fbpx

Σητεία: Στηρίζουν τον συζυγοκτόνο οι γονείς της πρώτης του γυναίκας. Τον περιγράφουν ως «υπερπροστατευτικό»…

| 7 Μαρτίου 2019
ADVERTISEMENT

Ενώπιον του Εισαγγελέα Λασιθίου οδηγήθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο 36χρονος ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας στραγγάλισε την 32χρονη εν διαστάσει σύζυγό του.

Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, ενώ πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή 8 Μαρτίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος ενώ ήταν υπό κράτηση ξέσπασε σε λυγμούς. Ο κατηγορούμενος είχε αποκτήσει με την άτυχη 32χρονη δύο παιδιά, 6 και 11 μηνών, αλλά και ένα ακόμα κορίτσι, από τον πρώτο του γάμο, το οποίο έχει χάσει τη μητέρα του.


ADVERTISEMENT

Η οικογένεια του θύματος μιλά τον βίαιο χαρακτήρα του 36χρονου. Αντίθετα οι μαρτυρίες από το περιβάλλον του κατηγορούμενου, ακόμη και τα πρώην πεθερικά του, τον περιγράφουν ως έναν καταπληκτικό άνθρωπο. Περιγράφουν πόσο υπερπροστατευτικός ήταν με τα παιδιά του, με την γυναίκα του από τον πρώτο γάμο με την οποία γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο, όπου σπούδαζαν και οι δύο.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ενώ εκείνη ήδη νοσούσε με καρκίνο, παντρεύτηκαν, απέκτησαν το κοριτσάκι τους και τη στήριξε μέχρι τέλους. Το χρονικό της τραγωδίας Η 32χρονη βρισκόταν τη Δευτέρα στον Δήμο Σητείας καθώς εργαζόταν στον τομέα Πρασίνου ως συμβασιούχος. Το μεσημέρι ζήτησε άδεια από τον προϊστάμενό της για να πάει στο σπίτι καθώς έπρεπε να πάει το παιδί της για εμβολιασμό.

Όταν έφτασε στο σπίτι την κάλεσε ο σύζυγός της στο τηλέφωνο και, όπως έγινε γνωστό, άρχισαν να καυγαδίζουν. Ο 36χρονος πήρε το αυτοκίνητο και μετέβη στο σπίτι της πεθεράς του. Μπήκε μέσα και ο καβγάς συνεχίστηκε. Κάποια στιγμή τα πράγματα ξέφυγαν και ο σύζυγος φέρεται να τύλιξε τα χέρια του γύρω από το λαιμό της συζύγου του και να την σκότωσε.


ADVERTISEMENT

Μάλιστα, στο διπλανό δωμάτιο βρίσκονταν τα δύο παιδιά τους. Η μητέρα της 32χρονης έλειπε από το σπίτι. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί στο παρελθόν δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του θύματος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Γνωρίζοντες κάνουν λόγο για μία διαταραγμένη σχέση με πολλά ξεσπάσματα.

Πληροφορίες από cretalive.gr…

Το διαβάσαμε : http://www.mixanitouxronou.gr/

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ