Ο άντρας της ζήτησε διαζύγιο και εκείνη ζητάει πίσω το…συκώτι της!

0

Έχουμε ακούσει για διαζύγια όπου τα ζευγάρια μοιράζουν περιουσίες, σπίτια, αυτοκίνητα, λεφτά. Τώρα πια, μοιράζουν και συκωτοπνεύμονα.

Ο λόγος για τη Samantha Lamb, μια 41χρονη μητέρα από τη Μ. Βρετανία, που πρόσφατα μοιράστηκε την ιστορία της για το πώς δώρισε το συκώτι της στον άντρα της για να μην πεθάνει και ο οποίος, αφού η μεταμόσχευση πήγε καλά και επέζησε, πήρε το συκώτι της…κι έφυγε!

kidney

Η Samantha Lamb υπεβλήθη σε αφαίρεση συκωτιού προκειμένου να το δωρίσει στον άντρα της τον Οκτώβρη του 2009 και όπως αναφέρει, έχασε και βάρος προκειμένου να είναι σωστά προετοιμασμένη για την επέμβαση.

Μερικά χρόνια μετά τη μεταμόσχευση, ο άντρας της ζήτησε διαζύγιο και σήμερα η Samantha, που ισχυρίζεται ότι ο άντρας της, την απάτησε, διεκδικεί το συκώτι της.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτός ο άνθρωπος έχει εξαιτίας μου, μια δεύτερη ευκαιρία να ζήσει και να δεί παιδιά και εγγόνια.  Αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω θα έκανα ξανά την εγχείριση αλλά δεν θα έδινα το συκώτι μου σε αυτόν. Τον μισώ. Αν μπορούσα, θα το έπαιρνα πίσω και θα το έδινα σε κάποιον άλλον», λέει στην εφημερίδα η Samantha.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε ακραίες ιστορίες διαζυγίου στις οποίες εμπλέκεται δωρεά οργάνων, αν και η ιστορία της Samantha Lamb είναι πολύ λιγότερο συγκινητική από της Erica Arsenault, μίας γυναίκας από τη Μασαχουσέτη που τον Αύγουστο του 2012, δώρισε το συκώτι της στη πρώην πεθερά της 10 χρόνια μετά το διαζύγιο από το γιό της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτή την ιστορία πιο «λογικό» μας φαίνεται να ζητάς πίσω το συκώτι σου από τον πρώην άντρα σου παρά να το δωρίζεις στη πρώην πεθερά σου. Τουλάχιστον στην Ελλάδα!

Δείτε το βίντεο εδώ όπως το είδαμε από το Huffingtonpost.com όπου και διαβάσαμε την είδηση.