fbpx

Μόνος πατέρας που υιοθέτησε 7 παιδιά, παίρνει ένα αναπάντεχο δώρο

| 15 Φεβρουαρίου 2021
ADVERTISEMENT

Ένας μόνος μπαμπάς 7 παιδιών έλαβε ένα δώρο που δεν περίμενε: Μία γυναίκα, μόνη μαμά και αυτή, του έκανε δώρο τις διακοπές που είχε κερδίσει για εκείνη και το παιδί της.

Τα δώρα και οι όμορφες εκπλήξεις είναι μέρος της δουλειάς της influencer και πολύ γνωστής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Jenny Reimold.


ADVERTISEMENT

“Αναγνώρισα το όνομα της Emily, γιατί τη γνώριζα όπως γνωρίζω και πολλούς άλλους followers μου“, δήλωσε η Reimold. Όταν ο υιοθετημένος της γιος επέλεξε τυχαία την Emily Woods ως νικήτριας των δωρεάν διακοπών στη Φλόριντα, η Reimold ήξερε ότι αυτό το δώρο θα ήταν κάπως διαφορετικό…

H Reimold είπε ότι “η Woods είναι μία μόνη μαμά που λατρεύει τη θάλασσα όπως και εγώ και είναι καταπληκτικό που κέρδισε εκείνη αυτό το δώρο μέχρι που η νικήτρια ανέφερε το όνομά του Simon και άκουσα την ιστορία του που με συγκίνησε πολύ“. Η αλήθεια είναι ότι η Woods δεν συμμετείχε στο διαγωνισμό για να κερδίσει το δώρο για την ίδια αλλά γιατί ήθελε να το προσφέρει σε έναν φίλο, μονογονέα επίσης.

Ο Simon Hall είναι μονογονέας με επτά υιοθετημένα παιδιά.


ADVERTISEMENT

“Ήταν ένα καταπληκτικό δώρο που ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Λόγω πανδημίας έχω χάσει πολλές δουλειές και δεν μπορούσα να προσφέρω στα παιδιά μου φέτος τις διακοπές που τους άξιζαν“, είπε ο Hall που ζει με την οικογένειά του στο Knoxville.

Είναι επιχειρηματίας (έχει το δικό του catering) και αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Αναγκάστηκε να ψάξει αλλού για δουλειά αφού είχε 8 στόματα να ταΐσει και οι δουλειές του ακυρώνονταν η μία μετά την άλλη λόγω κορονοϊού.

“Χίλιες φορές να πάει εκείνος διακοπές, παρά εγώ“, είπε η Woods.  Ελπίζει ότι η «μικρή» της αυτή χειρονομία θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στην οικογένειά του Hall και θα τους δώσει μεγάλη χαρά.

 “Το δώρο αυτό που μας έκανε ήταν κάτι πολύ παραπάνω από απλές διακοπές. Το να νιώθεις ότι σε αγαπάνε τόσο πολύ οι φίλοι σου είναι κάτι εκπληκτικό. Με την οικογένειά μου θα πρέπει να το σκεφτούμε πολύ καλά πώς θα της το ξεπληρώσουμε“, δήλωσε ο Hall.

Πηγή: newschannel5.com

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ