Η γυναίκα μου με κατηγορεί επειδή απολύθηκα και ξοδεύει αλόγιστα

0

Είμαι 52 ετών και πάντα εργαζόμουν σε υψηλές και πολύ καλά αμειβόμενες θέσεις. Πριν από μερικούς μήνες, θεωρήθηκα «περιττός» και απολύθηκα, κάτι που είχε μεγάλο αντίκτυπο στο γάμο μου.

Η σύζυγός μου έχει καλομάθει στα λούσα και την καλή ζωή. Πάντα αγόραζε ό, τι ήθελε, όταν το ήθελε, όσο κι αν είχε. Πηγαίναμε διακοπές σε εξωτικά μέρη και χαλάγαμε το χρήμα αβέρτα μιας και μας περίσσευε.

Έχουμε ένα γιο, που σπουδάζει μακριά σε άλλη πόλη.

Ευτυχώς, μέσα στις σπατάλες, που κάναμε, υπήρξα και λίγο λογικός και έκανα αποταμίευση. Με τα χρήματα αυτά μπορούμε να αντέξουμε μέχρι να ξαναβρω δουλειά και να συντηρώ και το παιδί, που σπουδάζει μακριά. Είπα στη γυναίκα μου, ότι θα πρέπει να κάνουμε οικονομία και να κόψουμε τα πολλά πολλά μέχρι να δούμε, τί θα γίνει.

Της ζήτησα να περιορίσει τα ψώνια και τις σπατάλες μέχρι να ξαναρχίσουν να μπαίνουν λεφτά στο πορτοφόλι μας, αλλά το πήρε στραβά και άρχισε να φωνάζει και να με κατηγορεί, λες και είναι δικό μου το λάθος, που έχασα τη δουλειά μου.

Μου γκρινιάζει όλη την ώρα, που είμαι μες στα πόδια της, ενώ εγώ έχω φάει τον κόσμο, τις εφημερίδες και τις αγγελίες στο ίντερνετ, για να βρω δουλειά. Εχτές τσακωθήκαμε άσχημα και με απείλησε, ότι αν δεν γίνει κάτι σύντομα, θα σηκωθεί να φύγει.

Δεν μπορώ να πιστέψω, ότι συμπεριφέρεται έτσι. Κατανόηση μηδέν. Η αχαριστία σε όλο της το μεγαλείο. Τόσα χρόνια με είχε μάλλον για τα λεφτά και την καλή ζωή. Τώρα, που τα έχασε κι αυτά, τί να με κάνει;

Μπορούμε άραγε να ξαναγίνουμε, όπως παλιά;

Θεοδόσης

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Στείλε μας την ιστορία σου με email στο 
info@singleparent.gr κι εμείς θα τη δημοσιεύσουμε εντελώς ανώνυμα!
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ