Είμαι έγκυος από τον πρώην άντρα μου

4

Ο άντρας μου και εγώ χωρίσαμε πρίν από δύο χρόνια και επίσημα το διαζύγιό μας βγήκε πρίν από ένα χρόνο. Το διαζύγιο ήταν συναινετικό και ίσως επειδή δεν είχαμε παιδιά ή τέλος πάντων είχαμε αποδεχτεί ότι δεν ταιριάζαμε, το λήξαμε πολιτισμένα. 4 μήνες μετά το διαζύγιο παντρεύτηκε με άλλη αλλά αυτούς τους 4 μήνες, συναντηθήκαμε μια φορά, μετά η μία φορά έγινε δύο φορές και τελικά καταλήξαμε να μιλάμε πολύ συχνά στο τηλέφωνο και να βγαίνουμε κρυφά. Μου έλεγε ότι δεν αγαπούσε την άλλη, ότι ήμουν ο έρωτας της ζωής του και ότι το διαζύγιό μας ήταν λάθος. Παρ’ όλο που εγώ είχα ζητήσει να χωρίσουμε, άρχισα να συνειδητοποιώ το ίδιο αλλά δεν του είπα τίποτα γιατί ήταν έτοιμος να παντρευτεί με την άλλη και δεν ήθελα να είμαι εγώ αυτή που θα τον επηρέαζε. Ακόμα και τη μέρα που παντρευόταν, μιλούσε μαζί μου και έκλαιγε.

Τελευταία φορά τον είδα πρίν πέντε μήνες, είχε γυρίσει από το μήνα του μέλιτος με τη γυναίκα του, είχαμε καιρό να βρεθούμε, το ένα έφερε το άλλο και τελικά το κάναμε. Η γυναίκα του μας κατάλαβε και έγινε χαμός. Τον έβαλε να αλλάξει νούμερο, να κλείσει τον λογαριασμό του στο facebook και ξαφνικά έχασα κάθε επαφή μαζί του. Ένα βράδυ με πήρε τηλέφωνο ένας άγνωστος αριθμός, ήταν ο πρώην άντρας μου που μου τηλεφωνούσε από καρτοτηλέφωνο. Μου είπε πως δεν μπορούσε να με ξεχάσει ότι δεν άντεχε άλλο μακριά μου, ότι ήταν λάθος που χωρίσαμε. Λίγες μέρες μετά ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος. Δεν τον ξαναπήρα. Δεν με ξαναπήρε.

Είμαι απελπισμένη και κάθε βράδυ όταν πέφτω να κοιμηθώ, κλαίω. Δεν θέλω να τον κάνω να βγάλει άλλο ένα διαζύγιο για να είναι μαζί μου και φοβάμαι τον εαυτό μου. Αν τα ξαναβρούμε και μετά θέλω πάλι να χωρίσουμε; Αν κάτι πάει στραβά; Έχουμε ένα παιδί πια, ένα παιδί που αυτός δεν ξέρει ότι υπάρχει. Επειδή συνήθιζε να συχνάζει σε διάφορα μέρη στη περιοχή μου, δεν βγαίνω γιατί φοβάμαι μη με δεί έγκυο και το καταλάβει. Είναι η αγάπη της ζωής μου, δεν μπορώ να φανταστώ εμένα και το παιδί μας χωρίς αυτόν, δεν ξέρω γιατί ζήτησα διαζύγιο , γιατί δεν προσπάθησα κι άλλο. Να του πω ότι είμαι έγκυος και αν ναι, πώς;  Δεν θέλω να νομίζει ότι τον εκβιάζω για να αφήσει τη γυναίκα του. Σας παρακαλώ , θέλω τη γνώμη σας. Τι να κάνω;

Αφροδίτη

Θέλετε να μας μιλήσετε; Κι εμείς!
Στείλτε μας email στο
 info@singleparent.gr ή βρείτε μας στη σελίδα μας στο facebook εδώ.
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και σας διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σας θα παραμείνει μυστική. Τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά.