Πρώτο Παιδικό Φεστιβάλ του Δήμου Περιστερίου με το elamazi.gr και “Τα Παιδιά Πάνε Cinema”

0

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ το φεστιβάλ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΕ CINEMA  και το elamazi.gr παρουσιάζουν το ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, στο Εκθεσιακό Κέντρο Δήμου Περιστερίου από 29 Νοεμβρίου έως και 1η Δεκέμβρη 2013.

Το Α’  Παιδικό Φεστιβάλ του Δήμου Περιστερίου, σε συνεργασία με  «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΕ CINEMA» και το elamazi.gr ξεκινάει την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου. Ο Δήμος Περιστερίου δίνει την υπόσχεση ότι στην διάρκεια του τριημέρου «θα γίνει χαμός»!

 photo poster-600_zps4701fe9c.jpg

Ηθοποιοί, χορευτές και μάγοι μαζί με τον Καραγκιόζη και τους Καλικάντζαρους θα κατακλίσουν το Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης, για να μοιράσουν απλόχερα χαμόγελα φιλοδοξώντας οι παιδικές φωνές να ακουστούν από την μια άκρη της πόλης ως την άλλη.

Παιδικές θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές προβολές, μαριονέτες, μουσική, χορός, τραγούδι, μαγικά κόλπα και ένας ολόκληρος πολύχρωμος «φουσκωτός» κόσμος έρχονται στο Περιστέρι μαζί με τους αγαπημένους παιδικούς ήρωες, για να περάσουμε όλοι μαζί ένα παραμυθένιο τριήμερο.

Οι σταρ του show του Nickelodeon, ο Μπομπ Σφουγγαράκης και η Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια, μαζί με τον παρουσιαστή Χρήστο Κούτρα σας περιμένουν για να γίνει ΧΑΜΟΣ!!! Δείτε εδώ αναλυτικά όλο το πρόγραμμα και επιπλέον, μαζί με όλες τις δραστηριότητες, απολαύστε και…1.500 τετραγωνικά μέτρα με φουσκωτά παιχνίδια!!!

ΠΡΩΤΟ ΠΑIΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου

Δωδεκανήσου 90 Περιστέρι (Μετρό στάση Ανθούπολης)

Τηλέφωνο:  2114004956

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡH

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ:

Πρόσβαση με μετρό: Το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου βρίσκεται περίπου 400 μέτρα από το νέο σταθμό ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ του μετρό.

Με τα λεωφορεία της αστικής συγκοινωνίας που έχουν προσπελάσιμα οχήματα:

Γραμμή 075: Σταθμός Άγ. Αντώνιος – Αττικό Νοσοκομείο – Δάσος Χαϊδαρίου (επιστροφή από λεωφόρο Θηβών)

Γραμμή Α13: Ομόνοια – Κηπούπολη

Γραμμή 703: Πειραιάς – Άγ.Ανάργυροι – Άγ.Ελευθέριος

Με το αυτοκίνητο, έρχεστε από την Θηβών και ακολουθείτε πινακίδες “ΠΡΟΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ” ενώ υπάρχει και δωρεάν πάρκινκ!

Καλή διασκέδαση!