Ο φίλος μου θέλει να χωρίσει με την γυναίκα του, όταν μεγαλώσει η κόρη τους. Θέλω να τη βρω να της τα πω όλα!

0

Είμαι παντρεμένη πολλά χρόνια και αγαπώ τον άντρα μου, αλλά δεν είμαι πια ερωτευμένη μαζί του. Τα πάμε πολύ καλά, δεν τσακωνόμαστε και κάνει τα πάντα για μένα, αλλά δεν μου είναι αρκετό. Έχω μια εξωσυζυγική σχέση με ένα συνάδελφό μου εδώ και πάνω από ένα χρόνο.

Είμαι ερωτευμένη μαζί του και ενθουσιασμένη, αλλά δεν πιστεύω καν να σκέφτεται να αφήσει τη γυναίκα του για μένα με την οποία έχουν μια κόρη. Ανησυχεί, πως αν μαθευτεί κάτι, η γυναίκα του θα πάρει το παιδί, θα φύγουν για τη χώρα της (είναι Ρωσίδα) και εκείνος δεν θα την ξαναδεί ποτέ. Κάτι τέτοιο θα τον διέλυε.

Είναι ένας υπερπροστατευτικός μπαμπάς, που λατρεύει την κόρη του και το κατανοώ απόλυτα.

Ανησυχεί, επίσης, πώς αν η γυναίκα του μάθει, ότι έχει εξωσυζυγική σχέση, θα του φάει όλα τα χρήματα σε διατροφές, όπως έγινε με την πρώτη του γυναίκα.

Το πιστεύω, ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου και καταλαβαίνω τις ανησυχίες του, αλλά εγώ στη θέση του δεν θα δίσταζα και θα διέλυα το σπίτι μου για πάρτη του. Αυτός πια τόσο πολύ κωλύεται; Μήπως δεν είναι και τόσο ερωτευμένος μαζί μου, όσο λέει;

Θέλει, λέει, να μεγαλώσει πρώτα η κόρη του, πριν κάνει οποιαδήποτε κίνηση. Δεν ανησυχεί, ότι και τότε η γυναίκα του θα θελήσει διαζύγιο εις βάρος του και θα του φάει τη σύνταξη; Θα μπει στη διαδικασία να βάλει την άνετη ζωή του σε κίνδυνο; Είναι ειλικρινής, όταν λέει, ότι θέλει να μεγαλώσει πρώτα η κόρη του ή με δουλεύει κανονικότατα;

Σκέφτομαι να πιάσω τη γυναίκα του και να της τα πω όλα. Αν είναι να φύγει με το παιδί τους επειδή αυτός την κερατώνει, στο καλό!

Μαρία

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Στείλε μας την ιστορία σου με email στο 
info@singleparent.gr κι εμείς θα τη δημοσιεύσουμε εντελώς ανώνυμα!
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ