Βarbie™ Η Πριγκίπισσα των Μαργαριταριών: Μία λαμπερή υποβρύχια περιπέτεια

0

Στην 4η ταινία της ως γοργόνα και στην 28η της καριέρας της, η Barbie πρωταγωνιστεί σε μία ιστορία για τη φιλία με πολύ χιούμορ, μελωδικά τραγούδια και παιχνίδια στυλ και γοητείας. Η γλυκιά πρωταγωνίστρια αφήνει όχι μόνο τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλά και ομορφαίνει ό,τι βρεθεί στο διάβα της, καθώς επιστρατεύει τις μαγικές της ιδιότητες για να χαρίσει απίθανες κομμώσεις και εμφανίσεις στις αγαπημένες της φίλες της. Με φόντο τον ωκεανό και τα απίθανα βασίλεια του, και συνταξιδιώτες διασκεδαστικούς χαρακτήρες, η νέα ταινία της Barbie υπόσχεται μια απολαυστική και συναρπαστική περιπέτεια. Για μια ακόμα φορά η διάσημη ηρωίδα θα μαγέψει με την αισιοδοξία της, τις φαντασμαγορικές της περιπέτειες και την ομορφιά που πηγάζει –κυρίως- μέσα από την καρδιά της!

Σύνοψη:

Η Barbie™ στη νέα της ταινία πρωταγωνιστεί ως Λούμινα, μια γοργόνα που ονειρεύεται να γίνει πριγκίπισσα. Με τη μυστική της δύναμη, μπορεί να κάνει τα μαργαριτάρια να χορεύουν και να λαμπυρίζουν. Η Λούμινα και ο καλύτερός της φίλος, Κούντα, ένας ροζ ιππόκαμπος, θα ζήσουν μια απίστευτη περιπέτεια που θα τους οδηγήσει σε ένα μαγευτικό θαλάσσιο βασίλειο. Εκεί, η Λούμινα θα χρησιμοποιήσει τη μαγική της δύναμη για να βοηθήσει τους καινούριους της φίλους να προετοιμαστούν για τον Βασιλικό Χορό. Η δύναμή της όμως κρύβει μυστικά που θα την οδηγήσουν στο αληθινό της πεπρωμένο.

Διάρκεια: 74’

20 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους από την Feelgood!

###

Mattel

Η εταιρεία Mattel είναι η παγκόσμια ηγέτιδα που δραστηριοποιείται στο χώρο της σχεδίασης, κατασκευής και πώλησης παιχνιδιών και προϊόντων για όλη την οικογένεια, συμπεριλαμβανομένης και της Barbie® (www.Barbie.gr) – της πιο διάσημης κούκλας που κατασκευάστηκε ποτέ. Στην οικογένεια της Mattel ανήκουν επίσης οι προϊοντικές σειρές των:  Hot Wheels®, Matchbox®, Scrabble®, Uno®,  Polly Pocket® καθώς και η σειρά προϊόντων της Fisher-Price® (www.fisher-price.gr). Τα προϊόντα της Fisher-Price περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα βρεφικών, εκπαιδευτικών και προσχολικών παιχνιδιών.

Η Mattel απασχολεί περισσότερους από 30,000 ανθρώπους σε 42 χώρες, ενώ το δίκτυο πωλήσεων των προϊόντων της περιλαμβάνει  περισσότερες από 150 χώρες στον κόσμο.

Η κεντρική διοίκηση της Mattel βρίσκεται στο El Segundo της Καλιφόρνια, Η.Π.Α.

Τα γραφεία της Mattel Α.Ε.Β.Ε. βρίσκονται στη διεύθυνση: Ελληνικού 2, Ελληνικό, Τ.Κ. 167-77, τηλ. επικοινωνίας: 210-8905000.