Απ’ έξω το παίζω δυνατή μόνη μαμά ενώ δεν έχω να φάω. Βαρέθηκα…

0

Βαρεθηκα.

Καθε πρωί να ξυπναω χωρίς να πλένω το πρόσωπο μου. Βαρεθηκα να έχω μόνιμα άγχος. Να μην έχω λίγο χρόνο για εμένα. Βαρεθηκα να κλαίω κάθε φορά που δεν αντέχω άλλο ή να το παίζω δυνατή και αισιόδοξη την ίδια στιγμή που δεν έχω να φάω.

Θα μου κόψουν το ρεύμα και δεν έχω να δανειστώ, με ένα μωρό κι ένα σκυλί. Με αυτα ασχολούμαι τώρα πια. Εγω δεν είμαι πουθενά. Βγαινω έξω σαν τον γύφτο.Έχω νεύρα μπορώ να τσακωθώ με τους πάντες.Δεν μπορώ άλλοοοοο….Γιατί μου το έκανα αυτό;Γιατί με κατεστρεψα πιο πολύ; Θελουμε και τα παθαινουμε, ετσι ειναι.

Τώρα τι κλαίς κοριτσάκι μου; Λουσου τα όλα και μη κλαις. Απ’ έξω το παίζουμε είμαι μόνη μαμά δυνατή κι από μέσα ρίχνω τα φάσκελα, κιλό στα μούτρα μου.Έχω ένα παιδί.Δεν το έκανα μόνη κι όμως μόνη το λούζομαι. Καλά να πάθω.

Θα περάσει λέω αλλά ώρες ώρες όλα γίνονται βουνό. Που θα ήμουν τώρα άραγε αν δεν είχα παιδί; Θα έπινα καφέ; Θα βαριόμουν; Θα είχα λεφτά στην άκρη σίγουρα. Τωρα δεν έχω ευρώ. Χρωσταω παντού, δεν ξέρω πως τα έκανα έτσι. Άρχισα να κλαίω και να παραληρω μπροστά στο παιδι. Θα μου πεις μικρό είναι ακόμα, μεγαλωνει όμως. Κι όσο μεγαλώνει, τόσες οι υποχρεώσεις που αυξάνονται. Τι να καλύψω με 500 ευρώ;Τι;;;;;

Μου έρχεται να πάω να βρω ένα μοναστήρι.να παρατήσω το σπίτι και το σκυλί. Δεν μπορώ άλλο δεν μπορω, δεν είμαι πλασμένη για αυτά. Ζηταω πολλά; Λίγο χρόνο για εμενα και τώρα ότι χρόνος κι αν περισσέψει το κεφάλι μου βουιζει. Δουλειες, λεφτά, πλυντήρια, σκυλί, παιδί στο διάολο πια…..βαρεθηκα!

Βάσω

*Η παραπάνω ιστορία έχει αναρτηθεί από μέλος του φόρουμ μας, στο Social.singleparent.gr 
Μπορείς να γίνεις κι εσύ μέλος, να μιλήσεις με άλλους μονογονείς και όχι μόνο και να μοιραστείτε κοινά βιώματα και εμπειρίες, κάνοντας εγγραφή εδώ