Είμαι χήρος και κοιμάμαι με τη 18χρονη νταντά των παιδιών μου. Τί να κάνω;

0

Είμαι 43 ετών και είμαι χήρος. Εδώ και λίγο καιρό κάνω σεξ με την baby sitter των παιδιών μου. Είναι ακόμα μωρά οπότε δεν είναι είναι σε θέση να καταλάβουν τι συμβαίνει, όταν πάμε στο δωμάτιο και κλείνουμε την πόρτα. Παρόλο που είναι πάρα πολύ γοητευτική δεν ήταν κάτι που είχα σχεδιάσει να συμβεί, γιατί είναι κόρη ενός φίλου μου.

Ο πατέρας της ήθελε να αγοράσει ένα παλιό αυτοκίνητο που είχα προς πώληση, με σκοπό να της το κάνει δώρο, οπότε πρότεινε να την αφήσω να προσέχει τα παιδιά και να οδηγεί το αυτοκίνητο μέχρι να μου το ξεπληρώσει. Τις πρώτες φορές που έμενε μαζί τους γυρνούσα σπίτι και τα πράγματα ήταν πολύ φυσιολογικά. Την αγκάλιαζα (όπως κάναμε πάντα μπροστά στους γονείς της) την πλήρωνα και έφευγε.

Την τρίτη όμως φορά, την αγκάλιασα λίγο περισσότερο, πιο σφιχτά και τότε συνέβη. Ξεκινήσαμε να φιλιόμαστε και καταλήξαμε να κάνουμε σεξ. Παρόλο που μου έχει ξεπληρώσει το αυτοκίνητο εδώ και καιρό, οι γονείς της δεν υποψιάζονται τίποτα, γιατί τους είπε ότι πλέον δουλεύει για να μαζέψει χρήματα.

Πιστεύουν ότι γυρνάω από τη δουλειά πολύ πιο αργά, οπότε έχουμε αρκετό χρόνο για να είμαστε μαζί τις καθημερινές. Δεν νομίζω ότι είναι φλερτ, νιώθω ερωτευμένος μαζί της. Τρομάζω και μόνο στην ιδέα ότι θα το μάθουν οι γονείς της και δεν ξέρω πως να σταματήσω όλα όσα νιώθω. Από την άλλη είναι και η διαφορά ηλικίας, εμένα δεν με πειράζει εκείνη όμως στο μέλλον; Τι να κάνω;

Τάκης

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Στείλε μας την ιστορία σου με email στο 
info@singleparent.gr κι εμείς θα τη δημοσιεύσουμε εντελώς ανώνυμα!
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ