Απατημένες σύζυγοι που εκδικήθηκαν…με τον τρόπο τους!

2

Τί θα κάνατε αν μαθαίνατε ότι ο σύζυγός σας, σας απατά; Θα σπάγατε πέντε βάζα, δυο τασάκια, θα παίρνατε όλες σας τις φίλες, το πολύ να βγαίνατε και στην Αννίτα Πάνια;  Πφφφ πόσο πίσω είστε. Οι παρακάτω απατημένες κυρίες, δίνουν ρεσιτάλ εκδίκησης το οποίο αξίζει να παρακολουθήσουμε!

Θα μας γράψουν οι εφημερίδες
Η Timeshia Brown, μόλις έμαθε ότι ο άντρας της, την απατά, αποφάσισε να φερθεί με ανωτερότητα και να ευχηθεί δημόσια στο ζευγάρι, βίο ανθόσπαρτο και με το καλό το μωρό τους!

ekdikisi

Και δεν το ξανακάνω σ’ οτομπιάνκι
Τα ίδια και με μια άλλη απατημένη κυρία αλλά περισσότερο του καλλιτεχνικού.  «Τί να κάθομαι τώρα να στέλνω αγγελίες στα Κοινωνικά. Ρίξ’ του ένα σπρέι να τελειώνουμε!» είπε κι έκανε έναν φανοποιό κατά μερικά χιλιάρικα πλουσιότερο!
ekdikisi2

Αφίσα στη Κηφισίας
apistia3

Ευρηματική η φίλη μας η Emily, αποφάσισε να ενημερώσει τον άντρα της μέσω πινακίδας δρόμου, την οποία μάλιστα πλήρωσε κατά το ήμισυ ο σύζυγος!

Νόμος 4000
Cheater Revenge  13
Ένας άπιστος πλην κατακαημένος σύζυγος που δέχτηκε να περιφέρεται με πινακίδα όπως ο Τέντι μπόι μαθητής στην Ελληνική ταινία «Νόμος 4000».

Πωλείται όπως είναι απατημένο
sales

Μία απατημένη πλήν φιλεύσπλαχνη ύπαρξη, αποφάσισε να εκφράσει τα φιλανθρωπικά της αισθήματα, χαρίζοντας τα υπάρχοντα του άπιστου σε ένα αυτοσχέδιο bazaar ακριβώς έξω από το σπίτι…χύμα!

Πωλείται όπως είναι απατημένο 2
Husbandleft-e1342413042570

Μία ακόμη αγγελία, πιο πρακτική αυτή τη φορά. Η ιδιοκτήτρια και απατημένη σύζυγος, προσπαθεί να συγκινήσει το ανθρώπινο αίσθημα εξηγώντας εκ των προτέρων την απόφασή της να πουλήσει το σπίτι της, ενώ υπενθυμίζει στους ενδιαφερόμενους ότι είναι διαθέσιμη, μήπως εκτός απ’ τη τιμή, χτυπήσει και τον κούκλο αγοραστή. Πάρ’το καλέ κύριε, είναι και γουρλίδικο, ολόκληρη 22χρονη το διέλυσε!

Εσείς πώς θα αντιδρούσατε αν σας απατούσε ή αν σας απάτησε, πώς τον εκδικηθήκατε;
Δώστε μας ιδέες!