Με το σύνθημα “Όλες οι οικογένειες ίσες” το BabyFeat γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Γονέων 2014!

0

Την Κυριακή 1η Ιουνίου το «Baby Feat» τιμά όλους τους γονείς για τους καθημερινούς τους αγώνες για την οικογένεια, την αμερόληπτη αγάπη για τα παιδιά τους και το αδιαπραγμάτευτο όραμα τους για μια πιο ανθρώπινη κοινωνία.

Γονέας: Γονέας ή γονιός λέγεται ο πατέρας ή η μητέρα, κάποιος που γεννά, τίκτει, ή ανατρέφει και μεγαλώνει ένα τέκνο. Οι διάφοροι ρόλοι των γονέων διαφέρουν ανάλογα με την ηλικία και είναι ιδιαίτερα πολύπλοκοι στις διάφορες ανθρώπινες κουλτούρες. – Βικιπαιδεία

Διαμορφώνουμε για τα παιδιά μας την κοινωνία που οραματιζόμαστε, με πράξεις αλληλεγγύης, αγάπη για το περιβάλλον και σεβασμό για όλους τους ανθρώπους. Γινόμαστε το παράδειγμα για να ασπαστούν τα παιδιά μας την κατανόηση, την ισότητα, την προσφορά, την συνεργασία και την δημιουργικότητα.

Στο εργαστήρι ανακύκλωσης παιδικών ειδών θα φτιάξουμε ένα πολύχρωμο, πολυδιάστατο πανό με μήνυμα “Όλες οι οικογένειες ίσες”.

Η αγάπη για τα παιδιά και η υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους μας φέρνει κοντά, μας ενώνει και μας δίνει την ευκαιρία να γίνουμε μια μεγάλη ισότιμη οικογένεια αναγνωρίζοντας και ασπάζοντας τα κοινά μας.

Με την συμμετοχή των: 

Οικογένειες Ουράνιο Τόξο & Singleparent.gr

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014, 17:00 – 20:00, Αλκμήνης 16 στα Κάτω Πετράλωνα ενώ μπορείς να δείς το event και στο facebook, εδώ!