fbpx

Η 3η ημερίδα του Singleparent.gr για τη χηρεία και το πένθος ήταν μια ευκαιρία για restart! (photos)

| 6 Φεβρουαρίου 2019
ADVERTISEMENT

Την Παρασκευή 25/01/2019 και ώρα 18.00, χήροι γονείς και ειδικοί συνεργάτες του Singleparent.gr βρεθήκαμε στον Πολυχώρο Μεταίχμιο, όπου μιλήσαμε για την χηρεία και το πένθος.

Πιο συγκεκριμένα, η ψυχολόγος-παιδοψυχολόγος-συγγραφέας Κα Αλεξάνδρα Καππάτου μας μίλησε για το πώς να διαχειριστούμε την απώλεια σε σχέση με τον εαυτό μας και τα παιδιά, πώς να εξηγήσουμε τον θάνατο ανάλογα με την ηλικία των παιδιών και πώς να προχωρήσουμε παρακάτω.Κατόπιν η δικηγόρος Κα Ζαχαρούλα Γκριέλα, μας ενημέρωσε για το νομικό κομμάτι πιο συγκεκριμένα για κληρονομικά ζητήματα, τις προθεσμίες αποποίησης και αποδοχής ενώ η λογίστρια-φοροτεχνικός Κα Ειρήνη Τσεσμελή μας μίλησε για φορολογικά ζητήματα, για τον σκληρό νόμο Κατρούγκαλου, για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να καταργηθεί ή να τροποποιηθεί και τί ισχύει για τις συντάξεις και το ασφαλιστικό.

Το πιο σημαντικό ωστόσο, είναι πως οι ειδικοί συνεργάτες μας, απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα των συμμετεχόντων, οι οποίοι έφυγαν ένα κλίκ πιο ενήμεροι και ακόμα πιο αισιόδοξοι. Και αυτό δεν θα συνέβαινε χωρίς εσάς.


ADVERTISEMENT

Ευχαριστούμε θερμά τους ομιλητές και ειδικούς συνεργάτες του Singleparent.gr, την Κα Καππάτου, την Κα Γκριέλα και την Κα Τσεσμελή, που μοιράζονται εδώ και χρόνια την πολύτιμη γνώση τους μαζί μας όπως επίσης και τον Πολυχώρο Μεταίχμιο για τη διάθεση του χώρου.

Κυρίως όμως ευχαριστούμε όλους εσάς που παρευρεθήκατε και μας στηρίζετε πάντα.

Θα ακολουθήσουν και άλλες ημερίδες με ζητήματα που αφορούν όλους, ώστε να παίρνετε δωρεάν και κυρίως ξεκάθαρες απαντήσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν.


ADVERTISEMENT

Είμαστε πάντα εδώ για εσάς!

Κυριακή Χαριτάκη
Ιδρύτρια Singleparent.gr

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ