν ότι οι πνεύμονες του είχαν καταρρεύσει, και πως βρισκόταν σε κώμα με μηχανική υποστήριξη. Είχε παρουσιάσει αλλεργική αντίδραση στην αναισθησία, και η κατάσταση του ήταν κρίσιμη.

» Του είπα ότι τον αγαπώ και πως εγώ και το μωρό τον χρειαζόμασταν. Τον ικέτευσα να μην μας εγκαταλείψει».

Η Bonnie έμεινε στο πλευρό του, και την επόμενη μέρα όταν δεν είχε υπάρξει καμία βελτίωση, αποφάσισε να επικοινωνήσει με το αφεντικό του Russel για να τον ενημερώσει σχετικά με την κατάσταση του.

«Έγραφα στο κινητό του, όταν ήρθε ειδοποίηση ότι είχε ένα νέο μήνυμα. Υπέθεσα ότι ήταν ένας από τους φίλους του, οπότε το άνοιξα».

Τότε η Bonnie συνειδητοποίησε ότι ο λογαριασμός που ήταν συνδεδεμένος στο Facebook, δεν ήταν ο κλασσικός λογαριασμός που χρησιμοποιούσε. » Θεώρησα παράξενο ότι είχε έναν δεύτερο λογαριασμό την ύπαρξη του οποίου δεν γνώριζα. Για ποιό λόγο όμως χρειαζόταν δύο προφίλ;»

«Όταν διάβασα το μήνυμα ένιωσα να αρρωσταίνω. Ήταν από ένα κορίτσι που δεν γνώριζα, η οποία τον ρωτούσε για ποιό λόγο δεν είχε επικοινωνήσει μαζί της τόσες μέρες. Επίσης του έλεγε ότι της έχει λείψει. Τότε κατάλαβα ότι χρησιμοποιούσε δεύτερο λογαριασμό για να με απατήσει».

Όταν είδε όλη τη συνομιλία τους, κατάλαβε ότι ο Russel και εκείνη η γυναίκα έβγαιναν εδώ και μήνες. Υπήρχαν μηνύματα αγάπης μεταξύ τους και εκείνη του έλεγε ότι δεν έβλεπε την ώρα και τη στιγμή που θα χώριζε την αρραβωνιαστικιά του.

» Ένιωσα πολύ άσχημα καθώς τα διάβαζα, αλλά ήξερα ότι έπρεπε να το κάνω. Το χειρότερο βέβαια από όλα, ήταν ότι είχε στείλει μήνυμα σε εκείνη τη γυναίκα λίγες ώρες μετά την πρόταση γάμου που μου είχε κάνει. Της έλεγε ότι με είχε βαρεθεί και πως θα ήθελε να είναι μαζί της. Της έλεγε ότι την αγαπούσε, και πως ήθελε το συντομότερο να γίνει οικογένεια με εκείνη και τα παιδιά της».

» Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα. Ήταν σαν να μου ξερίζωσαν τη καρδιά. Χωρίς να το σκεφτώ καν, της έστειλα μήνυμα και την ρώτησα ποιά ήταν. Δεν μου απάντησε ποτέ. Το μόνο που ήθελα να μάθω ήταν το γιατί και ήξερα ότι αν ο Russel δεν τα κατάφερνε δεν θα έπαιρνα ποτέ απαντήσεις. Εκείνη τη στιγμή δεν είπα τίποτα σε κανέναν, ήθελα να γίνει απλά καλά. Ήταν το πιο σημαντικό από όλα για μένα».

Την επόμενη μέρα η κατάσταση του βελτιώθηκε, και βγήκε από το κώμα που βρισκόταν. Η Bonnie είχε αποφασίσει να μην του πεί τίποτα μέχρι να γινόταν τελείως καλά.

«Ένιωθα τόσα ανάμεικτα συναισθήματα όταν ξύπνησε. Ήταν τρομερό ότι ήθελα να ξέρω πως ήταν καλά, αλλά την ίδια στιγμή ένιωθα πάρα πολύ πληγωμένη. Ήταν δύσκολο να παριστάνω ότι δεν συνέβαινε κάτι αλλά δεν ήθελα να δείξω το παραμικρό που θα επηρέαζε την κατάσταση του».

«Προσπαθούσα να παραμείνω ήρεμη για χάρη του παιδιού, ενώ προσπαθούσα να σκεφτώ ποιά θα ήταν η επόμενη μου κίνηση. Δεν είχα σκεφτεί να πώ κάτι σε κάποιον, ώσπου αποφάσισα να μιλήσω στην καλύτερη μου φίλη. Ένιωσα καλύτερα όταν την εμπιστεύτηκα, καθώς ήξερα ότι θα μπορούσα να αντιμετωπίσω το επόμενο βήμα».

Δύο μέρες αργότερα ο Russel ήταν πολύ καλύτερα και η Bonnie τον αντιμετώπισε για την απιστία του. » Όταν έγινε καλύτερα, πέταξα το τηλέφωνο στα μούτρα του, και του ζήτησα εξηγήσεις. Προσπάθησε να το αρνηθεί αλλά οι αποδείξεις έλεγαν το αντίθετο. Του είπα ότι θα το συζητούσαμε αναλυτικά όταν θα πηγαίναμε σπίτι. Όταν όμως πήγαμε μερικές μέρες μετά, μιλήσαμε για αυτό χωρίς να βγάλουμε ιδιαίτερη άκρη. Την μία στιγμή κατηγορούσε εμένα για την σχέση, ισχυριζόμενος ότι δεν του έδινα αρκετή προσοχή και την άλλη μου ζητούσε να τον συγχωρέσω.».

Η Bonnie έμαθε ότι είχε γνωρίσει την άλλη γυναίκα στη δουλειά του. » Είχα χάσει την εμπιστοσύνη μου και γι αυτό του ζήτησα να φύγει από το σπίτι.

Τον Δεκέμβριο του 2012 γεννήθηκε ο γιός τους. Η Bonnie λέει ότι κράτησε επαφές με τον Russel μόνο για χάρη του παιδιού, το οποίο βλέπει τον πατέρα του 2 φορές την εβδομάδα.

«Υπάρχουν στιγμές που θεωρώ ότι θα ήταν καλό να ήμασταν μια τυπική οικογένεια. Τότε όμως σκέφτομαι την προδοσία του και χαίρομαι που δεν καταλήξαμε στα σκαλιά της εκκλησίας». Ο Russel δήλωσε » Το ομολογώ, ήμουν άπιστος, και έχω μετανιώσει για όλα».

Πηγή : http://www.mirror.co.uk/