Αρνήθηκε να βγούμε γιατί η κόρη της δεν την αφήνει να κάνει σχέση

1

Τη παρακάτω ιστορία μοιράστηκε μαζί μας, αναγνώστης μας στη σελίδα μας στο facebook και έχει πολύ ενδιαφέρον!

Δεν είχα, για να πω την αλήθεια, σκοπό να δημοσιεύσω κάτι στη σελίδα σας. Μου συνέβη, όμως, κάτι που μου έκανε τόσο (αρνητική) εντύπωση, που σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζί σας.

Είμαι διαζευγμενος  7 χρόνια και έχω ένα γιο 10 ετών που ζει με τη μητέρα του. Κανένα πρόβλημα, βλέπω το παιδί μου συνέχεια, αξιοπρεπέστατες σχεσεις με την πρώην σύζυγο, όλα καλά. Έχω κάνει κάποιες σχέσεις φυσικά αυτά τα 7 χρόνια. Αυτή την περίοδο είμαι single. Είμαι ιδιοκτήτης ταξί και δίπλα από το σημείο που κάθομαι σε πιάτσα ταξί, υπάρχει κατάστημα. Εργάζεται σε αυτό συμπαθέστατη κοπέλα με την οποία είχα πιάσει κουβέντα αρκετές φορές. Στην ηλικία μου και αυτή (κοντεύω 45), επίσης διαζευγμένη και με μια κόρη που ζει μαζί της. Σκέφτηκα, μετά από αρκετές φορές που μιλήσαμε περί…»ανέμων», να τής ζητήσω να βγούμε. Η απάντησή της, κυριολεκτικά, με σόκαρε.

Μεταφέρω επί λέξει: «με κολακεύεις και μού αρέσεις κι εμένα, τόσο εμφανισιακά, όσο και σαν προσωπικότητα, από το λίγο που σε έχω γνωρίσει. Έχω όμως μεγάλο πρόβλημα με το παιδί μου. Όχι σχέση δεν μού επιτρέπει να συναψω, αλλά ούτε βόλτα να βγω με άνδρα. Μετά το διαζύγιό μου έκανα ΜΙΑ σχέση και η αντίδραση της κόρης μου ήταν τόσο σφοδρά αρνητική που αναγκάστηκα να χωρίσω. Θεωρεί ότι ο μόνος κατάλληλος για μένα ήταν ο πατέρας της και, αφού απέτυχα με αυτόν, δεν…δικαιούμαι να γνωρίσω άλλον. Το έχω δεχτεί στωικά και πάρει απόφαση πια, τέλος ο έρωτας για μένα, θα αφοσιωθώ στην κόρη μου».

Δύο παρατηρήσεις:
1. Επειδή ξέρω τί σκέφτεστε, τη ρώτησα πολύ επίμονα «βρε τί χαζομάρες είναι αυτές, αν απλά δεν σού αρέσω και δεν θες να βγεις μαζί μου πες το μου, δεν τρέχει τίποτα» και μού ορκίστηκε ότι μού λέει αλήθεια !!!
2. Η κόρη της είναι 20 (!!!!!) ετών.
Ασύλληπτο;;;;; Τα συμπεράσματα και σχόλια, δικά σας. Σας ακούω.

Σταύρος

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Άφησε το σχόλιό σου, στείλε μας email στο 
info@singleparent.gr ή βρες  μας, στη σελίδα μας στο facebook εδώ.
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ