Ήταν λάθος που έκανα παιδί εκτός γάμου

0

Η Βάνα Μπάρμπα, ηθοποιός και μητέρα μονογονέας της 12χρονης Φαίδρας, παραδέχτηκε πως αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω, δεν θα έκανε παιδί εκτός γάμου:

«Εγώ έκανα λάθος. Την πάτησα που έκανα παιδί εκτός γάμου. Κουράζομαι να έχω όλη την ευθύνη, παρόλο που η οικογένεια του πατέρα της κόρης μου είναι εξαιρετικοί άνθρωποι. Είναι τεράστια ευθύνη. Καλύτερα να είναι δύο μαζί, παρά να είσαι μόνος. Τότε ήταν εγωιστική η απόφαση μου να κάνω παιδί εκτός γάμου, ήμουν και 30-32 χρονών με έπαρση. Σήκωσα τη σημαία ψηλά και έκανα λάθη!»

Μάλιστα ομολογεί πως «θα έκανα κάποια πράγματα διαφορετικά αν γύριζα το χρόνο πίσω. Θα ήμουν πιο ταπεινή την περίοδο της δόξας μου. Θα κοιτούσα να μαζέψω χρήματα τότε που πιστεύαμε ότι θα είναι αιώνια, και πως θα είμαστε για πάντα. Γιατί ο χρόνος είναι αδυσώπητος. Είχα την έπαρση της νεότητας».

Μιλώντας για την 12χρονη κόρη της, δεν κρύβει πως τώρα που μεγαλώνει νιώθει ότι τη «χάνει»:

«Με απορρίπτει απίστευτα! Μου λέει πως είμαι έναν αιώνα πίσω. Τώρα νιώθω 1η φορά ότι τη χάνω! Στα 12 έχει τελειώσει πια το παιδάκι και αυτό είναι επώδυνο για μένα! Μου λείπει η παιδική της εκδοχή. Δεν με αφήνει να την αγκαλιάσω και να τη φιλήσω πλέον. Πλέον έχουμε αγόρια, έχουμε φλερτ!»

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο «Πρωϊνό μου» η γνωστή ηθοποιός είχε αποκαλύψει, πως ο πατέρας της κόρης της δεν είχε δει την μικρή τον τελευταίο χρόνο. Πιο αναλυτικά, είχε πεί: «Ο πατέρας της Φαίδρας έκανε ένα άλλο παιδάκι και της είπε ότι θα πρέπει να ασχοληθεί με την δική του οικογένεια και αυτό ψυχολογικά είναι τεράστιο έγκλημα για το παιδί. Τον τελευταίο χρόνο δεν την βλέπει καθόλου. Σαφώς έχει πληγωθεί γιατί δεν λέγεται αυτό στο παιδί. Είναι τραγικό και εμένα με έχει πονέσει. Εύχομαι να τα ξαναβρούν, δεν επεμβαίνω αλλά και το τραγικό είναι ότι δεν αφήνει και τα αδέλφια να βρεθούν μαζί». Όλα αυτά τα χρόνια είχαν πολύ καλή σχέση και ο πατέρας της Φαίδρας ήταν πάντα στο πλευρό της κάτι που σταμάτησε να συμβαίνει από την στιγμή που εκείνος παντρεύτηκε και έκανε μια άλλη οικογένεια. «Ήμασταν μαζί 9 χρόνια. Από μικρή την είχε κοντά του αλλά από την ώρα που παντρεύτηκε ίσως να άλλαξαν κάποια πράγματα και είναι σεβαστό αλλά από την άλλη είναι τραγικό να πληγώνεις ένα παιδί με αυτό τον τρόπο. Δεν έχω τίποτα μαζί του τον εκτιμώ αλλά το να πληγώνεις ένα παιδί 9 χρονών είναι τραγικό. Και όλα αυτά επειδή η Φαίδρα αρνιόταν να κοιμηθεί εκεί το βράδυ. Και λοιπόν; Ένα παιδί 8 χρονών ήταν. Θέλει το χρόνο του. Τραγική πληγή της απόρριψης, ότι έκανα άλλα παιδιά και σε απέρριψα. Είναι τραγικό».

Πηγή: http://www.star.gr/