fbpx

Αλμυρό κέικ με Εν Ελλάδι γαλοπούλα καπνιστή, τυρί και κολοκύθα

| 23 Αυγούστου 2016
ADVERTISEMENT

almyro keikΥλικά
280 γρ. φαρίνα
200 γρ. κολοκύθα κόκκινη
1 συσκευασία combi Εν Ελλάδι γαλοπούλα καπνιστή + edam μειωμένων λιπαρών
230 γρ.γάλα
80 γρ. βούτυρο λιωμένο
1 κ.γλυκού μπέικιν πάουντερ
4 αβγά
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Κόβετε σε μικρά τετραγωνάκια την καπνιστή γαλοπούλα και το edam.
Ανακατεύετε σε ένα μπολ το τυρί και τη γαλοπούλα και αλατοπιπερώνετε.
Χτυπάτε καλά τα αβγά με το γάλα με αβγοδάρτη και προσθέτετε το λιωμένο βούτυρο, το τυρί, τη γαλοπούλα και την κολοκύθα, ανακατεύοντας με μια σπάτουλα.
Ρίχνετε τη φαρίνα και το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύετε.
Βουτυρώνετε μια μακρόστενη φόρμα για κέικ, την καλύπτετε με χαρτί φούρνου και αδειάζετε μέσα το μίγμα. Ψήνετε το κέικ στους 150 βαθμούς για 45-50′ περίπου.


ADVERTISEMENT

Αν δεν βρείτε κολοκύθα μπορείτε να την αντικαταστήσετε είτε με κολοκυθάκια είτε με γλυκοπατάτες.

Πηγή: http://www.cretafarm.gr/

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ