Η γυναίκα μου μόλις γέννησε και δεν με ελκύει. Πώς να της πω ότι θέλω «ελεύθερη» σχέση;

0

Με λένε Δημήτρη και με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί 8 χρόνια, παντρεμένοι τα 3 και πρόσφατα κάναμε παιδάκι. Την αγαπώ όσο τίποτε άλλο και ακόμη περισσότερο την κορούλα μας, αλλά από τη σχέση μας έχει χαθεί πια ο έρωτας. Δεν με ελκύει, όπως με έλκυε κάποτε. Κοιμόμαστε μαζί πιο πολύ σαν αδελφάκια, που μοιράζονται το ίδιο υπνοδωμάτιο παρά σαν ζευγάρι. Είναι η καλύτερή μου φίλη και την αγαπώ, αλλά πιο πολύ αδελφικά παρά ερωτικά. Όπως καταλαβαίνετε μόνο γάμος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό που έχουμε.

Ωστόσο, δεν θέλω να χωρίσουμε. Θα προτιμούσα μια πιο «ελεύθερη» σχέση, αλλά δεν ξέρω πώς να της το πω. Δεν ξεστομίζονται τέτοια πράγματα εύκολα, το ξέρω.

Αν όμως δεχτεί, θα είναι το καλύτερο πράγμα, που μου έχει συμβεί. Αν θέλει να κάνει και εκείνη το ίδιο και να κάνει σεξ και με άλλους άντρες, πολύ ευχαρίστως. Δεν έχω καμία αντίρρηση. Πώς, όμως, θα της το «φέρω» μαλακά και χωρίς να την πληγώσω;

Την αγαπώ και θέλω να είναι ευτυχισμένη, αλλά πρέπει να κοιτάξω και τη δική μου ευτυχία. Θέλω να είμαστε οικογένεια, θέλω να είμαστε καλά και θέλω το παιδάκι μας να μεγαλώσει ευτυχισμένο με δυο καλούς γονείς στο πλάι του. Η γυναίκα μου με βλέπει εδώ και καιρό κάπως και με ρωτάει τί τρέχει, αλλά δεν τολμάω να της πω. Βοήθειαααα!

Δημήτρης