Μητέρα εγκατέλειψε τα παιδιά της που έτρωγαν οδοντόκρεμα για να ζήσουν

0

Μια «μητέρα»  αναζητούσαν οι αρχές  στη Μεγάλη Βρετανία, η οποία εγκατέλειψε τα παιδιά της μόνα στο σπίτι χωρίς τίποτα που να μπορούν να φάνε ή να πιούν για να επιβιώσουν.

Το μικρότερο από τα 3 παιδιά, μόλις 21  μηνών, βρέθηκε στο χείλος του θανάτου από υποθερμία ενώ τα άλλα δύο, ηλικίας 3 και 8 ετών, έφαγαν οδοντόκρεμα για να επιβιώσουν καθώς είχαν ξεμείνει τρεις μέρες από φαγητό ενώ ευτυχώς βρέθηκαν από έναν αστυνομικό του Wolverhampton μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα.

Η μητέρα τους συνελήφθη πέντε μέρες μετά και τα παιδιά εστάλησαν στην πρόνοια.

Η δίκη ήταν προγραμματισμένη να γίνει τη περασμένη Παρασκευή έπειτα από την ομολογία της μητέρας για κακοποίηση από αμέλεια όμως όχι μόνο δεν έγινε, αλλά η ίδια αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Μετέπειτα ωστόσο δεν εμφανίστηκε στην ακρόαση και υπάρχουν φόβοι ότι εγκατέλειψε την χώρα.

Δείτε σχετικά: Τί είδους μάνα αφήνει τα παιδιά της; 

Ένας γείτονας της οικογένειας στο Wolverhampton είπε ότι η γυναίκα είχε διατάξει τα παιδιά της να μην ανοίξουν την πόρτα σε κανέναν, παρά μόνο στην ίδια.

«Όταν τα βρήκαμε, πέθαιναν κυριολεκτικά από τη πείνα» είπε ο γείτονας και συνέχισε «Το μωρό ήταν δεμένο στο καροτσάκι περιπάτου και δεν είχε αλλαχθεί για πολύ καιρό. Τους δώσαμε μπισκότα για να φάνε.Είναι δύσκολο να καταλάβεις πως ένας άνθρωπος μπόρεσε να κάνει κάτι τέτοιο σε παιδιά και μάλιστα στα παιδιά του».

Πηγή: http://www.dailystar.co.uk/