fbpx

Λευκωσία: 23χρονη φέρεται να χτυπούσε βάναυσα το 21 μηνών παιδί της

| 18 Φεβρουαρίου 2019
ADVERTISEMENT

Η ίδια αρνήθηκε ενοχή και ανέφερε ότι «δεν θα χτυπούσα ποτέ τον γιο μου. «Γιατί δεν βρήκαν αποτυπώματα των χεριών μου»;

Σε άμεση καταχώρηση της υπόθεσης στο επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας προέβη η Αστυνομία, αναφορικά με την υπόθεση της 23χρονης μητέρας που φέρεται να χτύπησε βάναυσα το 21 μηνών παιδί της.


ADVERTISEMENT

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο το απόγευμα, όταν γείτονας ενημέρωσε την Αστυνομία ότι η 23χρονη κτυπούσε το παιδί της. Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς και λειτουργός του Γραφείου Ευημερίας, ενώ το παιδί μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας καθώς έφερε εμφανή τραύματα. Αφού το περιέθαλψαν, του δόθηκε εξιτήριο, ενώ κατόπιν τούτου τη φροντίδα του ανέλαβαν οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας.

Από την εκπρόσωπο της κατηγορούσας αρχής, της απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες οι οποίες στην πρώτη περίπτωση, την φέρουν να χτύπησε το παιδί στις 10/2/2019 προκαλώντας του πραγματική σωματική βλάβη, πράγμα που σύμφωνα με το κατηγορητήριο συνέβη και στις 16/2/2019.

Η ίδια αρνήθηκε ενοχή και ανέφερε ότι «δεν θα χτυπούσα ποτέ τον γιο μου. «Γιατί δεν βρήκαν αποτυπώματα των χεριών μου»; Κατόπιν τούτου αφέθηκε ελεύθερη αφού κλήθηκε να υπογράψει εγγύηση 5.000 ευρώ, να παραδώσει τα ταξιδιωτικά της έγγραφα και να εμφανίζεται δύο φορές την εβδομάδα σε αστυνομικό σταθμό.


ADVERTISEMENT

Η ακρόαση ορίστηκε για τις 6 Ιουνίου.

Πηγή: https://politis.com.cy

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ