Στις 7 Φεβρουαρίου 2014, οι μαμάδες δίνουν ελπίδα στο «Ελπίδα»

0

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η blogger του Super Moms Rock , Σοφία Αθανασιάδου, σε συνεργασία με άλλες μαμάδες, πήρε τη πρωτοβουλία για μία αξιέπαινη κίνηση.

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, στις 7 Φεβρουαρίου 2014 τα παιδιά που φιλοξενούνται τόσο στο νοσοκομείο όσο και στον Ξενώνα του Ογκολογικού Νοσοκομείου «Ελπίδα», θα περάσουν μία αξέχαστη ημέρα, χάρη στις προσφορές δώρων από μαμάδες από όλη τη χώρα.

Όσοι λοιπόν επιθυμείτε μπορείτε να προσφέρετε και εσείς, από  καραμέλες, γλειφιτζούρια, ζαχαρωτά, κουλουράκια σε ατομικές συσκευασίες, καπελάκια και σκουφάκια, μέχρι κορδέλες, μπλοκ, ζωγραφικής, μπογιές, βιβλία, παραμύθια, επιτραπέζια, κάρτες, αυτοκόλλητα, παιχνίδια και ό,τι άλλο σκεφτείτε.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ  https://www.facebook.com/events/351596908313525/?source=1 όπου και θα βρείτε τα στοιχεία των μαμάδων που δέχονται δώρα από ανθρώπους που δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν, παραλαμβάνοντας πράγματα μέχρι και με το ΚΤΕΛ!

Συγχαρητήρια στις μαμάδες γι’ αυτή τους την αξιέπαινη προσπάθεια την οποία ευχόμαστε να στηρίξετε κι εσείς για να δώσετε ελπίδα στο «Ελπίδα»!
Συγχαρητήρια στις μαμάδες, θα είμαστε κι εμείς εκεί!