Η ερωμένη του άντρα μου ερχόταν όπου πηγαίναμε για να βλέπονται

58

Σε πρόσφατη ανάρτησή μας με τίτλο «Η νέα σύντροφος στη σκιά της τέλειας μαμάς», αναγνώστριά μας, άφησε ένα πολύ ενδιαφέρον σχόλιο που μαρτυρά μια απίστευτη ιστορία απιστίας που αξίζει να διαβάσουμε!

«Κάτι παρόμοιο θα περάσω και εγώ τώρα με 2 αγόρια 14 χρονών όπου η άλλη γυναίκα είχε δεσμό με το άντρα μου 10 μήνες πρίν εγώ το πάρω είδηση. Είμαστε εδώ και 1 χρόνο σε διάσταση και σε 6 μήνες θα βγεί το συναινετικό. Η άλλη είχε μπεί για τα καλά στην ζωή μας και εγώ κοιμόμουνα τον ύπνο τον βαθύ…Μέσω της σελίδας μου στο facebook, παρακολουθούσε την ζωή μας και πολλές φορές ερχόταν στις καφετέριες που πηγαίναμε ή στο μπάσκετ των παιδιών μας για να είναι απέναντι του και να βλέπονται!!

Ενας εφιάλτης που λέγεται κοριός με βοήθησε και άκουσα τα πάντα…που να μην τα άκουγα…Το αποτέλεσμα: Τον έδιωξα από το σπίτι, αυτή χώρισε με τον άντρα της, εγώ έπαθα κρίσεις πανικού (μόνη μου ξαφνικά μετά από 30 χρόνια) πήρα αντικαταθλιπτικά, ο γιός της 27 χρονών με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ενώ αυτοί συνεχίζουν να είναι μαζί και ενδεχομένως να παντρευτούν!

Κάποια στιγμή όταν του είπα μην διανοηθείς να την γνωρίσεις στα παιδιά, μου είπε, σεβαστό για τώρα, αλλά αργότερα θα γίνει και αυτό!! Τι περιμένει λοιπόν αυτή η γυναίκα <η άλλη>…. υποσυνείδητα ίσως.. να πάρει την θέση της μητέρας που ζεί με τα παιδιά της και στην ουσία τα μεγαλώνει μόνη και γ@μιέται καθημερινά; …να την αγαπήσουν;..να την φτύσουν;.. ΤΙ; ΤΙ; ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ!!

Νατάσσα

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Άφησε το σχόλιό σου, στείλε μας email στο 
info@singleparent.gr ή βρες  μας, στη σελίδα μας στο facebook εδώ.
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων των αναγνωστών μας, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητώς η αναδημοσίευσή τους. Σε αντίθετη περίπτωση επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ