fbpx

Αυτό το νταβατζιλίκι που λέγεται “διατροφή”, αρνούμαι να το δώσω σε αυτή που με χώρισε από το παιδί μου

| 21 Ιουνίου 2017
ADVERTISEMENT

Με αφορμη ενα πολυ ασχημο συμπερασμα μου για την γιορτη του πατερα… Ποιανου;;; Του πατερα; Ποιος ειναι αυτος;;; Και τι θελει τωρα;;;  Ειπα λοιπον να πω και εγω δυο λογια για αυτον τον αθλιο τυπο που θελει να εχει και δικαιωματα και γιορτη…

Στην αιωνια πυρα ρε το γουρουνι, ειδικα αυτα τα γουρουνια που δεν ειναι ενταξει στις καταβολες απο το νταβατζιλικι που νομικως το λενε διατροφη…


ADVERTISEMENT

Και πριν δειτε τι εχω να πω, σας ξεκαθαριζω εξ αρχης πως ουτε εδωσα ουτε δινω και ουτε θα δωσω ποτε μου λεφτα στον ανθρωπο που με χωρισε απο το παιδι μου! «Δεν σε χρειαζομαι» μου ειπε τελευταια, «μπορω και μονη μου». Καλο κουραγιο της λοιπον!

Καθε περιπτωση και καθε πρωην σπιτι εχει την ιστορια του…. και εγω φυσικα θα εκφραστω με βαση προσωπικα βιωματα χωρις να μπω σε βαθειες λεπτομεριες, δεν ειναι απαραιτητες νομιζω!

Λοιπον… με αφορμη αυτην την δηθεν γιορτη του πατερα εχει ξεσηκωθει ολο το γυναικειο φυλο (στο διαδίκτυο) και μας κανει επιδειξη τα «μεζεα» του. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ λοιπόν ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ.

Να ρωτησω όμως κατι ακαδημαικα, εγω που δεν ξερω και πολλα απο αυτα, ερμαφροδιτος δεν ειμαι, για πειτε μου εσεις που είστε και πατερας μαζι… Στην προσωπικη σας ζωη εξω φλερταρετε και με γυναικες;;; Σκεφτοσαστε να ξαναφτιαξετε τη ζωη σας και αυτη τη φορα να παρετε γυναικα;  Αντρακια… δεν εχετε αφησει τιποτα ορθιο κυριες μου, τιποτα!!!

Για να φτάσει στο σημείο να κλείσει ένα σπίτι θα συναίνεσαν πάρα πολλοί λόγοι. Το κάθε ένα είχε τους δικούς τους λόγους. Γιατί  κυρίες μου καμία ιστορία δεν είναι ίδια.  Έτσι έμεινε ένα, δυο τρία ή όσα έχουν τελοσπαντων παιδια, υπο την εποπτεια αυτης που απο οτι φαινεται καθε μερα δεν επρεπε να παντρευτει και να κανει παιδια. Και δεν το λεω εγω, το λενε με τον τροπο τους οι ιδιες, μεσα απο εδω και απο καθε δημοσιο διαλογο και σχολιο που διαβαζω ενιοτε.


ADVERTISEMENT

Επεσα να κοιμηθω εχθες και χαζευα- διαβαζα κατι που ενα απο αυτα τα γουρουνια που θελουν να το λενε και πατερα, ειχε μια απορια περι χρηματων κλπ και ρωτησε ο ανθρωπος αν εχει δικιο ή αδικο στην απορια του. Επεσαν να τον φανε ζωντανο, το τομαρι… διανοηθηκε να ρωτησει αν πρεπει να δωσει καποια χρηματα ή όχι;;; Αν είναι δυνατόν!!! Εγω σας προειπα λεφτα δικα μου δεν θα ξαναδει στα χερια της οσο ζω ποτε της. Ορμάτε!!!

Καποτε σχολιαζα και εγω επαιρνα θεση αλλα το εχω κοψει, γιατί αδικα χαλιομουν. Εδώ δεν μπορεσα να βαλω μυαλο στη δικια μου τη χαζη που την αγαπουσα και θα βαλω στην καθε άλλη;;; Αντι λοιπον να γραψω σχολιο ειπα να γραψω αυτο…

Προσεξτε τα παιδια μας εσεις με τα μεγαλα μεζεα, και με το μαλακο να μην τα πατησετε κυριες μου!!! Προσεχετε τα παιδια μας λοιπον και αφηστε την επιδειξη, γιατί αν ειχατε οντως αξια και ικανοτητες θα κρατουσατε τα σπιτια σας.

Η συγχωρεμενη η γιαγια μου ελεγε, «η γυναικα τον κραταει τον αντρα και το σπιτι παιδι μου, αν θελει το ανεβαζει αν θελει το κατεβαζει και το γκρεμιζει». Οσο και αν αλλαξαν οι εποχες αυτο δεν ανηκει σε αυτα που αλλαζει. Και αν λοιπον εξισωθηκε και αλλαξαν μερικοι ρολοι, οριστε η απαντηση σας… γιατι να έχει τοσα χωρισμενα ζευγαρια;;;

Εχετε ξεσκισει τους ρολους κυριες μου ακομα πριν χωρισετε! Οσες από εσάς ειχαν αδυναμους χαρακτηρες για αντρες, τους ευνουχισαν και μετα γκρινιαζαν οτι δεν εχουν αντρα πλαι τους, και τον χωριζαν. Όσες παλι σαν την ατυχη τη δικια μου ειχαν αντρες που δεν μπορεσαν να τους υποταξουν, απλα καταπιεζοντουσαν αλλά έτρωγαν και έπιναν απο τα λεφτα του, κυριες… ξυνοντας ολη μερα το βρακι τους, ωσπου μια μερα «ξυπνησανε οι σκλαβοι Αντωνακη»… «εσυ δεν ηθελες γυναικα, δουλα ηθελες.» Μα «η καλη νοικοκυρα ειναι δουλα και κυρα».  Αλλιως υπαρχουν και τα ραφια κυριες μου…!!!

Εχετε φαει τα καλυτερα παιδια… ΚΑΡΧΙΕΣ!!!!!!

Φτιαξτε ελευθερη ζωη, φτιαξτε καριερες, παρτε γατες και φτιαξτε γερο ραφι να σας χωραει ολες μαζι…. και αν θελετε παιδι, δοξα το θεο, τραπεζες σπερματος υπαρχουν μπολικες!!! (Εσας λεω που εχετε τα μεγαλα τα μεζεα και είσαστε και πατερας μαζι). Ολουθε λοιπον…..

Μονα ζυγα δικα σας κυριες μου;;; Δεν γινεται!!!

Η κοτα νερο πινει και το θεο κοιταζει…

Χρονια πολλα σε ολους αυτους τους ανθρωπους που ζουνε μακρια απο τα παιδια τους, καλη δυναμη και κουραγιο στην απωλεια τους που δεν την αναπληρωνει τιποτα και κανείς.

Και όποια κυρια θελει να πεσει να με φαει διοτι τα ειπα λιγο χυμα, μπορει να στειλει βιογραφικο με προσφατη φωτογραφια (ολοσωμη) και να μπει στη λιστα αναμονης. Θα τηρηθει αυστηρα σειρα προτεραιοτητας με βαση τα κιλα….  (Δεν ξερεις τι γινεται, μπορει να μας κατσει και τιποτα ζουμερο που μας αρεσει κιολας…. χαχχααχαχαχχααααχχα)

Κυρίες μου το κειμενο ειχε καθαρα αστειευτικο χαρακτηρα και τονο, σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να ανοιξω πολεμο, ο νοων νοείτω… Κρατηστε οτι θελετε από τα παραπάνω! Το τελευταιο ομως το εννοω… περιμενω βιογραφικα απο τις περισσοτερο θιγμενες, να τις κατευνασω λιγο!!! Απο τις αληθινες γυναικες γιατί μεζεα εχω και εγω, δεν θελω αλλα.

Παύλος

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Στείλε μας την ιστορία σου με email στο 
info@singleparent.gr κι εμείς θα τη δημοσιεύσουμε εντελώς ανώνυμα!
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ