Η κολλητή μου, μου είπε ότι έχει εξωσυζυγική σχέση και νιώθω φοβερές τύψεις. Να μιλήσω στον άντρα της;

0

Μόλις χτες η κολλητή μου μου είπε  με ένα παιδαριώδη τροπο χαζογελωντας πως εδω κ καιρό εχει εξωσυζυγική σχέση με μπαμπά-συμμαθητή του παιδιού της. Χωρίζει με τον άντρα της, που είναι φίλος του άντρα μου , εχει φύγει απ το σπίτι με το παιδί και παραλληλα φεύγει κ το «αίσθημα» της απ το δικό του.

Πέφτοντας απ τα σύννεφα για το γεγονός κ αφού την «έκραξα» κυριολεκτικά εχω χάσει τον ύπνο μου κ νιώθω τύψεις που το γνωρίζω κ δεν μπορώ να πω σε κανέναν τίποτα, ούτε καν στον άντρα μου.

Η δε κοινωνική θέση του «αισθήματος » της δεν εχει καμία απολύτως σχέση με τη δική της. Ο ίδιος περιβάλλεται απο γιατρούς και δικηγόρους μονίμως. Πραγματικά πιστεύει ότι μπορεί να διατηρηθεί αυτή η σχέση, ή ότι θα χωρίσει έτσι εύκολα το «αίσθημα» της ; Το ίδιο λεει ότι της ειπε και η ψυχολόγος που την παρακολουθεί.

Θα ηθελα τη γνώμη σας σχετικά με το πως μπορώ να διαχειριστώ ολο αυτο το βαρύ φορτίο . 
Η ίδια αυτολεξεί μου απάντησε «αδιαφορώ για το τι θα πει ο κόσμος». Είναι τόσο εύκολο τελικά να κλείνουν δύο σπίτια έτσι απλά;

Μηπως να πω κατι στον άντρα της ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ μηπως σωθεί η κατάσταση ; Ο ίδιος είναι ένα ράκος ψυχολογικά . Δεν εχει την παραμικρή ιδέα του τι συμβαίνει ! Κ εχω κ τον άντρα μου που συνεχώς με ρωτάει : σου ειπε κατι η …?…. κ φυσικά λεω πως όχι .

Πραγματικά νιωθω απίστευτες τύψεις !

Σταματίνα

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Στείλε μας την ιστορία σου με email στο 
info@singleparent.gr κι εμείς θα τη δημοσιεύσουμε εντελώς ανώνυμα!
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ