Δωρεάν παιχνίδι στο λούνα παρκ «Τα Αηδονάκια» για άνεργους, τρίτεκνους και πολύτεκνους

0

Για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο το Luna Park «Τα Αηδονάκια», ανοίγει την αγκαλιά του και προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ στις οικογένειες ανέργων, τριτέκνων και πολυτέκνων στα Αηδονάκια Σάββατο 22 & Κυριακή 23 Αυγούστου 2015.

Εδώ και 30 χρόνια, η οικογενειακή επιχείρηση Luna Park Τα Αηδονάκια, προσφέρει απλόχερα τη χαρά και το παιχνίδι σε εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά και γονείς.

 photo 9_zpslyj5dpfm.jpgΑυτές τις στρεσογόνες και πιεστικές ημέρες η μόνη μας διέξοδος είναι το παιδικό χαμόγελο και η οικογενειακή αγκαλιά.

Τα ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι μας και θέλουν να ανταποδώσουν λίγη από την αγάπη που έχουν εισπράξει όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι, αποφάσισαν να προσφέρουν και πάλι, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ το παιχνίδι στις οικογένειες ανέργων, τριτέκνων και πολυτέκνων,το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Αυγούστου.

 photo 5_zpsfbflgofm.jpgΌλα τα παραδοσιακά παιχνίδια Luna Park, η Πανοραμική Ρόδα, το κλασικό Καρουσέλ, το Σκουλήκι Αλέξανδρος, εντυπωσιακά θαλασσοφουσκωτά, πισίνες με βαρκάκια, pedal boats, εργαστήρια με Τουβλάκια Lego αλλά και 20 επιπλέον παιχνίδια περιμένουν μικρούς και μεγάλους, εκεί που χτυπά η καρδιά της οικογενειακής διασκέδασης, στα Αηδονάκια στο Μαρούσι, που φέτος φιλοξενούν το Athens Holiday Park και τον Θαλασσόκοσμο.

Και μην ξεχνάτε ότι σας περιμένει και μια έκπληξη … η ζωντανή e-ξενάγηση στο μεγαλύτερο ενυδρείο της χώρας, στο Cretaquarium της Κρήτης, για να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας, στον πιο fun θαλασσόκοσμο της πόλης!

Το δώρο μας είναι αξίας 16,5 ευρώ ανά άτομο, καθώς αυτό είναι το κόστος αγοράς του ημερήσιου «βραχιολιού».

Η προσφορά θα ισχύει το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Αυγούστου 2015 με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας, της κάρτας τριτέκνων και πολυτέκνων ή την ηλεκτρονική πιστοποίηση ανανέωσης.

 photo 10_zpsx21lxwgj.jpgΟι δικαιούχοι θα μπορούν να προμηθευτούν τα βραχιολάκια αυτά από το ταμείο του χώρου και να τα χρησιμοποιήσουν από τις 10.00 το πρωί έως τις 16.00 το απόγευμα.

Athens Holiday Park στo Λούνα Παρκ Τα Aηδονάκια!

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 61 96 948

 

Διεύθυνση
Ανδρέα Παπανδρέου & Διονύσου 155,
Μαρούσι

Ώρες Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00 – 23:00
Σάββατο – Κυριακή 10:00 – 23:00

Ανοικτά και τις καθημερινές τις πρωινές ώρες κατόπιν συνεννόησης
(αφορά στα summer camps)

www.aidonakia.gr
www.AthensHolidayPark.gr

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο
https://www.facebook.com/Aidonakia

Το Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια στο Μαρούσι στεγάζεται σε χώρο 6.000 τ.μ. και διαθέτει δωρεάν παρκινγκ, Πιστοποίηση ποιότητος και ασφάλειας από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)