Με παράτησε χωρίς λόγο και αιτία αλλά εγώ είμαι έγκυος. Φοβάμαι ότι θα θυμώσει

0

Ο πρώην μου με χώρισε ξαφνικά χωρίς λόγο μετά από 7 μήνες σχέσης. Τα πηγαίναμε πολύ καλά, ή μάλλον έτσι νόμιζα, κανονίζαμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές όλο ενθουσιασμό και σχεδιάζαμε, μάλιστα, από φθινόπωρο να μείνουμε μαζί. Πίστευα, ότι είχαμε την ιδανική σχέση!

Λίγο πριν χωρίσουμε, είχαμε και οι δύο πολύ άγχος, εγώ λόγω μιας εγχείρησης, που έπρεπε να κάνω και εκείνος λόγω μιας σημαντικής συμφωνίας, που έπρεπε να κλείσει στη δουλειά του. Ο λόγος του χωρισμού; Εντελώς ασήμαντος (δεν είχαμε τσακωθεί ποτέ ξανά πριν).

Το επόμενο πρωί, που ξύπνησε, είπε, ότι χρειαζόταν χρόνο, για να σκεφτεί. 4 μέρες αργότερα με χώρισε, τη στιγμή, μάλιστα, που του είπα «Σ’ αγαπώ» για πρώτη φορά.

Το πρωί του χειρουργείου μου έστειλε μήνυμα, για να μου ευχηθεί «καλή επιτυχία» και με επισκέφθηκε στο σπίτι μια βδομάδα αργότερα. Ποτέ, όμως, δεν μου έδωσε μια ξεκάθαρη απάντηση, γιατί με χώρισε, παρά μόνο, ότι η 45λεπτη απόσταση, που μας χωρίζει είναι πολύ μεγάλη και πως δεν έχει νόημα να μείνουμε μαζί.

Αισθάνθηκα πολύ μόνη και προδομένη. Γράφτηκα σε κάποια σάιτ γνωριμιών και τον πέτυχα σε ένα από αυτά. Πληγώθηκα, βλέποντας, ότι ήταν έτοιμος να προχωρήσει.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, επικοινωνήσαμε και πάλι, μου είπε, ότι του έλειπα και καταλήξαμε στο κρεβάτι. Το επόμενο πρωί μου ξεκαθάρισε, ότι δεν ήθελε να είμαστε μαζί προς το παρόν, αν και «δεν θα το απέκλειε στο μέλλον».

Έχουν περάσει αρκετές εβδομάδες χωρίς καμία επαφή και μόλις ανακάλυψα, ότι είμαι έγκυος. Δεν ήθελα κάτι τέτοιο στη ζωή μου τη δεδομένη στιγμή. Είμαι 29 και εκείνος 30.

Ήθελα να ερωτευτώ κάποιον και να έχω μια σταθερή σχέση μαζί του, πριν φέρω στον κόσμο το παιδί του. Με πανικοβάλει να το κάνω μόνη μου. Δεν του έχω πει ακόμα, γιατί φοβάμαι, ότι θα θυμώσει πολύ.

Λένα