Ο πρώην άντρας μου, μας θέλει πεινασμένους

0
Pregnant woman with small money and empty wallet during pregnancy.Concept photo of pregnancy, pregnant woman lifestyle, money and finance. copy space

Με λένε Ειρήνη και έχω δυο γιους, είμαι χωρισμένη.

Τα αγόρια μου, έκαναν δώρο στον πρώην μου ένα ζευγάρι αθλητικά και έφτιαξαν μπλουζάκια, ειδικά για την ημέρα του Πατέρα πρίν λίγες μέρες. Έκανα, στην κυριολεξία, το σκ**ό μου παξιμάδι, για να του κάνουν ωραία δώρα και οχι φυσικά για τα δώρα αλλά για να του δείξουν ότι τον σκέφτηκαν.

Ως αντάλλαγμα, αυτός θα πάει σε έναν αγώνα, χωρίς τα αγόρια, και με πληροφόρησε ότι την ημέρα που υποτίθεται θα τα έβλεπε, τελικά θα τα κρατήσω εγώ. Έχω με το ζόρι 20 ευρώ, για να βγάλω την εβδομάδα. Ευτυχώς, ο μικρότερος τρώει μόνο ψωμί και μακαρόνια αλλά ο μεγαλύτερος είναι στη φάση της ανάπτυξης και δεν έχω αρκετά φρούτα και λαχανικά, για να τον ταΐσω.

Μου δίνει διατροφή, την οποία καταθέτει, στην κυριολεξία, την τελευταία στιγμή, και εγώ εργάζομαι. Αλλά, το κόστος του διαζυγίου και έχοντας υποστεί για πάνω από ένα χρόνο οικονομική κακοποίηση από τον ίδιο (δεν έβαζε διατροφή τον πρώτο χρονο) με έχει αφήσει με υπέρογκα χρέη. Όσα λεφτά μπαίνουν στο σπίτι, πάνε κατευθείαν στις τράπεζες, και νιώθω πολύ τυχερή αν καταφέρω να πληρώσω έστω και τους μισούς λογαριασμούς κάθε μήνα. Αυτό το μήνα πρέπει να πληρώσω την ασφάλεια του αυτοκινήτου, οπότε οι πιστωτικές θα μείνουν πίσω. Όμως…

Νιώθω ανακούφιση που χώρισα από αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος καθημερινά με κακοποιούσε ψυχολογικά και σωματικά, ακόμα και μπροστά στα παιδιά. Βρίσκομαι σε ένα πολύ καλύτερο σημείο της ζωής μου και δεν μετανιώνω καθόλου για τις αποφάσεις μου. Αλλά δεν μπορώ να απολαύσω τη ζωή, ενώ τα τηλέφωνα από τις εισπρακτικές μου έχουν στερήσει τον ύπνο και την ηρεμία, και ενώ ζω με το φόβο μήπως ο πρώην μου δεν βάλει τη διατροφή τον επόμενο μήνα.

Μέχρι τότε υπολογίζω τα δεκάλεπτα και τα πενηντάλεπτα, για να αγοράσω πορτοκάλια, μπανάνες και ψωμί. Ελπίζω πως, τουλάχιστον, θα μας έχει μείνει χαρτί τουαλέτας να τρώμε.

Ειρήνη

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Στείλε μας την ιστορία σου με email στο 
info@singleparent.gr κι εμείς θα τη δημοσιεύσουμε εντελώς ανώνυμα!
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ