Τα άστρα και τα ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2013

0

Φτάνοντας προς το τέλος του 2013, ζητήσαμε από το αγαπημένο και μεγάλο αστρολογικό site Myastro.gr,
να μας δώσει τις μηνιαίες προβλέψεις του Δεκεμβρίου για κάθε ζώδιο και το έκανε. Τους ευχαριστούμε πολύ και ιδού τί μας περιμένει αλλά και τί δεν μας περιμένει. Καλό μήνα!

Με το ξεκίνημα του Δεκεμβρίου, σε απασχολούν πολλά θέματα, φίλε Κριέ, και οι γενικότερες δυσκολίες είναι ακόμα ορατές και σε έχουν αποδιοργανώσει. Από τις 5 του μήνα και μετά όμως, που ο Ερμής θα εισέλθει στο ζώδιο του φιλικού για εσένα Τοξότη, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 24, το σκηνικό της καθημερινότητάς σου βελτιώνεται σταδιακά. Φρόντισε τώρα να κάνεις στη ζωή σου κάτι περισσότερο από ό,τι έκανες μέχρι τώρα. Βρες καινούργιους τρόπους να υπερασπιστείς τις ιδέες και τις σχέσεις σου, σε περίπτωση που κάποιος θελήσει να απειλήσει κάτι σε αυτούς τους δύο τομείς. Από τις 17 του μήνα και μετά, που ο Ουρανός θα επιστρέψει σε κανονική πορεία στο ζώδιό σου, βάλε μία τάξη στον εαυτό σου και δούλεψε πάνω σε νέα επαγγελματικά μοντέλα, όσο και αν σου φαίνονται παράτολμα ή επικίνδυνα. Η τύχη θα σε ευνοήσει, για να ευοδωθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Το ξεκίνημα του Δεκεμβρίου σε βρίσκει ιδιαίτερα εκδηλωτικό και ρομαντικό στη σχέση σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός. Φρόντισε μόνο να μην υπερβάλλεις στις αντιδράσεις σου και αντί για θετικά, να έχεις αρνητικά αποτελέσματα. Τα πάντα θέλουν μέτρο· μην ξεφύγεις! Η Νέα Σελήνη στις 3 του μήνα, συμβαίνει σε ευνοϊκό για εσένα ζώδιο, αυτό του Τοξότη, με αποτέλεσμα μάλλον να σε βοηθάει να στρέψεις τις σχέσεις σου προς όφελος σου, παρά να σε προβληματίζει. Η είσοδος του Άρη στο Ζυγό στις 7 του μήνα, καθώς και η επιστροφή του Ουρανού σε ορθή πορεία από το ζώδιό σου στις 17, θα καθαρίσουν το τοπίο από πληγές του παρελθόντος και, ακόμη κι αν η ψυχική σου ανάταση δεν είναι άμεσα ορατή, θα σε απελευθερώσουν σταδιακά και θα σε βοηθήσουν να επικοινωνήσεις πιο εύκολα, τόσο με τον σύντροφό σου, όσο και με την οικογένειά σου. Αν ψάχνεις για ταίρι, το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται στον Τοξότη, από τις 5 μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου, θα είσαι πιο κοινωνικός, ομιλητικός και εκδηλωτικός, με αποτέλεσμα να αυξηθούν ιδιαίτερα οι γνωριμίες σου. Κοίτα μπροστά και, με λίγη περισσότερη αισιοδοξία, τα αναπάντεχα μπορούν να συμβούν για εσένα, φίλε Κριέ.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αγαπητέ Κριέ, αυτό τον μήνα, θα μπορέσεις να βάλεις πολλά πράγματα σε μια τάξη στον επαγγελματικό σου τομέα, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Θα ξεπεράσεις πολλά θέματα στη δουλειά σου, που μπορεί να ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα και θα έχεις πολύ δυναμισμό και ενεργητικότητα, ώστε να μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που μπορεί να έχεις από το παρελθόν. Μπορείς, επίσης, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, αρκεί να είσαι σίγουρος ότι αυτό είναι κάτι που θέλεις. Αυτός ο μήνας θα σου δώσει πολλές λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν στα οικονομικά σου. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και, με τις κατάλληλες κουβέντες με τους ανωτέρους σου, θα τα καταφέρεις. Να θυμάσαι ότι ο Δεκέμβριος για εσένα είναι ένα διάστημα που θα σε αποζημιώσει, τόσο ψυχικά όσο ηθικά και υλικά. Απόλαυσέ τον!!!

Με την είσοδο του Δεκεμβρίου, αγαπητέ Ταύρε, γίνεσαι πιο πρακτικός και κοινωνικός. Όσο κι αν ο συναισθηματισμός σου είναι ελαφρά τσαλακωμένος, λόγω της θέσης της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου, ταυτόχρονα θα έχεις πολλές ευκαιρίες, που δεν πρέπει να αφήσεις ανεκμετάλλευτες, αλλά ούτε και να σνομπάρεις. Υπερασπίσου με όλες σου τις δυνάμεις τα σχέδια και τα όνειρά σου και θα καταφέρεις να κερδίσεις πολλά καλά. Από τις 7 του μήνα και μετά, που ο Άρης θα εισέλθει στο Ζυγό, οι επαγγελματικοί σου συνεργάτες θα είναι ιδιαίτερα γενναιόδωροι με εσένα, γι’ αυτό πρέπει να συνεχίσεις να εργάζεσαι σκληρά, ώστε να αποκομίσεις τα οφέλη, που είναι προ των πυλών για να σου δοθούν. Στις 17, που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στους Διδύμους, σκέψου καλά προτού πράξεις και μην εκτίθεσαι σε προκλήσεις, ιδιαίτερα οικονομικού περιεχομένου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Μια περίοδο ισορροπίας και εύνοιας στις σχέσεις σου θα περάσεις αυτόν τον μήνα, αν είσαι Ταύρος. Η Αφροδίτη θα κινείται στον Αιγόκερω, σε ορθή πορεία μέχρι τις 21, και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να βάλεις τώρα τις σχέσεις σου σε νέες βάσεις. Αν δεν το παρακάνεις με την παροιμιώδη γκρίνια σου και δεν έχεις τρελές απαιτήσεις από τους άλλους, τα πράγματα πρόκειται να κυλήσουν ευνοϊκά για εσένα. Η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 3 στον Τοξότη, πιθανόν να σου φέρει κάποια κούραση και να χαμηλώσει λίγο τους τόνους στο συνήθως ανήσυχο πνεύμα σου, αλλά δύο μέρες μετά ο Ερμής, που θα εισέλθει στο ίδιο ζώδιο, θα ανεβάσει κατακόρυφα τις επικοινωνίες σου και θα γίνεις πιο διπλωματικός και γλυκομίλητος, πράγμα που θα εκλάβουν θετικά οι φίλοι, η οικογένεια και ο σύντροφός σου και θα σου το ανταποδώσουν. Αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, μπορείς να έρθεις πολύ κοντά με τον σύντροφό σου και να οραματιστείτε κοινούς στόχους. Ο Άρης από τις 7 του μήνα και μετά στο φιλικό για εσένα Ζυγό, θα σου χαρίσει γοητεία και λάμψη. Εύκολα θα “μαγεύεις” όσους σε συναναστρέφονται.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά τον Δεκέμβριο, φίλε Ταύρε, και θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις πολλά από αυτά που σκέφτεσαι και ονειρεύεσαι. Οι επαγγελματικές σου δραστηριότητες θα είναι πολλές και η καθημερινότητά σου γεμάτη συναντήσεις. Θα έχεις έντονους προβληματισμούς σε σχέση με τη δημόσια εικόνα σου και θα ήταν καλό κάποια μελλοντικά σχέδια που κάνεις, να τα αντιμετωπίσεις με αντικειμενικότητα, μιας και οι δυνατότητες που έχεις τώρα, είναι πάρα πολλές. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα πρέπει να αξιοποιήσεις, γιατί θα είναι συμφέρουσες για την πρόοδο σου. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα και θα προσπαθήσεις να βάλεις πρόγραμμα, ώστε να μειώσεις τα έξοδα, που την τελευταία περίοδο είναι πάρα πολλά. Προς το τέλος του μήνα, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Αιγόκερω, απόφυγε να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα και αγορές, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Ο φετινός Δεκέμβριος προμηνύεται θυελλώδης για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε, με ανακατατάξεις στα προσωπικά σου ενδιαφέροντα. Με την Αφροδίτη να κινείται από τις αρχές του μήνα στο ζώδιο του Αιγόκερου, το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις θα είναι εμπόλεμο. Μην κάνεις λάθη τακτικής, που θα στρέψουν εις βάρος σου στοιχεία χρήσιμα για την άμυνα σου. Στο στόχαστρο των αλλαγών μπαίνει έντονα η επαγγελματική και η οικογενειακή σου ζωή. Ο κοινωνικός περίγυρος απορροφά την ενέργεια και τον χρόνο σου. Θύμα σε όλη αυτήν την ενασχόληση γίνεται η ερωτική σου ζωή και ευτυχώς που κάποιοι παράγοντες στη δουλειά σου κρατούν τον ενδιαφέρον σου στραμμένο εκεί και δεν θα τα ανακατέψεις περισσότερο από όσο ήδη είναι.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Φίλε Δίδυμε, στο ξεκίνημα του Δεκεμβρίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον φιλικό για εσένα Τοξότη και ο Ερμής, που θα κινείται στο ίδιο ζώδιο από τις 5 μέχρι τις 24 του μήνα, σε σπρώχνουν να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό στη σχέση σου, γεγονός που θα κάνει τόσο εσένα όσο και τον σύντροφό σου να πλησιάσετε ο ένας τον άλλον και να δεθείτε συναισθηματικά. Ο φετινός Δεκέμβριος σε γενικές γραμμές, δεν είναι ο μήνας που θα συμβούν ιδιαίτερα αρνητικά γεγονότα, ούτε όμως θα μπορείς να βρεις την πλήρη εκπλήρωση που αναζητάς. Μπορείς ωστόσο, το διάστημα που ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού, από τις 7 του μήνα και μετά, να καλλιεργήσεις διαφορετικούς τρόπους επικοινωνίας με τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν και να τους δώσεις να καταλάβουν τις ανάγκες σου χωρίς εξάρσεις και μελοδραματισμούς. Στο χέρι σου είναι να τα καταφέρεις να ελιχθείς και να μείνεις αλώβητος από τα διάφορα γεγονότα της περιόδου (ιδιαίτερα κοντά στις 17 που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιό σου) και τελικά να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του συντρόφου σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να ενισχύσεις την κοινωνική σου ζωή τις εορταστικές ημέρες. Οι τόνοι διασκέδασης που θα μπουν στη ζωή σου, θα σε ανεβάσουν και θα σου προσδώσουν μία παράξενη γοητεία, στην οποία κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου θα μπορέσεις να τα πας αρκετά καλά αυτό τον μήνα εσύ που είσαι Δίδυμος, αρκεί να εστιάσεις στους στόχους σου και να μην αναλωθείς σε άλλα θέματα, που ίσως δεν έχουν και μεγάλη σημασία. Τις πρώτες ημέρες του μήνα, που ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα βρίσκεται στον Σκορπιό, φρόντισε να μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση και να μην πάρεις γρήγορες αποφάσεις. Από εκεί και μετά, ενδέχεται να έχεις προτάσεις που μπορεί να φαίνονται πολύ δελεαστικές, αλλά, καλό θα είναι να μη βιαστείς να προχωρήσεις σε κάτι, που μετά μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα, γιατί ελλοχεύουν κίνδυνοι που δεν φαίνονται. Εξέτασε καλά τα δεδομένα σου, συζήτησέ τα με αυτούς που εμπιστεύεσαι και ακολουθώντας την λογική σου, πάρε τις πιο συμφέρουσες αποφάσεις για το καλό σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά να καλυτερεύουν, παρόλο που δεν μπορείς να το καταλάβεις, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου έξοδα και περιττές αγορές, γιατί πολύ εύκολα θα βγεις εκτός προϋπολογισμού για ακόμη μία φορά.

Τον Δεκέμβριο, φίλε Καρκίνε, ο τομέας της εργασίας σου περνάει σε καινούργια φάση, άκρως ενδιαφέρουσα, αλλά και κοπιαστική. Με τον Ερμή να κινείται στον Τοξότη, από τις 5 του μήνα μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων, είναι σίγουρο πως θα πετύχεις τις επιδιώξεις σου, αν δεν φοβηθείς να δουλέψεις σκληρά. Φρόντισε λίγο την οικονομική σου διαχείριση, αλλά μην παραλείψεις να χαρίσεις στον εαυτό σου την ψυχαγωγία που χρειάζεται πολύ. Ο μήνας, με την Αφροδίτη να κινείται στον Αιγόκερω (μέχρι τις 21 σε ορθή πορεία) είναι σημαντικός για κάθε είδους επαφές. Αισθηματικά, η κατάσταση μπορεί να μην είναι ιδανική, αλλά χρησιμοποιώντας την λογική σου, μπορείς να την βελτιώσεις κατά πολύ. Αν είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να αξιοποιήσεις την μοναξιά σου! Τώρα μπορείς να γίνεις πιο δημιουργικός!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε πολύ ευνοϊκούς ρυθμούς αυτόν το μήνα, αγαπητέ Καρκίνε. Έχεις πολλές θετικές επιρροές με το μέρος σου, μιας και η παραμονή του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, από τις 5 μέχρι τις 24 του μήνα, θα αυξήσει τις επικοινωνιακές σου ικανότητες και θα αναθερμάνει την κοινωνικότητά σου και τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σου. Αλλά και ο Άρης που θα κινείται στο Ζυγό, από τις 7 και μετά, θα σε προσγειώνει μεν, ομαλά δε, όσον αφορά την ποιότητα των ανθρώπων που βρίσκονται στη ζωή σου. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω (μέχρι τις 21 σε ορθή πορεία) θα στρέψει τα φώτα πάνω σου και, με λίγη καλή θέληση, θα καταφέρεις να έχεις με το μέρος σου τόσο τον σύντροφό σου όσο και την οικογένειά σου. Επίσης, ο Ουρανός που επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό, από τις 17 του μήνα, θα αυξήσει την σεξουαλικότητά σου και την τάση σου για παιχνίδι. Αν είσαι αδέσμευτος, μην αφήσεις τις ημέρες των εορτών να πάνε χαμένες, άνοιξε τα χαρτιά σου και εκτός από το να φροντίζεις τη διασκέδασή σου, άρχισε να θεμελιώνεις τις σχέσεις, που θα ευδοκιμήσουν μακροπρόθεσμα. Αν σκέφτεσαι να αποκτήσεις απογόνους, αυτό είναι ένα καλό διάστημα, για να το πράξεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Καρκίνος, στη δουλειά σου αυτό το μήνα θα είναι εύκολο να εκφράσεις τις ιδέες σου και να υλοποιήσεις σχέδια, που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου. Μπορείς τώρα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου φέρουν ακόμα μεγαλύτερη επαγγελματική καταξίωση. Τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 3 στον Τοξότη, θέλει λίγο προσοχή από την μεριά σου, όσον αφορά στις συναλλαγές σου. Πρέπει να δείξεις υπομονή και κατανόηση απέναντι σε όλους εκείνους που προσπαθούν να σου περάσουν τα δικά τους θέλω με πλάγιους και ύπουλους τρόπους. Μην διστάσεις ούτε στιγμή να είσαι απόλυτος μαζί τους και να τους δώσεις να καταλάβουν ότι δεν θα ακολουθήσεις καμία από τις τακτικές που σου συστήνουν, από τη στιγμή που δεν συμφωνείς μαζί τους. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θέλεις και οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Κάνε ένα σωστό προγραμματισμό και φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες άμεσα. Μην αναβάλλεις τίποτα. Η περίοδος είναι κατάλληλη για να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, να υπογράψεις συμβόλαια και να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα.

Ο Δεκέμβριος είναι ο κατάλληλος μήνας για να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου, αγαπητέ Λέων, και να κάνεις εφικτούς τους περισσότερους στόχους σου, είτε αφορούν στα ερωτικά είτε στα επαγγελματικά σου. Να προσέχεις όμως να μην αμελείς τις οικογενειακές σου υποχρεώσεις, διότι δεν διεκπεραιώνονται από μόνες τους και, αν συνεχίσεις με αυτούς τους ρυθμούς, θα βρεθείς σε αδιέξοδο στο τέλος του μήνα. Με τον Ερμή να κινείται στον Τοξότη, από τις 5 μέχρι τις 24, θα αλλάξει λίγο το πρόγραμμα σου και θα διευρυνθεί κατά πολύ η κοινωνική σου δραστηριότητα. Τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, που θα λάβει χώρα στις 17 Δεκεμβρίου στο ζώδιο των Διδύμων, μην κάνεις καινούργια ανοίγματα χωρίς να έχεις τις απαραίτητες βάσεις και μην είσαι εύκολος στα συμπεράσματα, για τα αισθήματα των ατόμων που σε περιβάλλουν και φαίνονται ‘‘φίλοι’’ σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτόν το μήνα, φίλε Λέων, μπαίνεις σε μία διαδικασία ξεκαθαρισμάτων και αναλύσεων στην αισθηματική σου ζωή, με αποτέλεσμα να νιώθεις κουρασμένος προτού καν ξεκινήσεις. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερου, μέχρι τις 21 σε ορθή πορεία, θα σταθεροποιήσει κάποιες σχέσεις σου και θα φέρει στο προσκήνιο περισσότερο τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες, παρά του συντρόφου σου, αν διατηρείς κάποιον μόνιμο δεσμό. Εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα για να πάρεις την αγάπη και τη στοργή που έχεις ανάγκη και μην επιτρέπεις στον εγωισμό σου να σε κάνει ψυχρό και απόμακρο. Αν πάλι είσαι σε αναζήτηση συντρόφου, μην φοβηθείς να κάνεις ένα ξεκίνημα με άτομο του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Δώσε μία ευκαιρία στην ερωτική και σεξουαλική σου ζωή να βγει από την χειμερινή νάρκη, που της έχεις επιβάλει. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο, με τον Άρη να έχει εγκατασταθεί πλέον στο Ζυγό και την Πανσέληνο του μήνα να πραγματοποιείται στις 17 στους Διδύμους, η σεξουαλικότητα σου θα κινείται σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα και, αν βρεις την δύναμη και την τόλμη να παραμερίσεις τις αναστολές σου, ένα είναι βέβαιο: ότι θα περάσεις αξέχαστες στιγμές τα φετινά Χριστούγεννα. Δραστηριοποιήσου, με ταίρι ή χωρίς, και θα δεις ότι η ζωή σίγουρα θα σου χαμογελάσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Λέων, στον επαγγελματικό σου τομέα αυτό το μήνα θα τα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να πετύχεις ό,τι καθυστερούσε στο παρελθόν. Από τις πρώτες κιόλας ημέρες θα έχεις πολύ όρεξη για δουλειά, αλλά και καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Με ομαδική δουλειά θα προωθήσετε με τον καλύτερο τρόπο τους στόχους σας και τις ιδέες σας και το κλίμα στον εργασιακό σου χώρο θα είναι υπέρ του δέοντος ευχάριστο και δημιουργικό. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν θα είναι άκρως συμφέρουσες, ιδιαίτερα για τα οικονομικά σου, και καλά θα κάνεις να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, για να τις αξιοποιήσεις. Ιδιαίτερα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, μπορείς να κάνεις συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά και να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά και νομικά θέματα, που μπορεί να σε προβληματίζουν. Ίσως, με συνετό χειρισμό, να καταφέρεις και να αποταμιεύσεις κάποια χρήματα, για τις δύσκολες μέρες που μπορεί να έρθουν.

Η κινητικότητα σου αυξάνεται σημαντικά τον φετινό Δεκέμβριο, αγαπητέ Παρθένε, ο χρόνος κυλά γρήγορα και συχνά μπορεί να μην προλαβαίνεις τις εξελίξεις στο παρασκήνιο της ζωής σου. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 3 στο ζώδιο του Τοξότη, σε καλεί να υπερασπιστείς τα κεκτημένα και τα συμφέροντα σου, αλλά απόφυγε να πάρεις θέση μάχης απέναντι σε εκείνους, που μπορεί να αξίζουν ένα πόλεμο, αλλά δεν σε συμφέρει να τον κάνεις την δεδομένη στιγμή. Ο κυβερνήτης σου Ερμής θα κινείται στον Τοξότη από τις 5 μέχρι τις 24 και εσύ θα βρεθείς σε φάση αναδιοργάνωσης, ψυχολογικής αλλά και επικοινωνιακής. Βέβαια, ίσως να νιώθεις λίγο κουρασμένος και θα πρέπει να περιμένεις το δεύτερο μισό του μήνα, για να επεκτείνεις αποτελεσματικά τις δραστηριότητες σου. Από εκεί και μετά τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα. Ιδιαίτερα από τις 17, που ο Ουρανός θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Κριό, η δυναμικότητά σου θα χτυπήσει κόκκινο και θα είσαι σε εγρήγορση για να προλάβεις τις εξελίξεις, που οφείλεις να εκμεταλλευτείς για το συμφέρον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, προσπάθησε το Δεκέμβριο να κινηθείς σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και να θυσιάσεις περισσότερο από τον ελεύθερο χρόνο σου στο σπίτι και την παρέα του συντρόφου σου. Ο Άρης, που αποχωρεί από το ζώδιό σου στις 7 του μήνα και εισέρχεται στον Ζυγό, θα σε κάνει πιο κοινωνικό από τα συνηθισμένα και θα σου δώσει τη δυνατότητα να λύσεις πολλά από τα θέματα που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου και δημιουργούν ψυχρότητα μεταξύ σας. Μέχρι τέλος του μήνα μπορείς να βάλεις καινούργιες βάσεις ή να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, που θα δώσει μια νότα ανανέωσης στη σχέση σου. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει στη ζωή σου τον άνθρωπο που θα σε κάνει ευτυχισμένο, το πλανητικό σκηνικό του δεύτερου δεκαπενθημέρου του μήνα θα σου ανοίξει τους δρόμους, για να συναντηθείς με ενδιαφέροντες ανθρώπους, πιο κοντά στα θέλω και τις ανάγκες σου. Μην μένεις απαθής στις διεκδικήσεις τους και φρόντισε να βάλεις στην άκρη τις αναστολές και τις φοβίες σου. Ο έρωτας καραδοκεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Φίλε Παρθένε, από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα έχεις καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και θα ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που μπορεί να είχες μέχρι τώρα στη δουλειά σου. Φρόντισε να κινηθείς γρήγορα, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις και θα αγγίξεις την επιτυχία! Θα δεχτείς κάποιες υποσχέσεις στη δουλειά σου, που θα καθορίσουν το μέλλον σου. Τα οικονομικά σου από την άλλη, θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο. Από τις πρώτες ημέρες θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες που σε αγχώνουν. Να θυμάσαι πως ο Δεκέμβριος είναι καλός για να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, όπως και συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα γραφειοκρατικά, νομικά ή ακίνητης περιουσίας, και να τελειώνεις μια και καλή μαζί τους.

Τον φετινό Δεκέμβριο θα αναδιοργανωθείς συναισθηματικά και οικονομικά, φίλε Ζυγέ. Αλλάζει το σκηνικό στο περιβάλλον που κινείσαι, είτε αυτό αφορά στα επαγγελματικά είτε τα αισθηματικά σου, ενώ ο Ερμής που θα κινείται στον Τοξότη από τις 5 μέχρι τις 24 του μήνα, φέρνει στο προσκήνιο νέους ανθρώπους και ιδέες. Στις 3, που θα λάβει χώρα η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, η εργασία σου θα βοηθήσει να αντιμετωπίσεις επιτυχώς τις οικονομικές σου υποχρεώσεις. Σχέσεις και συνεργασίες, ακολουθούν μία πορεία γεωμετρικής προόδου, η οποία φτάνει σε ένα κρεσέντο στις 7 του μήνα, που ο Άρης θα εισέλθει στο ζώδιό σου και κινδυνεύει λίγο να σε τρελάνει… με την καλή έννοια! Από εκεί και μετά, διατήρησε ένα μέτρο παντού και φρόντισε να εξασφαλίσεις λίγη ξεκούραση για τον εαυτό σου, γιατί οι ρυθμοί που θα κινείσαι θα είναι εξαντλητικοί και η περίοδος των γιορτών μπορεί να σε αποδιοργανώσει πλήρως.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αρκετά έντονος μήνας προβλέπεται ο φετινός Δεκέμβριος για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ. Με την Αφροδίτη να κινείται στον Αιγόκερω (μέχρι τις 21 σε ορθή πορεία) πολλά θα είναι αυτά τα οποία θα αποκαλυφθούν για τις ερωτικές σου σχέσεις και ίσως σε προσγειώσουν λίγο ανώμαλα. Οι απαιτήσεις αυτών που αγαπάς αυξάνονται. Φαίνεται πως ως ένα βαθμό δεν σε καταλαβαίνουν και ιδιαίτερα, ιδίως κοντά στις ημέρες της Νέας Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 3, στον Τοξότη. Από τις 7 του μήνα και μετά, που ο Άρης θα κινείται στο ζώδιό σου, θα περάσεις πιο εύκολα την άποψή σου. Ωστόσο, πρόσεξε να μην εμμένεις σε προβλήματα που εμφανίζονται τώρα και μην προκαλέσεις ρήξεις. Σταδιακά, η επιστροφή του Ουρανού σε κανονική πορεία στο ζώδιο του Κριού, από τις 17 του μήνα και μετά, θα σου δίνει όλο και περισσότερες διεξόδους για να λύσεις τα θέματα που προκύπτουν, όσο το δυνατόν προς όφελος σου. Τόσο αν ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων, όσο και των αδέσμευτων Ζυγών, τις ημέρες κοντά στις Χριστουγεννιάτικες γιορτές, οι σχέσεις σου θα γίνουν πιο αρμονικές, αρκεί βέβαια να προσπαθήσεις και εσύ να αφήσεις πίσω σου αυτά που σε έχουν πληγώσει και να βάλεις πλώρη για νέα δεδομένα και άλλη, πιο δημιουργική, ερωτική ζωή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Ζυγός, έχεις φέρει τη δουλειά σου στα μέτρα σου και έχεις αρχίσει να υλοποιείς και τα σχέδιά σου. Με τον Ερμή να σε ευνοεί, μπορείς να κάνεις επαφές και καινούργια ξεκινήματα, που θα σου φέρουν μεγάλη επαγγελματική επιτυχία. Επίσης, θα δεις κάποια σχέδιά σου, που σκέφτεσαι να υλοποιήσεις, να παίρνουν σάρκα και οστά πολύ πιο γρήγορα από ό,τι περιμένεις. Μέχρι τέλος του μήνα μπορείς να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα και την υπομονή σου, ώστε να μπορέσεις να κατακτήσεις την κορυφή. Τώρα είναι η στιγμή που θα αναγνωριστεί ο κόπος και οι προσπάθειές σου, τόσο ηθικά όσο και υλικά. Μία αύξηση του μισθού σου ή κάποια μπόνους, θα αναπτερώσουν το πορτοφόλι σου και θα προβείς σε αγορές που θα ανανεώσουν την εικόνα του σπιτιού ή της εξωτερικής σου εμφάνισης, χωρίς καμία ενοχή ή προβληματισμό. Η τύχη είναι με το μέρος σου και η νέα χρονιά που είναι προ των πυλών, θα ξεκινήσει χαρίζοντας σου πολύτιμα δώρα.

Ο Δεκέμβριος φέρνει εξελίξεις στην οικογενειακή και στην κοινωνική σου ζωή, αγαπητέ Σκορπιέ. Με τον Ερμή να κινείται μέχρι τις 5 στο ζώδιό σου, θα γίνεις πιο αποφασιστικός και συνεργάσιμος. Αισθηματικά, με την Αφροδίτη να κινείται στον Αιγόκερω (μέχρι τις 21 σε ορθή πορεία), τα πράγματα είναι έντονα και έχουν την ομορφιά τους. Φρόντισε να μην βιαστείς στις επιλογές που θα κάνεις και προπάντων, μην αφήσεις το χρόνο να φεύγει, χωρίς να προσθέσει κάτι θετικό στην εξέλιξη της σχέσης σου. Ζυμώσεις στην βάση της δουλειάς σου, καλλιεργούν ένα συνδυασμό αγωνίας, περιέργειας και αισιοδοξίας, που θα σου αναπτερώσει το ηθικό, ιδιαίτερα το δεύτερο δεκαπενθήμερο. Μέχρι τις 17 του μήνα, που ο Ουρανός θα διανύει την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο του Κριού, κάποια νευράκια θα είναι αναπόφευκτα, αλλά μην πτοηθείς, γιατί θα είναι περαστικά. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους, στις 17, θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις κάποιες αμφίβολες καταστάσεις και θα βελτιώσει τα οικονομικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η θέση της Αφροδίτης για όλη την διάρκεια του μήνα στον Αιγόκερω (μέχρι τις 21 σε ορθή πορεία) θα κάνει τη δουλειά της και θα φέρει τη σχέση σου εκεί που θέλεις, αγαπητέ Σκορπιέ. Από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να δώσεις τα πάντα στον σύντροφό σου, για να είναι ευτυχισμένος. Η αδρεναλίνη σου θα ανέβει ακόμα περισσότερο και ο ερωτισμός σου θα ξεχειλίζει με τη Νέα Σελήνης, που θα πραγματοποιηθεί στις 3 στο ζώδιο του Τοξότη. Από τις 7 και μετά, που ο Άρης θα κάνει την είσοδό του στο Ζυγό, θα γίνουν πολλές συζητήσεις με τον σύντροφό σου για την πορεία της σχέσης σας και θα θέλεις να κάνεις πράγματα, ώστε να περνάτε πολύ καλά και οι δυο σας. Είναι στο χέρι σου μέχρι τέλος του μήνα να χειριστείς τις καταστάσεις ανάλογα, ώστε να διατηρήσεις το ωραίο κλίμα μεταξύ σας. Η περίοδος επίσης είναι ιδανική για να κάνεις μία ανακαίνιση και να ανανεώσεις τη διάθεσή σου στο χώρο του σπιτιού. Και αν ακόμη βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά σου, μην μένεις άπραγος, γιατί το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει όλα τα εφόδια, ώστε να μπορέσεις να βρεις τον άνθρωπο που ψάχνεις εδώ και καιρό. Ίσως και με λίγη τύχη, να βάλεις τώρα τις βάσεις για μία σχέση με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα στον επαγγελματικό σου τομέα αυτό το μήνα, αν είσαι Σκορπιός. Ο Ερμής θα σε κάνει να έχεις καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και θα μπορέσεις να λύσεις προβλήματα, που σε αγχώνουν εδώ και καιρό στη δουλειά σου. Σε όλα αυτά προστίθεται και ο Άρης, που θα κινείται στο Ζυγό από τις 7 του μήνα και μετά, και θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του, ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Oι πλανήτες είναι με το μέρος σου, γι’ αυτό δεν πρέπει να κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια, αλλά να προωθήσεις τις ιδέες σου και να τολμήσεις να κάνεις νέα ξεκινήματα, αφού το αποτέλεσμα θα είναι να αισθανθείς την πληρότητα που ήλπιζες. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα, με την προϋπόθεση ότι δεν θα σε πιάσει πάλι η μανία να ξοδέψεις πολλά χρήματα. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Αιγόκερω, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά και νομικά θέματα, που σε αγχώνουν αρκετά.

Ο Δεκέμβριος αυτός έρχεται για να σε βοηθήσει σημαντικά, αγαπητέ Τοξότη. Ιδίως το διάστημα που ο Ερμής θα επισκεφτεί το ζώδιό σου, από τις 5 του μήνα και μετά, οι ημέρες εξυπηρετούν σημαντικά τις επιδιώξεις σου και οι πιθανότητες να έχεις επιτυχή αποτελέσματα, αυξάνονται αισθητά. Ενδιαφέρον θα αναπτυχθεί και στην αισθηματική σου ζωή, με τον Άρη να εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού στις 7 και να εκτινάσσει τον αισθησιασμό σου στα ύψη. Αρκετά ενδιαφέρουσα είναι για τους ελεύθερους επαγγελματίες αυτή η περίοδος, αλλά και για τους πιο φιλόδοξους, καθώς η επανάληψη προσπαθειών, που στο παρελθόν δεν είχαν φέρει αποτέλεσμα, τώρα προβλέπεται ότι θα ευοδωθούν. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, με τον Ουρανό να επιστρέφει σε κανονική πορεία στον Κριό από τις 17 του μήνα, η δημιουργικότητα και η παραγωγικότητά σου τονίζονται. Την ίδια μέρα, λόγω του ότι πραγματοποιείται και η Πανσέληνος του μήνα στους Διδύμους, πρόσεξε λίγο την διαχείριση των οικονομικών σου, διότι παρασυρόμενος από μία τάση σπατάλης, μπορεί να καταλήξεις σε αδιέξοδο, που καλό θα είναι να αποφύγεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Με το ξεκίνημα του μήνα καλωσορίζεις και τις καλές εξελίξεις στη σχέση σου, φίλε Τοξότη. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 3 στο ζώδιό σου, καθώς και η κίνηση του Ερμή από τις 5 μέχρι τις 24 του μήνα, επίσης στο ζώδιό σου, θα σου προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για να κάνεις τη σχέση σου καλύτερη. Ο ερωτισμός, ο ρομαντισμός, η γοητεία και η καλή σου διάθεση, θα είναι από τα χαρακτηριστικά της περιόδου. Η αισιοδοξία και η πίστη στις δυνατότητές σου θα είναι τόσο αυξημένες, που θα τις μεταδίδεις πολύ έντονα και στον σύντροφό σου. Από τις 7 Δεκεμβρίου και μετά, με τον Άρη να σε ευνοεί από τη νέα του θέση στο ζώδιο του Ζυγού, θα έχεις πολλές ευκαιρίες να κάνεις τις προτάσεις σου για κάποιες αποδράσεις την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων εορτών και γενικότερα για καταστάσεις, που θα σε κάνουν να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα, ώστε να περνάς όμορφα εσύ, αλλά και το ταίρι σου. Και αν ακόμη η μοναξιά παραμένει στη ζωή σου, τώρα, με τις θετικές πλανητικές επιρροές, κινήσου όπως πρέπει, μην κλείνεσαι στο καβούκι σου και θα διαπιστώσεις, ιδίοις όμμασι, ότι ο επιμένων νικά!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα αυτό το μήνα στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Τοξότης. Θα μπορείς να κινηθείς πολύ άνετα και να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και καιρό. Ο Ερμής θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του, για να δρομολογήσεις τις υποθέσεις σου με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, και η ανοδική σου πορεία είναι εξασφαλισμένη. Οι δημόσιες σχέσεις σου είναι πολύ καλές και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Οι ιδέες σου θα είναι τόσο έξυπνες, που θα καταπλήξεις ακόμη και τους πιο δύσκολους από τους προϊσταμένους σου. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα, αλλά θα σε απασχολήσουν αρκετά, γιατί θα σου δημιουργηθούν κάποιες έξτρα υποχρεώσεις, που θα πρέπει να καλύψεις άμεσα. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα, με τον Ερμή να πορεύεται πλέον στον Αιγόκερω, φρόντισε να τακτοποιήσεις φορολογικά θέματα ή ζητήματα νόμου και ακίνητης περιουσίας, για να ξεμπερδεύεις μια και καλή μαζί τους.

Αναστάτωση θα παρουσιάσει ο οικογενειακός χώρος, φίλε Αιγόκερε, και το στενό σου περιβάλλον θα σε απασχολήσει με τις μικρές ανταρσίες που θα αναπτυχθούν κατά την διάρκεια του Δεκεμβρίου. Με τον Ερμή να κινείται στον Τοξότη, από τις 5 μέχρι τις 24 του μήνα, αλλάζει το κλίμα στα εργασιακά σου και κάποιες επαγγελματικές συνεργασίες που δεν προχωρούσαν, τώρα αρχίζουν να εξελίσσονται. Παράμεινε ψύχραιμος την ώρα κάποιων επεισοδίων, που θα προκαλέσει η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 17, και προσπάθησε να κάνεις το στρες σου παραγωγικό και όχι να γίνει η αιτία αποδιοργάνωσης του ψυχικού σου κόσμου. Φρόντισε να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου, δείξε κατανόηση σε ανθρώπους που δεν μπορείς να αποφύγεις και πρόσεξε κάποιες δηλώσεις, που θα βάθαιναν το χάσμα στις σχέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η αισθηματική σου ζωή θα είναι πολύ καλή αυτό το μήνα, αγαπητέ Αιγόκερε. Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αξιοποιήσεις θετικά την εύνοια της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, τουλάχιστον μέχρι τις 21 που θα κινείται σε ορθή πορεία, και να επιλύσεις τα προβλήματα του παρελθόντος, που κυνηγούν ακόμη τη σχέση σου. Ιδιαίτερα από τις 7 και μετά, που ο Άρης θα σε ευνοήσει από τη νέα του θέση στο ζώδιο του Ζυγού, κυνήγησε τα αισθηματικά σου όνειρα με δυναμισμό και να είσαι σίγουρος ότι ο σύντροφός σου θα σε ακολουθήσει και θα περάσετε αξέχαστες γιορτές. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, ο ρομαντισμός σου θα σε κάνει να διερευνήσεις μία φιλία και να της δώσεις την ευκαιρία να μετατραπεί σε ερωτικό δεσμό. Ο Ερμής πάντως στο ζώδιο του Τοξότη, από τις 5 μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων, ευνοεί τέτοιου είδους εγχειρήματα, γι’ αυτό μην διστάσεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου, θα τα καταφέρεις πολύ καλά, αν είσαι Αιγόκερως. Ο Ερμής θα σου δώσει τις θετικές επιρροές του, ώστε να έχεις την καλύτερη επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και να μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα και σε κρατούν πίσω στα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Ο Άρης από το Ζυγό, από τις 7 του μήνα και μετά, θα σου δώσει μεγάλη αποφασιστικότητα και δυναμισμό, για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τη δουλειά σου και το μέλλον της και να φτάσεις γρήγορα στην επιτυχία. Στα οικονομικά, η Αφροδίτη μέχρι τις 21 σε ορθή πορεία από το ζώδιό σου, θα σου δώσει όλα τα εφόδια για να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις, οι οποίες ήταν σε εκκρεμότητα μέχρι τώρα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και καινούργια ξεκινήματα, που θα ισορροπήσουν τα οικονομικά σου. Προς το τέλος του μήνα απόφυγε να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα και αγορές, γιατί, για άλλη μια φορά, θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Αναστάτωση θα παρουσιάσει ο οικογενειακός χώρος, φίλε Αιγόκερε, και το στενό σου περιβάλλον θα σε απασχολήσει με τις μικρές ανταρσίες που θα αναπτυχθούν κατά την διάρκεια του Δεκεμβρίου. Με τον Ερμή να κινείται στον Τοξότη, από τις 5 μέχρι τις 24 του μήνα, αλλάζει το κλίμα στα εργασιακά σου και κάποιες επαγγελματικές συνεργασίες που δεν προχωρούσαν, τώρα αρχίζουν να εξελίσσονται. Παράμεινε ψύχραιμος την ώρα κάποιων επεισοδίων, που θα προκαλέσει η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 17, και προσπάθησε να κάνεις το στρες σου παραγωγικό και όχι να γίνει η αιτία αποδιοργάνωσης του ψυχικού σου κόσμου. Φρόντισε να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου, δείξε κατανόηση σε ανθρώπους που δεν μπορείς να αποφύγεις και πρόσεξε κάποιες δηλώσεις, που θα βάθαιναν το χάσμα στις σχέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η αισθηματική σου ζωή θα είναι πολύ καλή αυτό το μήνα, αγαπητέ Αιγόκερε. Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αξιοποιήσεις θετικά την εύνοια της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, τουλάχιστον μέχρι τις 21 που θα κινείται σε ορθή πορεία, και να επιλύσεις τα προβλήματα του παρελθόντος, που κυνηγούν ακόμη τη σχέση σου. Ιδιαίτερα από τις 7 και μετά, που ο Άρης θα σε ευνοήσει από τη νέα του θέση στο ζώδιο του Ζυγού, κυνήγησε τα αισθηματικά σου όνειρα με δυναμισμό και να είσαι σίγουρος ότι ο σύντροφός σου θα σε ακολουθήσει και θα περάσετε αξέχαστες γιορτές. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, ο ρομαντισμός σου θα σε κάνει να διερευνήσεις μία φιλία και να της δώσεις την ευκαιρία να μετατραπεί σε ερωτικό δεσμό. Ο Ερμής πάντως στο ζώδιο του Τοξότη, από τις 5 μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων, ευνοεί τέτοιου είδους εγχειρήματα, γι’ αυτό μην διστάσεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου, θα τα καταφέρεις πολύ καλά, αν είσαι Αιγόκερως. Ο Ερμής θα σου δώσει τις θετικές επιρροές του, ώστε να έχεις την καλύτερη επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και να μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα και σε κρατούν πίσω στα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Ο Άρης από το Ζυγό, από τις 7 του μήνα και μετά, θα σου δώσει μεγάλη αποφασιστικότητα και δυναμισμό, για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τη δουλειά σου και το μέλλον της και να φτάσεις γρήγορα στην επιτυχία. Στα οικονομικά, η Αφροδίτη μέχρι τις 21 σε ορθή πορεία από το ζώδιό σου, θα σου δώσει όλα τα εφόδια για να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις, οι οποίες ήταν σε εκκρεμότητα μέχρι τώρα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και καινούργια ξεκινήματα, που θα ισορροπήσουν τα οικονομικά σου. Προς το τέλος του μήνα απόφυγε να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα και αγορές, γιατί, για άλλη μια φορά, θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Ο Δεκέμβριος θα είναι για σένα, φίλε Ιχθύ, ένα μεταβατικό στάδιο για αυτά που θέλεις να κάνεις. Θα συμβούν αρκετές σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου, που θα σε αποδιοργανώσουν και θα σε αγχώσουν. Με τις επιρροές που δέχεσαι από τη θέση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, μέχρι τις 21 σε ορθή πορεία, θα προκύψει ένα κύμα αντιξοοτήτων με επίκεντρο την υγεία και την εργασία σου. Συναισθηματικά, απόφυγε κόντρες, πείσματα ή εκδικητικές συμπεριφορές, όσο κι αν οι δικοί σου άνθρωποι σε φέρουν στα όρια σου. Αν πιεστείς για νέες αποφάσεις, ζήτησε πίστωση χρόνου, ώστε να είσαι όσο πιο σίγουρος γίνεται για τις επιλογές σου. Με δύο λόγια, θα είναι ένας μήνας με φορτισμένη και σύνθετη καθημερινότητα, η οποία θα απαιτήσει γερό νευρικό σύστημα, προγραμματισμένες κινήσεις, αλλά παράλληλα και καλλιέργεια εναλλακτικών, όταν το κάθε σου πρόγραμμα ανατρέπεται. Στην εργασία σου, οφείλεις να υπερασπίσεις να δικαιώματά σου με κάθε δυνατό τρόπο. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα θα είναι πολύ καλύτερο από το πρώτο, χωρίς πολλές συγκρούσεις και εντάσεις. Βρες το χρόνο να χαλαρώσεις και να σκεφτείς τις πραγματικές σου ανάγκες, ώστε να τα βρεις πρώτα από όλα με τον εαυτό σου και μετά με τους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η σχέση σου αυτό το μήνα, φίλε Ιχθύ, θα πάρει τροπή προς το καλύτερο και θα μπορέσεις να δώσεις πολλές λύσεις σε θέματα, που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα θα λάβει χώρα η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, στις 3, και ίσως νιώσεις κάπως μετέωρος και περισσότερο απ’ ό,τι συνήθως ευαίσθητος, όσον αφορά στην πίστη του συντρόφου σου. Ο Ερμής όμως, που θα κινείται στο ίδιο ζώδιο από τις 5 μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου, θα σου δώσει τις κατάλληλες ευκαιρίες για να συζητήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο της σχέσης σας. Με τον Άρη να κάνει την είσοδο του στο Ζυγό, από τις 7 του μήνα και μετά, οι αμφιβολίες σου θα μειωθούν αισθητά και η διάθεση σου να επαναφέρεις το πάθος μεταξύ σας, θα χαρίσει μία ευχάριστη νότα στην συνύπαρξή σας. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς θα έχετε πολλές πιθανότητες να ξεκινήσετε τώρα μία σχέση με ένα άτομο, που πολιορκείτε καιρό. Ο έρωτας καλά κρατεί και για εσάς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, αυτό τον μήνα θα έχεις μεγάλη εργατικότητα και πολλή όρεξη να αλλάξεις όλα αυτά που δεν σου αρέσουν μέχρι τώρα. Προσπάθησε να προλάβεις να κάνεις όλα αυτά που θέλεις το διάστημα που ο Ερμής θα σε ευνοεί από τον Τοξότη, από τις 5 μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου, και θα δεις πως σιγά-σιγά τα υπόλοιπα θα πάρουν το δρόμο τους. Σε περιμένουν ευχάριστα γεγονότα στη δουλειά σου, που αν τα χειριστείς όπως πρέπει, θα μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή κατάσταση, αλλά για να τα διατηρήσεις ως έχουν, χρειάζονται ειδικό χειρισμό. Θα μπεις σε πολλές σκέψεις για να βάλεις καλύτερο πρόγραμμα και να οργανώσεις τον μηνιαίο προϋπολογισμό σου. Οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές, αλλά θα μπορέσεις να τις τακτοποιήσεις, αν είσαι φειδωλός στις αγορές σου και αν το μυαλό σου δεν πάρει αέρα από την καταναλωτική μανία, που θα σε πλημμυρίσει την περίοδο των γιορτών.

[end_tabset]