Παντρεύτηκε τον παιδικό της έρωτα και πέθανε μετά από τρεις μέρες

0

Η ιστορία της Kate Wiggin σπάει καρδιές. Η 29χρονη από τα West Midlands κατάφερε να κάνει το όνειρο της ζωής της πραγματικότητα και να παντρευτεί τον παιδικό της έρωτα τρεις μόλις μέρες πριν φύγει από τη ζωή, χτυπημένη από τον καρκίνο.
 photo 270314142950_0906_zps3509b668.jpg
Εδώ και 18 μήνες, η Kate, μητέρα δύο παιδιών, παραπονιόταν για έντονους πόνους στην κοιλιά. Οι γιατροί της είπαν  ότι έχει πέτρες στη χολή και την άφησαν να πάει σπίτι της. Δυστυχώς όμως στις 13 Φεβρουαρίου, έμαθε ότι βρισκόταν στο τελευταίο στάδιο καρκίνου του στομάχου και τρεις εβδομάδες μετά, στις 9 Μαρτίου, «έφυγε» από τη ζωή.

«Η Kate είχε προβλήματα με το στομάχι της εδώ και αρκετό καιρό, όμως οι γιατροί συνέχεια της έλεγαν ότι δεν έχει κάτι ανησυχητικό. Επειδή οι πόνοι συνέχιζαν νόμιζαν ότι είναι κάποια μόλυνση από βακτήριο, όμως ξαφνικά άρχισαν να εμφανίζονται εξογκώματα στο δέρμα της, τα οποία ήταν όγκοι», είπε συντετριμμένη η μητέρα της.

Τελικά πήγε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί της είπαν ότι πάσχει από μια πολύ σπάνια μορφή καρκίνου και βρίσκεται δυστυχώς στο τελικό στάδιο.

«Η Kate ήταν ένας πολύ δυνατός άνθρωπος και δεν μας άφησε να κλάψουμε. Αντίθετα ξεκίνησε με όρεξη να οργανώνει τον γάμο της με τον Gary», είπε η μητέρα της.

Ο γάμος έγινε σε ένα ξενοδοχείο  στις 6 Μαρτίου και παρανυφάκια ήταν τα δύο τους παιδιά, ο δεκάχρονος Lewis και η οχτάχρονη Molly.
 photo 270314142951_1582_zpsfa191b9a.jpg
Η Kate ήταν μαζί με τον Gary 13 ολόκληρα χρόνια από την εποχή που πήγαιναν μαζί σχολείοκαι ζούσαν πάρα πολύ ερωτευμένοι.

Το μεγάλο της όνειρο ήταν να βάλει νυφικό και να παντρευτεί τον έρωτα της ζωής της, όμως η μοίρα της είχε γράψει ότι δεν θα το ζούσε για πολύ.

Την ημέρα του γάμου, η Kate ήταν πάνω σε αναπηρικό αμαξίδιο και η αναπνοή της υποστηριζόταν από οξυγόνο. Μάλιστα ένα ασθενοφόρο βρισκόταν κοντά, ώστε να την μεταφέρει άμεσα στο νοσοκομείο αν συμβεί κάτι.
 photo 270314142952_2172_zpsb1d90c06.jpg

Εκείνη την μέρα όμως όλα πήγαν τέλεια. Η Kate και ο Gary αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και για μερικές ώρες όλοι ξέχασαν την ασθένεια της 29χρονης.

Τρεις μέρες μετά «έφυγε» από τη ζωή ευτυχισμένη και ήρεμη όπως είχε πει στους δικούς της.

Πηγή: http://www.star.gr/